Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 THARKAS said: madalyadan ziyade nickin buyuk harfle yazilip yazilmadigina bakarim. hepsi buyuk harfse adam gibi adamdir delikanlidir. hepsi kucukse yumusaktir. biri buyuk digerleri kucukse zaten adam degildir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 THARKAS said: madalyadan ziyade nickin buyuk harfle yazilip yazilmadigina bakarim. hepsi buyuk harfse adam gibi adamdir delikanlidir. hepsi kucukse yumusaktir. biri buyuk digerleri kucukse zaten adam degildir. ahfudeanguk yok artık ırkçılık var dfghdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Vay anasını yumuşak oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Seni mahkemeye veririz THARKAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Madalyalı değil önce adam olsun adam. (Ama 3 madalya alınca fikrim değişebilir) Oyum "Cevabin kimin attigina bile bakmam onemli olan icerik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Cevabin kimin attigina bile bakmam onemli olan icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben bakarım.. misal copry attıysa hemen açıp "acaba çürük dişler ve yeni nesil dolgular hakkında bi bilgi mi veriyor" diye bakıyorum.. bi de his-hes-hos mu ne öle biri mi ne vardı.. hava kaçıran minibüsçü koltuğu gibi bi kısaltma olduğu için merakla devamını bekiliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ahahah ben de dasaaa attıysa meme demiş mi diye bakıyorum mutlaka :D bu arada gerçekten bir kaç kişi var takip ettiğim madalyadan değil kaliteli postlar attıkları için. bunlardan biri de sizsiniz efenim. saygılar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 içerik ps: bu arada 5key medal da almışım. madalyanında önemi var tabiki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Forum burasi heralde icerige gore olmali. Mesela benim nick ve icerik cok kotu qweq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Güzel nick ama, öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar