Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

gleoddyn said:

Sağolasın, gargara kullanmıyorum ama şu saçma sapan aerosol deniz suyu zımbırtısını kullanıyorum. Ağzım, burnum falan hep tuzlusu oldu tiksindim her şeyden.

Önerebileceğin gargara var mı?

Sensodyne gentle alabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

allah kahretmesin nasıl bir ağrı bu. çarşamba da sınav var bok var diş.

sol üst azı dişi yanında bir çürük var ama öyle delirten bir ağrı ki bütün sol tarafım kilitlendi, hatta gözüme ve şakaklara vuruyor ağrısı of. başım çatlıyor. çok dişim çürümüştü ama hiç böyle deli bir ağrı olmamıştı. bir çürük bu denli ağrı yapabilir mi tek başına? şakaklara vuran bir ağrı varsa 20 yaş dişleri de olabilir yazıyor nette. çürük+20yaş kombosu mu buldu sınav öncesi, abv.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanal tedavisi yapıcakmış, Salı günü gel dedi.

Yine gerildim yahu daha önce 3 tane kanal tedavisi yaptırmama rağmen ki biri apseli falandı deli gibi şişmişti diş eti dsaf, rahmetli dişçim 5-6 seans uğraşmıştı temizleyene kadar. Ama yok. O büyülü `kanal yapıciz` demesi yetiyor. :(

ACIMAZ Dİ Mİ SAYIN DİŞÇİLER! :(
Sosyal ağlarda paylaş

3 iğne yedim (diş etine, damağa ve sonra da sinirlere). İğneler dışında sorun çıkmadı.

Sinirleri aldım dedi doktor. Bahtın varmış çift köklü çıktı senin dişin fgd. Geçici olarak kapattı ve haftaya tekrar gidicem, bakalım neler olacak devamında.

Bir de inşallah apse yapmaz, yaparsa yarın sabah gelcen açık devam edicez dedi, tırstım.

özet

dişlerinizi fırçalayın ve sık kontrole gidin yoksa böyle dişin tamamını oyarlar asdf.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...