paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Errorler beni benden alıyor. Nickleri yazalım ki iletişim kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 büyük ihtimal Yaşarusta olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bi karakterleri açabilelim de ^^ yazarız buraya zaten nickleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben de kedi olurum alınmamışsa. olmadı köftehor olur. Kedi yapar ismimi panda açarım. Guildi de Aslanlar yaparız. Öyle bir ironi olur gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sneak peek'i uzatsalar bari gece 1 saati geçti bile.. karakter ismi Nahr olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 direkt atio ya servera tıkladıın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hala giremiyoruz kaç saat oldu vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben accounta oyunu ekleyemiyorum "This account cannot be updated at this time" diyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yanlış siteden deniyorsun ben de öyle yapmıştım http://tera-europe.com/ bu arada hala girilemiyor değil mi? unable to connect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ulan ne güzel eve kapanır oynardım diodum bu soğuk kış gününde 3 saat oldu hala ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sneak peek anca bu kadar işte, menuye göz gezdirip kapatıyosun. hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 facebooktan twitterdan haber salacaz demişler baktım hiç bi ses yok hala açık duruo altta launcher, arada play e basiorum da yalan herhalde bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 siteye giremediğimden download linkine ulaşamıyorum.. indirebileceğim bir adres verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 valla en azından karakter yaratma ekranına girdim 5 avroya o da yeter. adadfdsfada APB akıyorum gelen varsa takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sneak peek olayi yalan oldu beyler. az once acikladilar. baska bi gun yapicaklar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 said: We’re currently not able to tell you, when the existing problems can be solved. Therefore we cannot tell you a new start date for the sneak peek event. We continue to work on a solution as fast as possible. Of course we want to make up for the lost time, this includes additional time for our sneak peek testers. As soon as we actually can announce a new launch date for the sneak peek, we’ll inform you right away. Again, we’re sorry for the inconvenience caused and we continue to work on fixing the current issues as fast as possible. geçmiş olsun dağılabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 5 € yu indiregandi yaptılar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 fir3blad3 said: 5 € yu indiregandi yaptılar lol adsdsf aynen ya bu iş guzelmiş bende yapıcam kore oyunlarından bi tanesini alıcam gençler gelin bakıyım cbt 5 euro oyun release olunca da 20 gun onceden baslıyacaksınız 8 tane de mount alıcanız. paraları toplayıp topuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yazık ya, kötü bi başlangıç oldu adamlar için ha bana farketmio bu hafta oynamışım bi sonraki hafta oynamışım 2 günlüüne de böle RAGE oyuncular bol tabi şu an TERA ONLINE GG! die etrafta gezen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bu da mı patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 sneak peek beta yapacaklardı 2 günlük, serverlarda sorun çıktı giremedi kimse, başka bi tarihe ertelediler daha göremedik oyunu yani, bakalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oww iyi olmus kacırcaktım sneak i haftaya falan yapsınlar ben de gireyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ben oynamadan patladı falan diyemem zaten beta bu boyle seyler normal bence. bugun hala şansımız varmıs ama söz veremezlermiş. oyle dedıler twitterdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 girebilirseniz buraya post etsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://www.twitch.tv/steparu?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=steparu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar