Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 dekor olarak yanan variller kullaniyor adam topikler bodrum mu bedroom mu bu tartisiliyor bu aksamin konusu erkek aldatinca elinin kiridir kadin aldatinca felaketmidir? tamer karadagli medyanin gunah kecisimi? halkin yargisiz infaz inami kurban gitti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 savas ay ile a takimindan daha bo-tan bir program varmi televizyonda -tahmin edemeyecegin kadar cok vardır. televizyon milleti mesela[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 televizyon milleti geyiğine yapıyor o işi. ama diğer a takımı cinsinde programlar, geyiğine yapmıyor. sorun orda... televizyon milleti geyik, diğerleri ciddi, bunu bilmek insanı tuhaf yapıyor[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Düşün artık ilk izleyenlerin televizyon milleti'ni gerçek sanmaları gördüğümüz herşeye inanmamamız gerektiğinin bir kanıtı :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 by night mı ne oyle birşeye rastladım gecenlerde kanal6da.o var galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Olmaz mı Kalplerde ikinci bahar bu arada biri şu linkteki kalplerde ikinci sex yazısını okusun bu gerçekten olmuştur sonradan show tv yetkilileri düzeltmiştir ama shockhaberciler bunun kopyasını almıştır http://www.shockhaber.com/ikincisex.htm[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Televole var yahhu daha beter ne olsun bu tv de? Flash haber olarak Deniz Seki nin bikinili görüntüsünü giren kanallar varken ülkemizde bırakında böyle tartışma programları olsun. Bazen çok güzel konular bulunabiliyor. Mesela geçen hafta genel evler konu alındı ve inanılmaz rakamlar çıktı ortaya...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bir de sosyetede reçel in, bal out gibi şeyleri haber yapanlar da var...[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Size muhteşem bir tavsiye: Beğenmiyorsan küfürü bas, kanalı geç. Hem birisi "ağbi izledin mi ağ takımını!" deyince "yok hayatta izlemem" dersin, mutlu olursun, hem de sinirlerin zıplamamış olur. Yalnız bir yerden sonra onu izleme, bunu izleme, RIAARGGH diye sürekli kanal değiştirme tuşuna basıyorum, bir süre bu şekilde süründükten sonra da "aa doğru ya, kapanıyordu bu!" diyorum.[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Hayatımda kanal7 demi ne yayınlanıyo tam hatırlamıyorum İYİ AİLE ROBOTU kadar saçma sapan bi program görmedim abi.Felç geçirtiyo insana.Sinirden kıpkırmızı oluyom sakinleşemiyorum dalasım geliyo televizyona.Bide dizi için para harcanmıyomu aabi tamam sponsor filan var da yinede bi kayıp vardır.O dizi için para ödüyolarsa yuh onların haline.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Adam dumkof. İzlemem :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Aslına baslarda ıı bır programdı gece oturur onu seyrederdım onemlı konular ele alınıp tartısılırdı guzeldı sora sapıttı belkı reytıng dustuundendır (halk magazıne meraklı ya)....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 saçma sapan bi herif savaş ay ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 A Takımı gerçekten de ilk çıktığı zamanlarda iyiydi ama sonlara doğru artık laçkalaşmaya başladı.Artık çok yapmacık ve yüzelsel duruyor.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Onun kadar boşu yok şuan piyasada saadettin teksoylan bir tutuyorum.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar