gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 1 tas çorba ve 1 porsiyon bol acılı çiğ köfte yedim. hadi hayırlı olsun. ölürsem kabrime gelin he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 öff liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 lan :X 1 aydır yemedim cigköfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 açlıktan gebercen sanırım ne var ki bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 1 tas çorba ne kadar oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 vivavale said: lan :X 1 aydır yemedim cigköfte olum var ya nefis acılı sosu döktüm üstüne böyle siyah siyah marulu parçaladım arasına koydum domatesi yerleştirip sıktım limonu üstüne damla damla lavaş vardı ona da sardım yedim bence yemelisin dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Abi ağzımın suyu önümdeki sunum için hazırladığım kağıda aktı :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Cigkofte sardirayim aksama canim cekti. Bu arada lokal anesteziyle sicmani tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 gecko said: vivavale said: lan :X 1 aydır yemedim cigköfte olum var ya nefis acılı sosu döktüm üstüne böyle siyah siyah marulu parçaladım arasına koydum domatesi yerleştirip sıktım limonu üstüne damla damla lavaş vardı ona da sardım yedim bence yemelisin dostum. Allah belanı vermesn baska bisi demiyorum sana :X olm nar eksisini unutmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 vivavale said: gecko said: vivavale said: lan :X 1 aydır yemedim cigköfte olum var ya nefis acılı sosu döktüm üstüne böyle siyah siyah marulu parçaladım arasına koydum domatesi yerleştirip sıktım limonu üstüne damla damla lavaş vardı ona da sardım yedim bence yemelisin dostum. Allah belanı vermesn baska bisi demiyorum sana :X olm nar eksisini unutmusun ya dolapta vardı da hayvanlık etmiyim dedim çorba ilen gitmezdi ehüehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 nese afiet olsun bi de cıkısı var bunun tabi zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi basuru olana acılı çiğköfte ALTIN VURUŞ gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yerken nefis de sıçarken görcem seni :D zuahaha vazgeçtim görmek de yakınından geçmek de istemem bir süre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 of lilly koptum gülmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Olivies said: of lilly koptum gülmekten :D Kopmadin da kopmus gibi yaptin hatun nick'i gorunce. Bilmiyoruz sanki. Bu arada konu sahibi Space Odissey'e kotu diyerek zaten butun bu zulumleri haketmis birisi. Iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Of Lili! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bayılıyorum bok muhabbetine sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Anne tarafindan akraba cikabiliriz her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 di said: Olivies said: of lilly koptum gülmekten :D Kopmadin da kopmus gibi yaptin hatun nick'i gorunce. Bilmiyoruz sanki. Bu arada konu sahibi Space Odissey'e kotu diyerek zaten butun bu zulumleri haketmis birisi. Iyi olmus. Olivies said: of lilly koptum gülmekten :D hangisine daha çok güldüm bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Lilly said: yerken nefis de sıçarken görcem seni :D zuahaha vazgeçtim görmek de yakınından geçmek de istemem bir süre :P ahahah lilly nefissin :D çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 haydi rililililililili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 di said: Anne tarafindan akraba cikabiliriz her an. ahahah çıkabiliriz valla :D ailede de bok sevilir, sayılır.. teyzemin oğlu kuzen can olabilirsin?? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 di said: Olivies said: of lilly koptum gülmekten :D Kopmadin da kopmus gibi yaptin hatun nick'i gorunce. Bilmiyoruz sanki. Bu arada konu sahibi Space Odissey'e kotu diyerek zaten butun bu zulumleri haketmis birisi. Iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ahahaha bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 di bu tespit yetenegi de anne tarafından mı geliyor lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar