Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 2 [SPOILER başlığı]

Sam

Öne çıkan mesajlar

Hayır, venom olmaz! Onu daha 1-2 film daha koymasınlar! Şu anki kötü spider-man filmlerinde kaynayıp gidemeyecek kadar değerli o! 2-3 film sonra filmler acemilikten çıkıp gerçekten güzel bir seri yakaladığında (ki filmlerin o düzeye çıkacak kadar devam edeceğini ümit ediyorum şöyle bi 6lık olsa fena olmaz) ancak Venom gelmeli, o film gerçekten güzel olmalı!!!![signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evolution, 05 Temmuz 2004 02:27 tarihinde demiş ki:
Spidermani superman gibi güçlü yapmışlar. Çizgi filminde bi bölümde o uzaydan gelen şey bulaştığında bir kamyon kaldırıyordu. Sonrada diyordu eskiden bir vosvos bile kaldıramazdım. Kimsenin bunu eksi yön olarak yazmaması şaşırttı beni.

Yazan vardı yukarda... Da filmde zaten treni durdurma (ki baştan sona rezildi) sahnesi ve tonluk metal duvarı tutması sahneleri hakkaten kötüydü. Ancak çizgi romanlarda da arada böyle abes güç gösterileri yaptığı için çok rahatsız etmedi beni. Beni rahatsız eden o duvarı tutarken mj le utanmasa ön sevişme yapacak kadar aşk muhabbeti yapmasıydı...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

rewndor yazdıklarına katılıyorum.
"3. filmde tekrar goblinin geleceğinin bildirilmesi kötü oldu, yeni düşmanlar beklerdik "

ama burda duraksıyorum,çünkü filmden öncede spiderman çokdandır baı insanlarca "aptalları" sömürerek"para kapısı haline geldi,yıllardır spidey aynı düüşmanlarla aynı şek,ilde savaşmıyormuydu,özellikle son 4 yılın spidermanlerine(evet bütün serilerinide)bir gözden geçirirsen hayal kırıklığına uğramaman isten değil,sırf bu yğüzden uzundur spidey almam,filmineden meraktan depğil(berbat olacağı belliydi)göreden fikir sahibi omayyım die gittim.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Spider-Man artık sadece para sömürmek için kullanılan bi ticari markadan ibaret. Bunda haklısın. Bir sürü çizgiromanı çıktı saçma sapan (Spider Man Ice Man & Flamestar, Spider-Man vs Predator vb.) ancak farkındaysan bu zamandan itibaren de Spider-Man düşüşe geçti, artık eskisi kadar çok satılamıyor ve hatta ilgisini neredeyse kaybetti. Zaten filmleri de bunu tekrar canlandırmak için çekmeye başladılar. Ancak hazır yeni bir başlangıç yapmışken belki hatalarından ders çıkarmışlardır diye düşünmüştüm. Umarım devam filmleri daha güzele gider... Özellikle becerikli hırsızımız Kara Kedi'yi çok merak ediyorum ben çok severdim küçükken. Neyse, bakalım hala iyiye gitme olasılığı var, olmalı...[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Negatifler:
-Zırt pırt maske çıkarma maskarası...[bitirmiş]
-Konsantre olmayınca yapamama,böcek olamama hadisesi...[acaip derecede sırıtmış,sçmış]
-Metrosal aygıtın içindeki "Karamurat benim,cesedimi çiğne" hesabı...
-------------------
+Octonun kolları-Animasyonu...[M.J. Kaçırdığı an felan..]
+Füzyonun parıltısı[ehe resmen içine girecektim nerdeyse..]
+Metrosal şeyi durduran spi
+Jameson[ehue You'r Fired!]
+Tırın ve Metrosal şeyin üzerindeki Köprünün arasından süper kıvrak şekilde geçtiği sahneler..
+M.J. nin en sonunda "TİGER" diye hitabı süper oturmuş...

....

Eh,Marvel orjinalitesine sadıklık diyorum,10 üzerinden 7 verip çekiliyorum...
Mary Jane için görülür film hiç olmadı :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

evet abartı derecede güçlü olmuş ama bakın mesela superman filmlerinde de abartı derecede güçlü tasvir edilir superman. 60 yıllık çizgi-filmde treni zar zor durdururken filmde dünyanın dönüş eksenini değiştirir filan. :) örümcek de çeviklik ile günü kurtarabilen bir kahraman, superman gücü ile göstermeleri cidden çok abuk olmuş. o güçle octopus'a yumruk atacak ve adamın dudağı bile kanamayacak? beyninin fışkırması lazım.. :-p umuyorum ki adamakıllı bir yönetmen gelip tam hakkıyla yapacak bundan sonraki filmleri..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

auehaeu harbi octonun dağılması lazımdı öyle bir yumrukla
bir de ockto kollarından delici birşeyler çıkarabiliyor spidey'i kavradığı anda onu fırlatma yerine o dalgaları çıkarıp soksa direk ölür. Tabi yapımcılar onu kesinlikle öldürmez ama yani octo da salak değil o kadar ona bi çare bulmaları lazımdı değil mi?[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!?!
Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 05 Temmuz 2004 03:11 tarihinde demiş ki:
Negatifler:
-Konsantre olmayınca yapamama,böcek olamama hadisesi...[acaip derecede sırıtmış,sçmış]

bu konuda aslında sana pek katılmıorum o sahnelerde aklıma hep şey geldi hani çizgifilminde güçleri azalmaya başlıyor sonrada tam anlamıyla örümcek olma yolunda mutasyona devam ediyordu o yüzden bence normal karşıladım hatta üçüncü film olursa kesin öyle bir değişiklik olur falan diyede fantezi yaptım kafamda :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Beklediğimden daha güzeldi :) . Bu arada filmin bitiş sahnesne göre 3. film geliyor . bizim minik hanry osborn goblin olacak galiba :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 Temmuz 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

goblin bariz gelicek tabii ama niye herkes sadece goblin gelicek diye düşünmüş ki belki çifte düşman olur + ekstra kıvrak aksiyon sahneleri olur daha heyecanlı olur... manyak olur ehueh[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 05 Temmuz 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence kingpin koyucaklarsa çot diye koyamazlar daşşaklı adam o ehe anca onu işadamı olarak bilir şimdiki bölümde bizim yeniyetme spidey hatta goblinin saldırısından kurtarır onu (bkz çizgifilmi eheh) ööle daşaklı kingpini kütenk diye sinemada çömez spideynin önüne koyaman! koymamalıman! :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi böle fışşt diye çıkan kötülere'de uyuz oluom. Venom'u koyacaksan öbür bölüme daha 1. bölümden eddie'yi göstereceksin. Kingpin zaten hepsinden önce piyasada varolan biri.

Eddie ile Peter çocukluk arkadaşı Ultimate Spiderman serisinde.

Güç gösterisi fazla sırıtmaz. Bir bölümünde silvermain(gümüş kayakçı deil) miydi neydi bi herif vardı onun yeraltındaki bir lab'ına iniordu. Lab'da tam tren istasyonunun altında. Bir çöküor tavan. O kadar toprak beton ve üstünde bir tren'i taşıor. Aklına MJ felan gelior sonra hepsini havaya fırlatıp çıkıo olduğu yerden. Tabi sonradan yamuluo o ayrı :D Beklenmedik adrenalin salgılayınca azıo herif :D

Fragmanın da gördüğüm kadarıyla tam lazm olduğu bir anda spidermanliği braktığı için yardım edemiodu. Göğsünü açıp alttaki kostümün olmadığını gördüğü bir sahne vardı. Orda güçleri varmıydı ? Herneyse çizgi romanda da bu tip bir yer vardı. Karakedi ninde olduğu bir maceraydı. Güçlerini bir ışının altına girerek kaybedio (pusu) sonra karakedi sayesinde kazanıodu. Güçlerinin olmadığı bir anda MJ ile gece sokakta yürürken bir mağaza hırsızlığına denk geliyolar ve PEter fıttırıo güçlerim yok bişi yapamıorum diye. En sonunda yerden bir sopa/taş alıp camı kırıorda alarmı duyan hırsızlar kaçıyor. Acıların çocuuu peter demiştim okurken hehehe.

Bu arada romandaki (klasik siyah-beyaz) güzel MJ bulamazlarki, mümkün değil.[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 05 Temmuz 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olmamış ya
ilk filmi 3 kere izlemiştim bi daha da izlerim gayet eğlenceliydi
bunu daha ilk izleyişimde sıkıldım

nerde o willem dafoe'nun aynada hobgoblinle çelişmesi
alfred molina amcam dr.octopus karakterine iyi güzel oturmuş da ilk filmdeki sahneleri ciddi aradım
yönetmen abimin anlatacak pek bişeyi kalmamış biraz saçmalamış gibi geldi

jj falan eğlenceli tamam mj in güzelliğine zaten laf yok :)
ama o sonunda gelinlik ve fondaki müzikle koşuşturması falan neydi
neyse ben beğenmedim ilk filmi beğendikten sora iyi birşey bekliyodum hayal kırıklığı oldu tamamen

he bi de sonunda tekrar goblinin dönüşünü haber verdiler. e 3.filmde aynı düşman olmaz heralde kimse izlemez eheh
bi düşman daha gelir tahminim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu rekorları kim neye göre kırıyor?
Yüzüklerin Efendisi kırdı, Harry Potter kırdı, o kırdı bu kırdı?
Bilet satışına göre değil mi?
Çıkan her film rekor kırıyor ya.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...