Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

Benimde 2 tane şu bir süre sonra dökülen süt dişinden var hala. Hepsi düsmemisti 2-3 tanesini çektirmiştim. Dişçi 2 hafta sonra gel digerlerini de alayım demişti ama gitmedim. 7-8 sene falan oldu hala duruyorlar. bir sıkıntıda yasamadim ama bilmem ki önemi var mı.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Ahahhaa alıntı yapmasaydın cevaplamıycaktım sanki .))

Dolgu ne zaman yapılmıştı? O zamandan beri mi var ağrı yoksa yeni mi başladı? Kanal değil di mi dolgu sadece

bugün dolgu yapılan sağ taraftaki dişimin altından dişetlerimin şiştiğini farkettim ,sağ tarafım olduğu gibi şişmiş sabah doktora gidicem bakalım ilaçla düzelecek bişi çıksa bari
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftadır günde 3 ağrı kesici içiyorum bu çenem öldürecek beni ya . aslında şu an kulağım daha çok ağrıyor öle böle değil.doktora gittim dişime vurdu vurdu ağrıyormu dedi e ağrımıyor dolgu yapılan dişim değil çenem ağrıyor dişetim şişmiş ta tepeye kadar.ilaç verdi 3 gündür kullanıyorum fayda yok henüz
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

pazartesi bi dolgum değişicek de, iki yıl önce yaptırmıştım. meraktan soruyorum. niye değişmesi lazım oluyor bu dolguların noluyor ki?

Dolguların zamanla kenar uyumu bozuluyor ve sızdırmazlıkları kayboluyor. Böyle durumlarda dişiniz dolgunun altından kenarından vs. çürümesin diye dolguyu değiştiriyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Anaa konuya bak lan yaziyim ben de.

Zamanında sağ alt yirmi yaş dişim yana yatık bi biçimde çıkıyodu, böyle çıkarken dişlere baskı yaparak ordaki azı dişimi zedelemişti. Sonra o diş çürüdü falan baya sıkıntı çektirdi bana, ben bi diş hekimine gittim, dolgu yaptı, bi süre sorun yaşamadım. Sonra tekrar sızlamaya başladı, bi başka doktora gittim o da kanal tedavisi yapmadan kurtarcam ben bunu dedi, kuafaj yaptı 6 ay sonra gel dedi. Sonra baktım yine düzgün, gitmedim ben sdf

En sonunda o yatık vaziyetteki dişle, sağ üst yirmi yaş dişini ameliyatla aldırdım, adam ondan sonra bu dişi artık kurtaramayız diyip kanal tedavisi uyguladı. Kısa bi süre sonra tekrardan sızlamaya başladı, lan bu nasıl kanal tedavisi falan diye söyleniyodum ki, bi ay içinde sızlanma azalıp yok oldu. Şu an bi sıkıntı yok.

Genelde çok sık kahve içince başlıyodu sızlamalar ama şu an nerdeyse günde 2 defa içiyorum kahve, sıkıntı yok. Apse yapıp sakata getirmsein diye korkuyorum sdf

Napsam, üşenmeyip gitsem mi bi ara başka bi doktora? Soldaki yirmilik dişler de yan yatmasalar da arada rahatsız ediyolar onları da çektirebilirim belki, ikisi bi arada çıkmış olur hem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...