padawan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 arkadaşım burnunu deldirdi. fakat şimdi çok rahatsız oluyor. küpe halka şeklinde. yarın deldirdiği yere gitse çıkartırlar mı? yoksa yaranın iyileşmesi için bir kaç hafta beklesi mi gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Saat kaç olmuş, yatsın uyusun yarın gitsin sorsun. Çıkarırlar dense ne değişecek çıkmaz dense ne değişecek. Yaptırırken sorsaydı. Rocksteady -Beebop tarzı halka değil di mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Çıkartırlar bir şey olmaz. Ama yeni deldirip rahatsız olmak anormal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 rocksteady bebop dediğin bildiğin boğaların burnuna takılan, burnu ortalayan halka. bununki muhtemelen, beyle burnun tek tarafından etli kısmında olan piercing. hızma kafası çıkartsın, teramisin sürsün geçer bişeycik olmaz. 1 haftaya kadar da tamamen kapanır oynamaz yara etmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 piercing falan yaptırıp oranızı buranızı deldirince ne anlıyorsunuz allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 dayansın 1 haftaya azalır acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben kulağımı deldirdim 1 ay oldu anca iyileşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 lise sonda ka$a yaptirmi$tim, buyuk hataymi$ yirtilinca anladim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 deldirmeden önce düşünmedimi mi ne olucak diye. sticker mı yapıştırıyolar sanki, gidip deldir, sonra da ay ben rahatsız oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bir müsibet bin küfürden faydalıymış demek ki. öncesinde düşünse neden deldirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kavgada ne asılınır o halkaya ama offf ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok asılamıyosun ya, şöyle biraz çekince yırtılıyo zaten, güzel zayıf nokta yaratıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Gençler heves etmiş yaptırmış ne var. Kkırmayın hevesini :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben burnumu deldireli 7 ay oldu hala tam iyileştiğini söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Kız arkadasımın 1 yıl oldu nerdeyse hala tam iyilesmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 benim 4 senedir geçmedi acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Rahatsız mısınız kardeşim, size acı veren şeyi niye takıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 teyzemde vardı 9 yıldır geçmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar