copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 barbu said: ne gecmis olsunu ya. adam hasta degil ki sarı disli sadece. tam paragoz doktor gibi konusmaya baslamıs bu copry he. tam cakal ^_^ para almıyorum ki nasıl paragözüm anlamadım barbuş aşkolsun . geçmiş olsun çünkü dişlerin birgünde renklenmesi mine hipoplazisinin göstergesidir, ve o insan benim alanımda hastadır .
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bilmiyoruz diye sık bakalım sdfs. neyse takılıyorum zaten. para da alsan nolcak, hatta al yani. belese olmaz
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 misfak mı daha iyi diş fırçası ve macunmu
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 öncelikle bu dev hizmet için teşekkür ederüm :) şimdi; ön alt dişlerimin arkasında sanırım kireçlenme var.yani ne olduğunu tam bilmiyorum hani çaydanlıkta su kaynatırsın da gri kireçler oluşur ya aynısı dişimde :( acayip acıyo bazen . dişlerimin aralarında (ön teraftan başladı) siyah lekeler görüyorum çürük değil de sanki bişey yapışmış gibi ama çıkmıyor kesinlikle.sigara - alkol (bu etkiler mi bilmiyorum gerçi) kullanmıyorum ama çay kola içioz tabükü.dişçiden tırsan biri olarak napcamı şaşırdım bugün hiçbişi yemedim misal başım ağrıyo ühühüh
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Civilian said: misfak mı daha iyi diş fırçası ve macunmu diş fırçası ve macunu daha iyi.
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Osuran_boğa said: öncelikle bu dev hizmet için teşekkür ederüm :) şimdi; ön alt dişlerimin arkasında sanırım kireçlenme var.yani ne olduğunu tam bilmiyorum hani çaydanlıkta su kaynatırsın da gri kireçler oluşur ya aynısı dişimde :( acayip acıyo bazen . dişlerimin aralarında (ön teraftan başladı) siyah lekeler görüyorum çürük değil de sanki bişey yapışmış gibi ama çıkmıyor kesinlikle.sigara - alkol (bu etkiler mi bilmiyorum gerçi) kullanmıyorum ama çay kola içioz tabükü.dişçiden tırsan biri olarak napcamı şaşırdım bugün hiçbişi yemedim misal başım ağrıyo ühühüh öncelikle rica ederim =)) dişlerinin arkasında gördüğün kireçlenmeler 'diş taşı' dediğimiz oluşumlar. dişlerinin arasındaki renklenmeler de 'renklenmeler' oluyor. bunları diş taşı temizliği yaptırarak temizletmen gerekiyor. ağrılı bir işlem değil. işlem öncesi 'fıs fıs' ile dişetlerini uyuşturmasını rica edersen hekiminden oldukça rahat edersin. onları temizlettikten sonra da 'farhex veya andorex' isimli gargarayı al ve günde 3 kez kullan. ağrın geçecektir. geçmiş olsun.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sevgili Doktor Bey Şimdi benim diş etlerim normal olması gereken renkten daha kırmızı. Bunun için bundan 5-6 ay önce dişçiye gittim bana ilk 1 hafta iç diye bir antibiyotik verdi. Zaten 2-3 kere onu içince direk default pembe rengini aldı dişetlerim sonra dişçiye gittiğim oda bişiler yaptı diş taşı temizliği gibi falan sonra bana bir ilaç verdi diş macunuyla karıştır dişini fırçalamadan falan diye herşey güzel buraya kadar lakin aşağı yukarı 2 ay sonra gene eski haline döndü diş etlerim. o antibiyotik'in adı ne olabilir ki ? :D
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dişetini diş diye algıladım ^_^ tetradox vermiş olabilir sefalosporin türevi birşey vermiş olabilir. lakin antibiyotiği kendi kafana göre uygulaman çok tehlikeli. özellikle ağız florasında direnç gelişme ihtimali çok yüksek. tekrardan bir görün doktorun yazsın antibiyotiğini. geçmiş olsun. p.s doktor hanım ^^
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 reçetesiz ilaç ismi vermeye YOKUM DİYOoooooR
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gargara kullanabilirsin. doktora gidene kadar rahatlatır seni.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ben sölerim reçetesiz kullan aga..alırım 5 kağıdını ama :D
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Sıcak soğuk yiyecek içeceklerde hatta normal yaz mevsimindeki muslukdan akan sudan fırçalama sonrasında dişlerimde sızlama oluyor ne yapabilirim?
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 colgate sensitive mi ne bişi çıkardı tvd e reklamları oluyor sürüyorsun birkere o dişindeki boşlukları kapıyor orada sızı olmuyor bir süre. diş macunu gibi, ama elle sürülebilen birşey. tam dını bilmiyorum reklamlarda vardı, sordum gerçeklmiş. tek seferde kapatıomuş boşlukları
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 HolyRaider (tu) ayrıca bir muayene olmanı öneririm çürük kontrolü açısından.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bugün gittim sensodynein köpüren diş macunlarından aldım. baya para baydım içim acıdı. harbiden işe yarayan bi zamazingo mu bu?
copry Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 alperozg said: copry tebrik ederim. teşekkür ederim =))
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Copry muayenehane hangi şehirdeydi. İyi bir dişçiye ihtiyacım olacak gibi. İstanbulda değilsen varsa tanıdık iyi hekim yardımcı olabilir misin
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Wispy said: Copry muayenehane hangi şehirdeydi. İyi bir dişçiye ihtiyacım olacak gibi. İstanbulda değilsen varsa tanıdık iyi hekim yardımcı olabilir misin babam istanbulda kartalda yakınsa yönlendirebilirm =)
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Kartal'a gidene kadar, bir o kadar daha gidip Ankaradaki eski dişçime gidebilirim :)
Öne çıkan mesajlar