Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Black-ice said: o zamanlar bilmiyordum ayarsız adamın teki sanıyordum. ama meğer kaliteli işler yapan ayarsız adamın tekiymiş. ya da kız arkadaşıma model çizim dersinde çükünü gösteriyor diye ayar oluyordum. bilmiyorum. ne bileyim foruma geleceğini. gençtim noyzura.. birşey sorucam böyle ninja turtles takıntından dolayı. bir gün işten çıkıp eve gidiyordum okulun tam girişinin önünde noob'un biri ninja turtles şarkısı söylemeye başlamıştı. vay be gsf'ye bak burda bile bana laf atan noob çıktı okul ne hale gelmişti demiştim. umarım o noob sen değilsindir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 noyzuranınki büyükmüş kızlar gülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 eski bir çizim ama size bazı ipuçları verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 gecenin bu saati şeyini düşündürttün alttan sübliminal verdin sağol anakondayı izlediysen o da benimki hakkında fikir versin iyi geceler hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 uza hadi kara yılan seni ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 pipin tassana denkmis, bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 serjuhan said: Benim korkum adam çekip fotosunu koyacak. Al işte. bak resim geldi. Birazdan fotoda gelcek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: Hepinize öneririm bir gün kalabalık karşısında tamamen çıplak durun sizi alkışlasınlar ıslıklar falan çalsınlar ;D Asdfghjk donla 1000 kişilik sahneye çıkmıştım, sayılıomu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Viktor said: Noyzura said: Hepinize öneririm bir gün kalabalık karşısında tamamen çıplak durun sizi alkışlasınlar ıslıklar falan çalsınlar ;D Asdfghjk donla 1000 kişilik sahneye çıkmıştım, sayılıomu o ? plajda herkes donlu 1000 kişi arasında. ama sahne kafası iyidir work hard keep going falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 lan allah kahretsin ayni seyi yazicaktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 abi sen amerikada evden çıkmıyor musun ben anlamadım seni hep paticik hep paticik. çık dolaş biraz keyfini çıkart oraların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: Black-ice said: o zamanlar bilmiyordum ayarsız adamın teki sanıyordum. ama meğer kaliteli işler yapan ayarsız adamın tekiymiş. ya da kız arkadaşıma model çizim dersinde çükünü gösteriyor diye ayar oluyordum. bilmiyorum. ne bileyim foruma geleceğini. gençtim noyzura.. birşey sorucam böyle ninja turtles takıntından dolayı. bir gün işten çıkıp eve gidiyordum okulun tam girişinin önünde noob'un biri ninja turtles şarkısı söylemeye başlamıştı. vay be gsf'ye bak burda bile bana laf atan noob çıktı okul ne hale gelmişti demiştim. umarım o noob sen değilsindir =) yok lan değilim hahah geçen başka topicte de bu mesajım yüzünden sormuştum kaplumbağa pabuçları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 açıkçası yaşar gibi zilyon antipatik burssuz barındıran bir okulda tarzınla boy göstermeni her zaman takdir ettim. bu kadar sinir olmuşsam alsancakta pelerinin yanımdan geçerken gözüme falan kaçmıştır en fazla. dediğim gibi zaten seni tanıyan bir kaç arkadaşım da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Noyzura said: imamizer said: Black-ice said: şu noyan denen herif çükünü göstermese heryerde olmaz zaten bizim okulda da çalışıo ninja kaplumbağa ayakkabılarıyla , kıbrıs şehitlerinde de batman peleriniyle falan gezen marjinal herifin teki. ortak ark da var fln hiç sevmiyorum şöyle adamları. bildiğin nefret kusmuş black. ama haklı, ben de sevmem aşırı dikkat çekme meraklısı, marjinalite adına insanlıktan uzaklaşan tipleri. Kusura bakma.. Herkesin koyun gibi sıradanlaştırıldığı bir dünyada kendisi olmaktan vazgeçmekyen insanlar çok dikkat çekiyor. Ne ilgiye ne dikkata ihtiyacım var sadece olduğum gibi takılıyorum. Dikkat çekiyorsam dikkat çekmemek için kendimi kasacak halim yok =) esasen olduğu gibi takılmıyorsun biryerde. herkesin jester hat, rengarenk ekose ceket giydiği bir dünyada bu tarz insanlar gider yumurta topuk kösele ve beyaz gömlek giyebilirdin bence. tıpkı senin dediğin gibi; herkes noyan tarzında takılsa noyan da sıradan koyunlardan olurdu. o yüzden senin de tarzını değiştirmen kaçınılmaz olurdu. haksız mıyım? yani senin tabirinle o koyun sürüsünün sevdiği, ilgi gösterdiği şeyin, aşırısını veya tersini yaparak kendini ifade ediyorsun. bu durumda özünde sen de kendin olmuyorsun. seni sen yapan o tarzın ve tercihlerin, o koyunların tuhaf karşıladığı, kınadığı veya kabul etmediği şeylerin toplamından oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Aceace said: serjuhan said: Benim korkum adam çekip fotosunu koyacak. Al işte. bak resim geldi. Birazdan fotoda gelcek.... Benim suçum ne birae :( @aquila Korkmayalım mı abi sayfanın ortasına lap diye konan çük fotosundan. Meme filan olsa ne gözel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ooo birae geldi bayadır görmyodum biraeler topic uzamamış bıraktğm yerde kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 imamizer said: Noyzura said: imamizer said: Black-ice said: şu noyan denen herif çükünü göstermese heryerde olmaz zaten bizim okulda da çalışıo ninja kaplumbağa ayakkabılarıyla , kıbrıs şehitlerinde de batman peleriniyle falan gezen marjinal herifin teki. ortak ark da var fln hiç sevmiyorum şöyle adamları. bildiğin nefret kusmuş black. ama haklı, ben de sevmem aşırı dikkat çekme meraklısı, marjinalite adına insanlıktan uzaklaşan tipleri. Kusura bakma.. Herkesin koyun gibi sıradanlaştırıldığı bir dünyada kendisi olmaktan vazgeçmekyen insanlar çok dikkat çekiyor. Ne ilgiye ne dikkata ihtiyacım var sadece olduğum gibi takılıyorum. Dikkat çekiyorsam dikkat çekmemek için kendimi kasacak halim yok =) esasen olduğu gibi takılmıyorsun biryerde. herkesin jester hat, rengarenk ekose ceket giydiği bir dünyada bu tarz insanlar gider yumurta topuk kösele ve beyaz gömlek giyebilirdin bence. tıpkı senin dediğin gibi; herkes noyan tarzında takılsa noyan da sıradan koyunlardan olurdu. o yüzden senin de tarzını değiştirmen kaçınılmaz olurdu. haksız mıyım? yani senin tabirinle o koyun sürüsünün sevdiği, ilgi gösterdiği şeyin, aşırısını veya tersini yaparak kendini ifade ediyorsun. bu durumda özünde sen de kendin olmuyorsun. seni sen yapan o tarzın ve tercihlerin, o koyunların tuhaf karşıladığı, kınadığı veya kabul etmediği şeylerin toplamından oluşuyor. adama demezler mi sen kimsin ki benim özümü mözümü herşeyimi öyle biliyormuşun gibi bık bık konuşuyorsun =) ? bu kadar farklılık düşmanı olmayın sakin biraz kimseye girip çıkan birşey yok yani illa kot paltolon tshirt mü giymek zorundayım . tüylü ceketimle mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 öfff anlamadın. yada anladın ama işine gelmedi. yada henüz o kadar farkındalık yok sende. toplum normalleri dışında sen var oluyorsun diyorum. o toplum normalleri bir yerde seni sen yapıyor. bunda kimseye girip çıkması gereken veya senin farklılığını çekememek gibi birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 imam diyor ki "ak"a "kara" demek sende fabrika ayarı bir durum, aykırı olmak için aykırı oluyorsun esasında öyle olduğun için değil ben öyle anladım en azından ayrıca imamı aykırılık düşmanı olarak betimlemek de anca bu kadar iyi bir analiz yeteneği gerektirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 imamizer said: öfff anlamadın. yada anladın ama işine gelmedi. yada henüz o kadar farkındalık yok sende. toplum normalleri dışında sen var oluyorsun diyorum. o toplum normalleri bir yerde seni sen yapıyor. bunda kimseye girip çıkması gereken veya senin farklılığını çekememek gibi birşey yok. yahu görüntüm mü farklı yapıyor beni . görüntü ne ki alt tarafı forum avatarı gibi birşey. önemli olan tepkilerim , yaklaşımlarım , etkileşimlerim falan filan. bence görüntü olayına çok kafayı takıp oradan yakınıyorsun ama mesele kıyafet falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 of sana yakıştıramadım imam =) giysi seçimi, yani görünüm olarak ister gerçekten farklı olsun, ister tepkisel, özenti ya da dikkat çekmek için farklı olsun ne farkeder ki? kişilerin giysi seçimi, diğerlerine onu eleştirme ya da yargılama hakkı vermez bence. yeter ki bu farklılığın altında birilerinin kötü emellerine alet olma amacı yatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 idilik imamizera yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 boşver noyan bunlar seni anlamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar