alperozg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Diş temizleme işlemi yaptırsam daha sonrasında kısa sürede kirlenme yaşanır mı? Bu temizleme işleminde dişin üstünden tabaka kalkıp daha hızlı tahrip olmaya gider mi? cevaplar için teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben dolgu yaptırmıştım burda da yazmıştım çok çektim diye. şimdi dolgu yapılan dişimin altında abse oluştu kocaman, doktora gittim; -elindeki sivri uçlu aletle deldi abseyi ama iltihap filan gelmedi -ilaç verdi abse geçince çekecekmiş dişi çektirip kurtulayım desem de sonra napıcam diye düşünüyorum. implantlar da pahalıymış.kök tedavisi filan bahsetmedi hiç (zaten ondan pek güvenim de kalmadı doktora) ben bu kök tedavisini olsam eğer ilerde yine sorun olursa ve dişi çektirmeye karar verirsem sorun olur mu.sanki bu kök tedavisi yapılan dişin çekimi daha zor gibi bişi hatırlıyorum nerden duyduysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 autoshape said: 20lik dişim çıkıyor herhangi bir acı yok ama yanma kaşınma arası bir his var. bu sorun yaratmıyor. fakar arka dişlerimle birşey yerken ağrı oluyor? ısıramıyorum. normal mi bu? 20lik dişin olduğu yer değilde arka dişlerimden biri acıyor. 20 lik dişden de kaynaklanıyor olabilir , o bölgede gizli çürük de olabilir. en son ne zaman muayene oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 alperozg said: Diş temizleme işlemi yaptırsam daha sonrasında kısa sürede kirlenme yaşanır mı? Bu temizleme işleminde dişin üstünden tabaka kalkıp daha hızlı tahrip olmaya gider mi? cevaplar için teşekkür ediyorum. O hastadan hastaya hekimden hekime değişen bir durum. Taşlar mutlaka alınmalı ama dişlerinde lekeler yoksa beyazlatma yaptırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Osuran_boğa said: ben dolgu yaptırmıştım burda da yazmıştım çok çektim diye. şimdi dolgu yapılan dişimin altında abse oluştu kocaman, doktora gittim; -elindeki sivri uçlu aletle deldi abseyi ama iltihap filan gelmedi -ilaç verdi abse geçince çekecekmiş dişi çektirip kurtulayım desem de sonra napıcam diye düşünüyorum. implantlar da pahalıymış.kök tedavisi filan bahsetmedi hiç (zaten ondan pek güvenim de kalmadı doktora) ben bu kök tedavisini olsam eğer ilerde yine sorun olursa ve dişi çektirmeye karar verirsem sorun olur mu.sanki bu kök tedavisi yapılan dişin çekimi daha zor gibi bişi hatırlıyorum nerden duyduysam Bence başka bir doktora gir durumu anlat güzelce. Önce kanal tedavisi denensin kurtarılamazsa çektirirsin. Hiçbirşey anadişin yerini tutmaz zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Benim ağzımda sürekli aft çıkıyo ve sürekli aynı yerde çıkıyo(alt dudağımın iç kısmının sol tarafında-bazen yanak tarafına kaydığı ya da dudağın üzerinde de çıktığı oluyo ama genelde hep aynı yerde). Bunun sebebi nedir, çıkmaması için ne yapılması gerekir, çıkarsa nasıl iyileşir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Vitaminsizlik başlıca sebebi ama behçet hastalığı da ağızda gözde genital bölgede afta neden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 bu başlığa sürekli alakasız mesaj attığım için üzgünüm ama BEHÇET HASTALIĞI NE LAN?! dasfhafasdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 benimde bir sorum olacaktı copry'e. dişimde on yıllık bir dolgu vardı ama artık ağrı yapmaya başlamıştı. Gittim geçen perşembe değiştirmek için. Doktor çürük ilerlemiş kanal tedavisi yapacağız dedi. Neyse eski dolguyu söktü, kanal tedavisini yaptı ve tekrar dolgu yaptı. Buraya kadar herşey normal fakat yaptırdığım günden beri dişleri hafif sıktığımda dahi tedavi yapılan dişte fena bir ağrı ve sızlama oluyor. Bu ağrı normal mi yoksa düzgün yapamadı mı doktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Düzgün yapılmamış olabilir , dolgunda yükseklik olabilir, tekat bir muayene ol derim. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ağrımaması lazım yani normalde? teşekkür ederim cevap için, tekrardan gideceğiz o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Hızlı koştuğumda veya zıpladığımda sol üst taraftaki sondan 3. yada 4. dişim ağrıyor çok iyi açıkladım yerini, ama başka zamanlarda hiç ağrı yok, neden, şimdiden teşekkürler tıbba canımız feda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 1 hafta geçti mi? Derin dolgular ilk yapıldığında 1 hafta ağrı normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yok geçmedi. geçen perşembe yapıldı işte. o zaman ben biraz daha bekleyim, olmadı gideceğiz mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 GwindonSurion said: Hızlı koştuğumda veya zıpladığımda sol üst taraftaki sondan 3. yada 4. dişim ağrıyor çok iyi açıkladım yerini, ama başka zamanlarda hiç ağrı yok, neden, şimdiden teşekkürler tıbba canımız feda. ZIPLAMA AĞRIMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 -Deno- said: ZIPLAMA AĞRIMASIN 13.saniye http://www.youtube.com/watch?v=jab6NZeZNRc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 kanal tedavisinde anestezi oluyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Eh bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 GwindonSurion said: Hızlı koştuğumda veya zıpladığımda sol üst taraftaki sondan 3. yada 4. dişim ağrıyor çok iyi açıkladım yerini, ama başka zamanlarda hiç ağrı yok, neden, şimdiden teşekkürler tıbba canımız feda. Belki çürük falan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 copry said: Eh bi zahmet bana olmadi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Dişin devitaldi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 turkce plx ogrendim tesekkur ederim ama knali canli disti benimkisi devital degildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Dişinin sinirleri zaten ölüyse gerek olmaz anesteziye , ama nadir bir durumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Benimki öyleydi mesela, 0 acıyla kanal yaptırmıştım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 copry said: GwindonSurion said: Hızlı koştuğumda veya zıpladığımda sol üst taraftaki sondan 3. yada 4. dişim ağrıyor çok iyi açıkladım yerini, ama başka zamanlarda hiç ağrı yok, neden, şimdiden teşekkürler tıbba canımız feda. Belki çürük falan vardır ahahah bu yorumu yoldan geçen adam olarak bende yaparım =D benim sorum da şu, benim dişlerim bazen sızlıyor ama doktora gittim çürük yok gayet iyiler dediler. Bi doktorum gece diş sıkıyorsun sen ondan sabahları ağrı yapıyor dedi başka bi doktor ben diş sıktığını düşünmüyorum dedi, kime inanıcam ?? Bi de benim de 20likler arada geliyo arada geri gidio =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar