copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Hepimizin öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Dün deviasyon ameliyatı oldum, burun pıhtı atmaktan tıkandı. Sürekli olarak ağızdan nefes alıyorum ve ön dişlerimde sızlama başladı, dermanı var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 1 Haftaya kalmaz geçer . Şu an için yapabileceğin tek şek ılık gıda ve sıvı tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Colgate mi İpana mı kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ipana bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Meh... Cevap için teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Rica ederim . Ameliyat için de geçmiş olsun. Gargara kullanmıyorsan düzenli gargara al rahatlatır az da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Sağolasın, gargara kullanmıyorum ama şu saçma sapan aerosol deniz suyu zımbırtısını kullanıyorum. Ağzım, burnum falan hep tuzlusu oldu tiksindim her şeyden. Önerebileceğin gargara var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 gleoddyn said: Sağolasın, gargara kullanmıyorum ama şu saçma sapan aerosol deniz suyu zımbırtısını kullanıyorum. Ağzım, burnum falan hep tuzlusu oldu tiksindim her şeyden. Önerebileceğin gargara var mı? Sensodyne gentle alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Teşekkür ettim, yarın alıp deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Akıllı olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 allah kahretmesin nasıl bir ağrı bu. çarşamba da sınav var bok var diş. sol üst azı dişi yanında bir çürük var ama öyle delirten bir ağrı ki bütün sol tarafım kilitlendi, hatta gözüme ve şakaklara vuruyor ağrısı of. başım çatlıyor. çok dişim çürümüştü ama hiç böyle deli bir ağrı olmamıştı. bir çürük bu denli ağrı yapabilir mi tek başına? şakaklara vuran bir ağrı varsa 20 yaş dişleri de olabilir yazıyor nette. çürük+20yaş kombosu mu buldu sınav öncesi, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kanal tedavisi yapıcakmış, Salı günü gel dedi. Yine gerildim yahu daha önce 3 tane kanal tedavisi yaptırmama rağmen ki biri apseli falandı deli gibi şişmişti diş eti dsaf, rahmetli dişçim 5-6 seans uğraşmıştı temizleyene kadar. Ama yok. O büyülü `kanal yapıciz` demesi yetiyor. :( ACIMAZ Dİ Mİ SAYIN DİŞÇİLER! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Geçmiş olsun . Tek dişin o kadar ağrı yapması normal 20 yaş kombosu olduğunu sanmıyorum. Neden hemen başlamadı ? Acımaz acımaz hele üst dişmiş, çok rahat uyuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Geçerken hemen uğradım ayak üstü göstermek için durumu. Randevusu olan hastalar vardı, işlem de 15-20 dakika süreceği için randevu vereyim falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 abi diş cok önemli yav,ben senelerdir artislik yapıyodum benim dislerim böyle iyi böyle saglam vs. diye bu sene bi basladı curukler kanallar ardı arkası kesılmıyor son 6 ayda 1 kanal 2 curuk yaptırdım aman diyim iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 3 iğne yedim (diş etine, damağa ve sonra da sinirlere). İğneler dışında sorun çıkmadı. Sinirleri aldım dedi doktor. Bahtın varmış çift köklü çıktı senin dişin fgd. Geçici olarak kapattı ve haftaya tekrar gidicem, bakalım neler olacak devamında. Bir de inşallah apse yapmaz, yaparsa yarın sabah gelcen açık devam edicez dedi, tırstım. özet dişlerinizi fırçalayın ve sık kontrole gidin yoksa böyle dişin tamamını oyarlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Bugün belki hafif ağrın olabilir uyuşukluk geçinmce işlemin ilk günü olduğu için. Umarım abse olmaz gerçekten abseli dişin kanal tedavisi uzun sürüyor baya yorulursun onun dışında sıkıntı olmaz. Geçmiş olsun şimdiden .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 dişcimi diş hekimimi?Hangisini kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Diş hekimi tercihen , dişçi de desen sıkıntı yok ama. Aynı şeyi demek istiyorsun nihayetinde daha kolayına geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bazıları takıntı haline getiriyorda o bakımdan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 kasap diyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 şimdi burada dişçi derken neyi ima etmeye çalışıyor arkadaş onu algılamak lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar