Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

ben kullanabiliyorum gariptir ki =))

şöyle ki dişlerinin arasından testere hareketi yapar gibi yavaşça geçireceksin ki diş etini kanatmayasın. daha sonra da önce arasından geçirdiğin dişlerin birine doğru yukarıya çekiceksin. aynı işlemi aynı dişler arasından tekrarlayıp bu sefer de diğer dişe yaslıyacaksın ipi ve yukarı doğru çekeceksin. alışınca basit aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

lucatat diye mi ne bi macun almışım ben.. işte 2-3ayda bir kullanıyorum.. güzelce dişleri temizliyor.. tamamını mükkemel hale getirmiyor, diş temizleme kadar etkili değil tabii ki ama benim diş ve diş etlerim aşırı hassas olmasına rağmen sıkıntı yaratmıyor kullanımdan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

@goldbaren

e yani =) ama doğru fırçalama yaparsan öncesinde ekstra bi temizliğe ihtiyaç duymazsın..

bi bilgi veriyim..fırçanı ıslatma veya fırçalama öncesi ağzını çalkalama..tükürük etkisiyle köpürsün o macun daha etkili oluyo =)

copry nin deyimiyle iyi temizle yoksa gece mikroplar dişlerini yer :D
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar arkadaşlar =)

Dişleri pelıkıl adlı tabaka ile bakteri plağı ağız içindeki asit ortamından koruyor.yoksa onlarda dayanamaz =) yani bakteri plağının böle olumlu bir etkisi var evet..

flor içerikli sakızlar dişlerin minerallerini yenilemesini sağladığı için koruyucu etkileri vardır..tavsiye ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

benim bi arkadaşım var. (valla arkadaşım lan) hayatı boyunca diş fırçalamamış bir adam. ben de baskı yapıyorum buna fırçala falan diye. diş doktoruna gittim dişlerinde sorun yok aynen devam falan dedi diyo. çürüğü falan da yok. ağzın kokmuyor mu diyorum yemek yiyince hayır diyo. ben bu pis adama ne derim de diş fırçalamanın mantıklı bir tercih olduğunu anlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...