copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hmmm ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 amywinehouse british dişhekimleri birliği nin en büyük bağışçısıymış doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 wastyrx said: diş kanserine yakalanmışsın sen kardeş fazla yaşamazsın =/ deme öyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yetkili merci Hako değil durda tükürük makinesi tutucusu kendisi sadece. Korkma sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dişçi arkadaşlara: ya 1 aydan fazladır sorunum bitmedi bitmiyor. çenemin ağrısından ölüyordum en son kalktım kulağımda belki sorun vardır die gittim doktora hiçbişeyin yok diyip kas gevşetci verddi çene ağrım geçti. şimdi bi kaç gündür çenem kulak yanından ağrı başladı yine dişlerimi kontrol ettim o da nesi. alt sol 20 lik dişim içe dğru kaymış bildiğin bütün dişlerim sıra sıra o içeriye eğilmiş şekilde. bugün fark ettim üstteki 20 likte dışa doğru kaymış.yıllardır olan dişlerim doktora gittikten sonra yamuk yapmaya başladı hayır alttakine dolgu yapmıştı doktor ondan mı oldu .şimdi baktım sağ üst 20 lik te hafif dışa kaymış o da dolgulu. 2 tane dolgu için gittim 2 ay olacak nedir elinizden çektiğimiz :P napim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 20 liklerini cektir rahatla :) dolgudan olmaz yer degistirmeleri alakasi yok . Gecmis olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 dolgudan evet olmaz benimde 20lık yüzünden ön dişlerim yamuldu ve doktor çeksekte artık düzelmez dedi dişleroturmuş yerine olan benim ön dişlere oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Çektirdikten sonra bir miktar düzelme olur. Ömür boyu dişler hareket halindedir , boşluk buldukları zaman o boşluğa doğru hareket ederler. Oturmuş yerine daha düzelmez yanlış bir tabir olmuş. ( %100 düzelmez diyebilirdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Son 20'lik yaş dişim çıkmaya başladı fakat şerefsiz ters çıkıyor. (Yukarıya doğru çıkacağına ağzımın içine doğru.) Hiç bir ağrım sızım yok şimdilik ama çektirmek gerekicek herhalde benim sorum bu çekme işleminin ne kadar süreceği konusunda. Bir kaç seans mı yapmam gerekecek yoksa bir gün gidipte halledebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Dişcin becerikli ve sen de şanslı biri isen 1 günde hallolur ama elbette antibiyotik falan alman lazım belli bi süre. Şanssız isen ucu açık bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bi seferde kesip alabilir normal sartlarda, tabi once kontrole gidip gostermen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hayırlısı o zaman bir randevu alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Sizlerle gurur duyuyorum ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 benim bir arkadaşın çene kemiğini çatlatmışlardı 20'lik çekiyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yeterince süt içmemiş zamanında demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 tam tersi aslında sdsfs doktor yetoluğu öldürürüm ben öyle doktoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 huun said: benim bir arkadaşın çene kemiğini çatlatmışlardı 20'lik çekiyoruz diye. uu dişçinin yetoluğudur herhalde o abanmıştır direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 üst çeneden çekim yapılırken çok tırsıyorum ben. o el bir kaysa, o vida gibi olan şeyin beyne kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 en son dişimi 15 sene önce felan çektirmiştim o zmndan beri dişciye gitmiyorum.Acaba o zmnki vızzz vızz sesi çıkaran o alet hala varmıdır?Bide son teknoloji nasıl oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 hocam , hatırlarsanız belki dry soketli bi kök diş çekimi hadisem vardı . Sağ 6 idi o . Sol 6 da çürüktü aynı şekilde ve ağzımdaki son çürüktü . İlk diş çekimi sonrası , öldürseler gitmem diyordum . Ama bi cesaret gittim dişçiye . Ağızda hiç çürük diş kalmasın artık katlanalım bi sefer diye . Bu sefer tek seferde bütün olarak alabildi yine aynı doktordu . Şu an 2. gün ve iyileşti nerdeyse . Önceki diş çekimini 1 ay çekmiştim , felaketti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hatirladim evet , gecmis olsun :) da neden cekti ki dolgu , kanal kurtarmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Abi bende bi anımı anlatıyım; fakültedeki haocamızın eşi diş hekimiydi,hocayla yakınlık kurabilmek için buna gittim diş çektirmeye ufak tefek bir bayan başladı bu benim dişimi kanırtmaya ben acıdan bağırdığımda bu korkuyor bırakıyor elindekini filan yüzünden güvensizlik akıyor,duvardaki diplomaasına zoom yapıyorum filan gerçekten diş hekimi mi diye.acıdan terliyorum deri koltuktan kayıyorum filan.yaklaşık 50 dakikanın ardından çekti.şimdi bir sürü çürüğüm var ama gitmem dişçiye filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wheaston Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Hayır hocam malasef kurtarmıyordu . Aslında çok önceden çekilicekti o kök dişleri fakat , çene gelişimini etkiler diye çektirmedik . 20 li yaşlara gelince çektireyim dedim . 20 lik dişler çıktı zaten düzgün şekilde . Orası komple boş kalmadı yani . 7. dişler sağlı , sollu var . ------- Bu arada yukarıda arkadaş ta bahsetmiş , olay dişçide bitiyor belki ama dişin yapısı da çok önemli . Öyle parçalı , berbat durumda olan dişlerin çekimi zor olabiliyor . Tek parça , tutma yeri kolay olan dişler tek parça halinde sorunsuz çıkıyor . Bence ağzınızda çürük diş olmasından ziyade biraz acı çekin . Acı da dediğim en fazla , başta iğneyi vururken 5-10 saniye . Sonra ağzına matkapla girse bile hissetmiyosun zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yarın sonunda boş günüm oldu. Diş için acil gitmem lazım biyere. Copry? Arch? Hanginiz instant randevu verebiliyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 A dentist in Poland, dumped by her boyfriend, got payback by removing all of her former lover’s teeth — leading his new lady to dump him, too. http://www.nydailynews.com/news/world/sweet-revenge-dentist-pulls-ex-boyfriend-teeth-dumped-article-1.1069114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar