copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben kullanabiliyorum gariptir ki =)) şöyle ki dişlerinin arasından testere hareketi yapar gibi yavaşça geçireceksin ki diş etini kanatmayasın. daha sonra da önce arasından geçirdiğin dişlerin birine doğru yukarıya çekiceksin. aynı işlemi aynı dişler arasından tekrarlayıp bu sefer de diğer dişe yaslıyacaksın ipi ve yukarı doğru çekeceksin. alışınca basit aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 o dediğini yapıyorum, bende çene küçük olduğundan diş az (24 tane var kıhkıh), aralarına da rahat rahat giriyor ip. ama verim elde edemiyorum kalıyorum öyle. diş üzerinde oluşan plakları temizlemenin başka yolu var mı ? dişçiye gitmek dışında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 anti plak diş macunları var, gargaralar var. verim alıyorsundur dediğim gibi yapıyorsan sadece farkında değilsindir muhtemelen. ama en temizi önce dişlerini temizletip, daha sonra düzenli fırçalamaya başlaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 temizlettim daha önce de, günde 2 de sektirmeden fırçalarım. ama özellikle iki dişimin arasında birikiyor plaklar. gargaraların da ağız kuruluğuna yol açtığını duymuştum, yoksa colgate'in all night cok iyiydi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 lucatat diye mi ne bi macun almışım ben.. işte 2-3ayda bir kullanıyorum.. güzelce dişleri temizliyor.. tamamını mükkemel hale getirmiyor, diş temizleme kadar etkili değil tabii ki ama benim diş ve diş etlerim aşırı hassas olmasına rağmen sıkıntı yaratmıyor kullanımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 diş çürümelerinde öncelik dişinizde kalan yemek artığını oradan uzaklaştırmanız, sonra macunlarla vb. koruyucu önlem almanızdır. (tabi bazı macunlar boşluklara mini moleküller falan çökeltiyor sensodin vb.) doğru mu hekim bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çekirge soru sana sanırım , bey denmiş =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 @goldbaren e yani =) ama doğru fırçalama yaparsan öncesinde ekstra bi temizliğe ihtiyaç duymazsın.. bi bilgi veriyim..fırçanı ıslatma veya fırçalama öncesi ağzını çalkalama..tükürük etkisiyle köpürsün o macun daha etkili oluyo =) copry nin deyimiyle iyi temizle yoksa gece mikroplar dişlerini yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tabii dudak içine UV led taktırtıp gece uyurken ağzından mavi ışıklar çıkmasını da sağlayabilirsin... bakterileri de öldürür güzelce.. acaip apaçi olur bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ya gecen benim su vivident gibi naneli sakızları cignerken sakızı erittim. bildigin eridi ictim sonra. nasıl olur lan bu. disler nasıl dayanıyor bu tukuruge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ha bak o sakız çiğnemek işe yarıyor mu? var mı bi faydası.. ben yemeklerden sonra, fırçalayamazsam garanti vivident çiğnerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 merhabalar arkadaşlar =) Dişleri pelıkıl adlı tabaka ile bakteri plağı ağız içindeki asit ortamından koruyor.yoksa onlarda dayanamaz =) yani bakteri plağının böle olumlu bir etkisi var evet.. flor içerikli sakızlar dişlerin minerallerini yenilemesini sağladığı için koruyucu etkileri vardır..tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 diş etine masaj yapan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 peki ya xylitol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şekerli sakız çiğnemediğiniz sürece ve çene eklemini yoracak kadar abartılmadığı taktirde sakız çiğnemek sağlıklıdır. plağı temizler , tükürük üretmemizi arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 sakız candır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 xylitol hamile ve emzirenlere yassahmış.. bebeğe geçiyormuş bakterileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Diş perisi vardı küçükken ne güzeldi. genelde annem koyarmış parayı ben uyuduktan sonra. babam bigün uyandırdı yastıgı kaldırırken bok oldu bütün hikaye. 90 derece kaldırdı adam yastığı ya dişi alcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahah gevur musunuz lan diş perisi ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 olivies gavur çıktı bildiiin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben hala kandırıyorum çocuk hastaları öyle ^_^ 'diş perisi' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beyler olay yaklaşık 15-16 yıl önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 diğer taraftan babası da haklı.. babadan peri mi olur lan! kodu mu alır diğer dişleri de.. tabi 90' kaldıracak yastığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi yılı önemli değil, salak salak gevur icadı işlerle uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 benim bi arkadaşım var. (valla arkadaşım lan) hayatı boyunca diş fırçalamamış bir adam. ben de baskı yapıyorum buna fırçala falan diye. diş doktoruna gittim dişlerinde sorun yok aynen devam falan dedi diyo. çürüğü falan da yok. ağzın kokmuyor mu diyorum yemek yiyince hayır diyo. ben bu pis adama ne derim de diş fırçalamanın mantıklı bir tercih olduğunu anlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar