Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sipeyskeyk said: Penthesilea said: Boston tabi ki bi pros cons yapsana :) 30'dan fazla universite var, yabanci ogrenci icin ideal. insanlar yabancilara alisiklar + her taraf ogrenciler icin imkanlarla dolu. egitim de kaliteli olur gayet. buyuklugu guzel, ne devasa ne de ufak okyanus kenari, cok guzel ufak okyanus kenari kasabalar falan var boyle gidip gezebilecegin amerikan tarihinde onemli bir yere sahip = abd tarihiyle ilgili onemli seyler var yakininda bircok eyalet var gezebilecegin, batiya gittikce zorlasiyor bu ozellikle. quebec de 6 saat mesafeyle arabayla. hava yazlari cok guzel, kislari soguk -20 oluyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 forumda emraheyol var ark benim san diego da MBA yapiyor su an ona bir danis istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sen birak bu kafir kaffur kizlari amaclari seni yoldan sasirtmak bak diyorum scranton hoca efendimiz maklubeside boldur yemegede para vermessin seni orda bi yerde bi dukkanada sokarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sipeyskeyk said: illegal part time işte maksat paramı çıkarayım değil abi hani gidip malak gibi yatmayayım. araba alırım bitane kargo dağıtırım benzinini çıkarsa kendini amorti etse yeter işte.bu is icin de iyi bu arada boston, cok ogrenci oldugu icin part time sekilde mall larda falan illegal calisanar var. ama sicarsin yakalanirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yok abi herhangi bir riske girmeyi düşünmüyorum. Polis o elindeki ne diye sorduğunda (telefon) BOMBA AK HAYRET BİŞEY diye cevap veren ve sınır dışı edilen bir arkadaşa sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 evet şehir tavsiyelerinden sonra kurs tavsiyelerinde de bulunalım pek lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 doğuda boston (tu), batıda san francisco (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Chicago yahu. Jazz'ın ikinci başkenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 miami e gidersen ingilizce yerine ispanyolca öğrenip gelmede. ha birde dexter ve csi a konuda olabilirsin girdiğin çıktığın yerlere dikkat etmezsen. bunun karteli var, organ mafyası var, seri katili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 BonePART said: abi peki kiyida mi olcak illa olmucaksa ben pittsburge gittim guzel bi yer mesela ufacik yer 3 milyon felan nufus var ama 11 tane mi ne universite var gece hyati sinirli ama bu sayede azina kadar dolu mekanlar en guzeli sampiyon bi nfl ve nhl takimlari var(steelers ve penguins) bide boston olabilir cok turk war bayada iyi universite war ulen 3 milyona az dedi... Bende avustralya ya gitmeyi dusunuyodum en buyuk sehir sydney bile 4 milyon küsür. Diger sehirleri sorma bile 1-2 milyon nufus ... Tırstım simdi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Texasa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sipeyskeyk said: Gideceğim, 1 sene kalacağım. Dil kursu muhabbetine falan ama asıl amaç yaşamak, görmek, eğlenmek biraz da. Doğu yakası olacak. New York istemiyorum. Öneriler? hocam hangi firmayla gidiyorsun bilgi verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar