Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

savas ay ile a takimindan daha bo-tan bir program varmi televizyonda

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

Televole var yahhu daha beter ne olsun bu tv de?
Flash haber olarak Deniz Seki nin bikinili görüntüsünü giren kanallar varken ülkemizde
bırakında böyle tartışma programları olsun.
Bazen çok güzel konular bulunabiliyor.
Mesela geçen hafta genel evler konu alındı ve inanılmaz rakamlar çıktı ortaya...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Size muhteşem bir tavsiye:

Beğenmiyorsan küfürü bas, kanalı geç.
Hem birisi "ağbi izledin mi ağ takımını!" deyince "yok hayatta izlemem" dersin, mutlu olursun, hem de sinirlerin zıplamamış olur.

Yalnız bir yerden sonra onu izleme, bunu izleme, RIAARGGH diye sürekli kanal değiştirme tuşuna basıyorum, bir süre bu şekilde süründükten sonra da "aa doğru ya, kapanıyordu bu!" diyorum.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatımda kanal7 demi ne yayınlanıyo tam hatırlamıyorum İYİ AİLE ROBOTU kadar saçma sapan bi program görmedim abi.Felç geçirtiyo insana.Sinirden kıpkırmızı oluyom sakinleşemiyorum dalasım geliyo televizyona.Bide dizi için para harcanmıyomu aabi tamam sponsor filan var da yinede bi kayıp vardır.O dizi için para ödüyolarsa yuh onların haline.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...

Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.
Öyleyse bu büyüklenme niye?
Bu kibir,bu gurur niçin?
Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına baslarda ıı bır programdı gece oturur onu seyrederdım onemlı konular ele alınıp tartısılırdı guzeldı sora sapıttı belkı reytıng dustuundendır (halk magazıne meraklı ya)....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...