Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 babam uyandırdığında dedim zaten salak salak gevur icadı işlerle uğraşma filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kimisi allahtan şanslı geliyor ama.. gözleri hiç bozulmayan, tam tersine über keskin görenler gibi.. arkadaşın bir t-rex değildi di mi? @olivies: iyi demişsin. afferim olivi beyrek. türk dediğin böle olmalı hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 köpekbalığı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beraber yemek yediğiniz bir zaman ' pfff sen almıyorsun kokuyu ama leş gibi kokuyor ağzın burdan bile alıyorum kokuyu' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu topige girdigimde dislerimde hafif bi agrı hissediyorum normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 köpekbalıklarını geçtim de filler bile habire geriden öne doğru diş değiştiriyor.. biz ise doldurtuyoruz, çektirtiyoruz falan.. evrimin bu konuda bişiler yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahahah =)) muaynehaneye girince de geçer o ağrı sdfsdf. psikolojik ve normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 -Neiloth- said: bu topige girdigimde dislerimde hafif bi agrı hissediyorum normal mi? dzzzt seslerini düşün bide neler oluyo bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Anneannenizin takma dişini koyduğu bardakta suyu içermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 annanemin t... sağolsn =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qLm2VPC_ois Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ben dolgu yaptırırken hala fıs fıs(adını bilmiyorum kadın 9 yaşımdan beri dişçim anlıyor beni) sıktırıyorum.Ama dolgu yaparken o cila gibi bi alet var o biraz can yakıyor ve kafatasım sızlıyor.Cesaret edip iğne yaptırsam daha mı az acır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dolgu yapilirken igne kullaniliyo mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hangi dise yapildigina ve hastanin agri esigine gore degisir o durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 merhabalar çürüğün büyüklüğüne göre değişir.. tabiki iğne yaptırırsanız acı hissetmezsiniz ama kafatasım dızlıyo ne demek anlamadım :D acıdan bahsediosan evet hissetmessin edit: kafatasım sızlıyo demişsin ben fail olmuşum..ama o ne demek onuda anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bende son 2 aydır tedavi görüyorum ağzıma 10a yakın dolgu yapıldı geçen gün en sonuncyu yaptktan sonra temzilk cila felan bir şeyler yaptı doktor, sonra eve geldm hiç dolgu yapılmamış dişimde ağrı var özellikle ısırınca bende kıllandım tekrar gittim doktra bu sabah diş etinde çekilme olmuş gargara kullan felan geçer dedi. bu normalmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bluetooth kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 koşarak uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 patrickstar said: bende son 2 aydır tedavi görüyorum ağzıma 10a yakın dolgu yapıldı geçen gün en sonuncyu yaptktan sonra temzilk cila felan bir şeyler yaptı doktor, sonra eve geldm hiç dolgu yapılmamış dişimde ağrı var özellikle ısırınca bende kıllandım tekrar gittim doktra bu sabah diş etinde çekilme olmuş gargara kullan felan geçer dedi. bu normalmidir? ne normalmi ? ağzından 10 a yakın çürüğü olan bi insanın diş etinde çekilme olması normal..ağız hijyenine dikkat etmen gerekiyo onu durdurmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 süpermiş bu konu ya, şimdi ben yaklaşık 10 sene önce tel taktım, tedavi bitti falan filan. yanlız o zamandan beri ön dişler ufak ufak kaydı eski haline dönmeye çalıştı ve çıkıklık var oynadı biraz. Hıyarlığımdan sallamadım, tekrar tel takma durumu olur mu ? hatta olabilir mi? başka çözümler falan var mıdır? (yaş 24) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 merhaba jeon gece diş sıkma (bruksizm hastalığı) ortodontik tedavi gören hastalarda diş diziliminin bozulmasına sebep olabiliyo..eğer öle bi sıkıntın varsa hekimine bildirirsen gece yatarken takman için sana bi plak yapabilir.. 2. olarak 20 lik dişlerin sonradan çıktıysa diş dizilimini bozmuş olabilir.. bu iki sebepte yoksa hekimine uğramanı ve dişlerin dile bakan yüzünden takılan tellerle ilgili bilgi almanı tavsiye ederim..hem estetik olarak bi problemi yok hemde dişlerinin diziliminin bozulmasını engeller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 dabıl post olmş sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 süper, tamamdır en yakın zamanda bi gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 patrickstar said: bende son 2 aydır tedavi görüyorum ağzıma 10a yakın dolgu yapıldı geçen gün en sonuncyu yaptktan sonra temzilk cila felan bir şeyler yaptı doktor, sonra eve geldm hiç dolgu yapılmamış dişimde ağrı var özellikle ısırınca bende kıllandım tekrar gittim doktra bu sabah diş etinde çekilme olmuş gargara kullan felan geçer dedi. bu normalmidir? potasyumun mu eksik ya. 10 dolgu nedir asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yankıdan güzel tespit geldi =) 10 çürüğü olan arkadaş ağız kuruluğu fln varmı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar