Theridone Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ya sol taraf komple agriyor soguk bisey yiyip-icince, doktora gittim bisey yok dedi. lan nasil yok iste bariz sizliyo sol alt taraf komple! ne olabilir acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 eöhh uyumusundur die bakmadıydım hiç nöbetçi doktor olduunu bileydim :P ya 8 gün oldu 2. günden beri ağrıyor kanal tedavisi yok dolgu sadece . delerken de çürük çok derinmiş demişti . sorun çenemde işte ağrı kulağıma kadar vurdu dişte bişi yok sadece soğuk deyince sızlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Benimde 2 tane şu bir süre sonra dökülen süt dişinden var hala. Hepsi düsmemisti 2-3 tanesini çektirmiştim. Dişçi 2 hafta sonra gel digerlerini de alayım demişti ama gitmedim. 7-8 sene falan oldu hala duruyorlar. bir sıkıntıda yasamadim ama bilmem ki önemi var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 copry said: Ahahhaa alıntı yapmasaydın cevaplamıycaktım sanki .)) Dolgu ne zaman yapılmıştı? O zamandan beri mi var ağrı yoksa yeni mi başladı? Kanal değil di mi dolgu sadece bugün dolgu yapılan sağ taraftaki dişimin altından dişetlerimin şiştiğini farkettim ,sağ tarafım olduğu gibi şişmiş sabah doktora gidicem bakalım ilaçla düzelecek bişi çıksa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 İlaçla düzelse bile alt yapıda sıkıntı var kanal tedavisi gerekebilir. Doktorun röntgenini alıp en doğru kararı verir gerçi. Geçmiş olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 peheyy yine mi matkaplanacaz yani.yeniden röntgen çekilmesi gerekiyosa pazartesiye kalır artık makina bozuk çünkü (2 aydır) ahaha.du bakalım nolcak. saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 r.e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 r.e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 recep eyüp erdoğan rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 SDFSDGF abi sarhoşum yarın cevap veririm artıkın ^^ nn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 doktor bey, paradontax ın tuzlu dişmacununu ve listerine kullanıyorum ama dişetlerimi zımparalıyomuşum hissi yaşıyorum nedense. bi sorun yaratır mı ki bunları birlikte kullanmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Biraz kullan sıkıntın olursa anlarsın bırakırsın.) Herkeste aynı etkiyi yaratmayabiliyor macunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 eywallah birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Rica ederim .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 asıl ben teşkkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 pazartesi bi dolgum değişicek de, iki yıl önce yaptırmıştım. meraktan soruyorum. niye değişmesi lazım oluyor bu dolguların noluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sen de, hitler gibi, hayatın boyunca kullanabileceğin diş dolgusu yaptır öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 2 haftadır günde 3 ağrı kesici içiyorum bu çenem öldürecek beni ya . aslında şu an kulağım daha çok ağrıyor öle böle değil.doktora gittim dişime vurdu vurdu ağrıyormu dedi e ağrımıyor dolgu yapılan dişim değil çenem ağrıyor dişetim şişmiş ta tepeye kadar.ilaç verdi 3 gündür kullanıyorum fayda yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 PrudenT said: pazartesi bi dolgum değişicek de, iki yıl önce yaptırmıştım. meraktan soruyorum. niye değişmesi lazım oluyor bu dolguların noluyor ki? Dolguların zamanla kenar uyumu bozuluyor ve sızdırmazlıkları kayboluyor. Böyle durumlarda dişiniz dolgunun altından kenarından vs. çürümesin diye dolguyu değiştiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Evet diş fırçalarken suyu açık bırakmıyoruz. İbret alınsın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Theridone said: ya sol taraf komple agriyor soguk bisey yiyip-icince, doktora gittim bisey yok dedi. lan nasil yok iste bariz sizliyo sol alt taraf komple! ne olabilir acaba :/ copry said: ^^ biz burda diş hekimi tanıdığımız var diye seviniyoz hanımefendinin duyduğu yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Upsy gözümden kaçmış =)) Muhtemelen hassasiyet vardır diş macunun ne? Bir de doktorun güvenilir biri mi? Röntgen aldı mı ki? Tanımadığım doktora da kefil olamam şimdi ' birşey yok dediyse yoktur' diyerek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Anaa konuya bak lan yaziyim ben de. Zamanında sağ alt yirmi yaş dişim yana yatık bi biçimde çıkıyodu, böyle çıkarken dişlere baskı yaparak ordaki azı dişimi zedelemişti. Sonra o diş çürüdü falan baya sıkıntı çektirdi bana, ben bi diş hekimine gittim, dolgu yaptı, bi süre sorun yaşamadım. Sonra tekrar sızlamaya başladı, bi başka doktora gittim o da kanal tedavisi yapmadan kurtarcam ben bunu dedi, kuafaj yaptı 6 ay sonra gel dedi. Sonra baktım yine düzgün, gitmedim ben sdf En sonunda o yatık vaziyetteki dişle, sağ üst yirmi yaş dişini ameliyatla aldırdım, adam ondan sonra bu dişi artık kurtaramayız diyip kanal tedavisi uyguladı. Kısa bi süre sonra tekrardan sızlamaya başladı, lan bu nasıl kanal tedavisi falan diye söyleniyodum ki, bi ay içinde sızlanma azalıp yok oldu. Şu an bi sıkıntı yok. Genelde çok sık kahve içince başlıyodu sızlamalar ama şu an nerdeyse günde 2 defa içiyorum kahve, sıkıntı yok. Apse yapıp sakata getirmsein diye korkuyorum sdf Napsam, üşenmeyip gitsem mi bi ara başka bi doktora? Soldaki yirmilik dişler de yan yatmasalar da arada rahatsız ediyolar onları da çektirebilirim belki, ikisi bi arada çıkmış olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Sıkıntın yoksa kanal tedavin de bittiyse 6 aylık genel kontroller dışında göstermene gerek yok. Ama 20 liklerini çektir kurtul onlar da öndeki dişleri sıkıştırıp çürütmeden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar