fastreloader Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 selam, şimdi böyle ilanlar falan veriyolar cidden çok ucuza araç bulunabiliyor, lakin kiminde anahtar ruhsat falan olmuyor. bunun prosedürü falan nedir ki sonradan nasıl temin ediliyor bilen den var mı ? mesela istanbul http://www.ivdb.gov.tr/ihale/ihaleilanlari14.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 once vergi dairesinden aldigin satis belgesiyle bi ek1 formu doldurup muayene gidiyosun (arabanin anahtari yoksa once bi anahtar yapman yararina olabilir) muayeneden ek1 i doldurtup satis belgenle trafik tescile gidiyosun trafik tescile ruhsat basvurusu yapiyosun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Fiyatlar pek ucuz gibi gelmedi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Selam, Anahtar fiyatlarını öğrenmen gerek ilk iş olarak :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 para ben yannis bilmiyosam eger anahtarin kopyasi yapilabiliyosa 200 lira felan gibi ama yeni arabalarda immobilizer felan geyigine bi kredi karti gibi kartla veriyolar eger o kart varsa bgu fiyattan aliyosun oteki turlu butun klitler deisiyo 800 1000 lira arasi sanirim ama eski arabalarda bole teknolojiler olmadiginan anahtarcilar bile yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aktiftablet said: Fiyatlar pek ucuz gibi gelmedi bana? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a4-gunesli-arac-satis-merkezi/detay Şu ucuz değil mi şimdi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hacizli ürünleri almak düşüncesi bana uzak geliyor ya.istiolarsa o audiyi 10 liraya versinler yine almam ama kişinin tercihidir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 uzak geliyor derken YERE DÜŞEN ADAMIN MALINI ALMAM :o manasında mı abi zaten adamın borcuna almışlar, içeri atacaklar yoksa. için rahat olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.ivdb.gov.tr/ihale/ihaleilanlari15.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Selam, Bana da piyasa değeri 10 lira olan aracı 6 veya 7 liraya almak pek insancıl gelmiyor : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 paramecium said: Selam, Bana da piyasa değeri 10 lira olan aracı 6 veya 7 liraya almak pek insancıl gelmiyor : Saygılar. iyide sole bi durum war paramecium sen almassan o araci bu isin kurtlari aliyo otur arabalari ve %40ina aliyolar eger rakip olursa arttirmada daha yukseklere cikiyor fiyat yane o aracin satilmamasi gibi bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bugun gıttım belkı alırım bısıler dıe .Aman abı ımkansız ordan bısı almak hem pahalı hem kabalık kucucuk bır salonda ayakta havasız felan ıgrenc bı mekan. ve sole bı durum var audi ın ve bır tane daha aracın sahıplerı ellerınde ruhsatları '' abıler bız aracımızı alıcaz ne olur vurmayın araca '' dıe yalvaran ıkı tıp vardı .Audı ınkıler bırde 3 4 kısı gelmısler kabadayı gıbı tıpler bı ruhsat gosterıp durdular mıllete .Salonu da ole gorunce dayanamadım daha cıktım geldım Aracları anca dısardan goruyorsunuz bı lavuk bekcı ne kapısını actırıyor ne motora baktırıyor kazası belası varmı aracın hıc bellı degıl calısıyomu o butunuyle muamma. Hıc tavsıye etmem yanı bosuna yarım gunumu yedı .Gıder Borusan manheim dan pasa pasa alırım aracı her bı haltı yapılmıs neresınde boya var neresı degısmıs herseyı yazıyor adamlar. Calısır vazıyetde onune gelıyor arac bakıon edıyor herseyı ıle serbest araca bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bekcinin cebine bi 50 kaat sokar o arabayi kullanirsin gerekirse o sorun deilde iste bu tur islerde hep ayni mevzu war gelip tehdit etmeler felan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Selam, Orada da kayıtlı galerici falan olman gerekiyor sanırım. Ama güvenilirlik çok daha yüksek tabi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 BonePART said: bekcinin cebine bi 50 kaat sokar o arabayi kullanirsin gerekirse o sorun deilde iste bu tur islerde hep ayni mevzu war gelip tehdit etmeler felan falan hehe aracların hepsının ne hıkmetse 4 lastıkde ınık yok ole bısı anlıycan.Tehdıt yoktu daha cok yalvarır gıbı konusuyodu adamlar.Araca vurupda almaya calıstıgında ne olurdu onu gormek lazımdı :D .Evet para oraya uye olman gerekıyor her gelen arac alamıyor da vergı levhası yetıyor oraya uyelık ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bosver alma oyle araba.. baskasinin acziyetinden faydalanip 3 kurus menfaat elde edecegine hakkini ver rayic fiyatindan al derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 @goldbaren: kimin nasıl kazanıp nasıl kaybettiğini bilemeyiz.şahsen ben evimden alınan laptopu ve plazmamı suan alan biri varsa, illa satılmıstır , mutlu mesut kullanacagını sanmıyorum. yar olmaz yani hacizli mal.belki batıl inanç gibi gozukuyor ama dramatik hacizler yaşamış biri olarak böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 borcun varken binek arabanı satıp borcunu ödemiyorsan, alacaklı olanın ne kabahati var? üzücü şeyler tabii; ama borcu varken evi hariç herşeyini satıp borcunu ödemeyen delikanlı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Red said: @goldbaren: kimin nasıl kazanıp nasıl kaybettiğini bilemeyiz.şahsen ben evimden alınan laptopu ve plazmamı suan alan biri varsa, illa satılmıstır , mutlu mesut kullanacagını sanmıyorum. yar olmaz yani hacizli mal.belki batıl inanç gibi gozukuyor ama dramatik hacizler yaşamış biri olarak böyle düşünüyorum. haciz islemi yapmak ne kadar zor bi fikriniz war mi adam borcunu odemicek sen gitcen dava accan o dava sonuclancak haviz karari gitcek dosya trafige gitcek bilmemne en az 1 ay suruyor o sirada o adam delikanli bi adamsa arabasini yari fiyatina satar oder zorla elinden alininca aglamaz ayrica ordaki arabalar satilmasada adama geri verilmiyo haberiniz olsun yedi eminde bi omur yatar yattikcada adama yeddi emin masrafi cikar yane aslinda alirsaniz adama bi yarariniz oluyor adamin borcunun bi kismi kapaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 (tu) Günlerdir topici açıp da bunu yazmaya çalışıyordum da üşeniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ruhsati gosterip "almayin" diyen adam borcunu en azindan kismen kapatabilecekken, yine de aracin haczedilecegini bildiginden, mal kaybi olmasin diye haciz sonunu bekleyerek alacaklidan para kaciran adamdir. "para kolay kazanilmiyor, adam hakli" diyecekler olabilir. ama borc namusdur. insan zora, dara dusebilir. ustelik bazen bu alacagini alamadigindan tamamen haksiz bir sekilde de olabilir. ama zamani geldiginde, eger riski alan kendinsen sonuclarina da katlanacaksin. bunu namusun gibi goreceksin. borcu verenin sahis degil banka olmasi bile durumu mesru kilmaz. icrali araci borca karsilik sahibinden hacze girmeden once anlasmali alin. alan da satan da bir nebze kazansin. hic ugrasmayin buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Gerçi atladığımız bir nokta var galiba araç satışı konusunda. Araç rehinliyse borç ödenmediği sürece araç kime satılırsa satılsın ödenmeyen borca karşılık haczediblebilecektir. Dolayısıyla rehinli olan aracın değeri de zaten vergi dairesinde ettiğinden çok daha düşük olacaktır. Tabi aracın rehinli olmadığı durumlar için geçerli olmaya devam ediyor tüm denilenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 rehinli arabaya haciz gelmez ki zaten. ruhsatta kapı gibi yazıyor "bu araba banka malıdır" diye. öyle yazmıyor da işte rehinli demek o demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 İcra dairesi aracılığı olmadan rehinli aracı satmak, sattırmak ve paraya çevirmek mümkün değil ki. edit: rehinli demek, o demek değil kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Kendercik said: İcra dairesi aracılığı olmadan rehinli aracı satmak, sattırmak ve paraya çevirmek mümkün değil ki. edit: rehinli demek, o demek değil kısaca mumkun. gidiyorsun adami ve parayi alip bankaya, diyorsun aracin ikinci el bedeli bu, benim odedigim vergi vs masraflar ciktiktan sonra verecegim para bu, buyur bu da nakit para. sube genel mudurlugu ariyor, kendi satistan gelecegini umdugu anapara tutarindan tahmini avukat ve icra masraflarini dusup bir de icra icin bekleme suresindeki kaybi hesaplayip senin getirdigin para ile karsilastiriyor. onlar icin makul olup olmadigina bakiyorlar. GM onay verirse yatiriyorsun borca parayi, banka rehin kaldir yazisi yaziyor. rehni kaldirttiktan sonra notere gidip adamla satisi yapiyorsunuz. (adam guvenilir olacak yalniz bu noktadan sonra) eger bireysel degil ticari kredi borcu ise ve arac rehni varsa, zaten arac hic bir zaman tek basina kaca satilirsa satilsin tum borcu kapatmayacagi icin bu islem banka acisindan daha da kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar