nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 pre-orderları 2 saat once almalıydılar bence.. asdadf
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 herkes zaten yeni bir oyuna okadar acki katiliore.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 herhalde drea :) ne oldu simdi kaldik boyle bas basa. kimbilir ne boklari yaktik serverde :D
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 aciklama yaptilar simdi faceden. Hi everyone, currently you're not able to access our login & game servers, due to the heavy load! Same goes for our forums, please wait some more time, we're working on it and will inform you, if we have news for you. ~Raven
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 o değil de şimdi starter bölgeleri nasıl yoğun olacak var ya bi de saati kaçıranlar da hep beraber aynı saatde girecek. tbc ilk çıktığında portalların ordaki güruh olacak.
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben girdim şimdi ama tekrar attı az kalmıştı ya.. Şimdi beyler birşey denicez herkes elini bir play butonundan çeksin ben girmeye çalışıcam tek başıma.. adasdsfd
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 insallah instanceddir da mob calmaca oynamayiz , hemen harita degistirmek lazim.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 "inşallah instanced dır" kötü bi istek ya huehue
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 nordlydian said: ben girdim şimdi ama tekrar attı az kalmıştı ya.. Şimdi beyler birşey denicez herkes elini bir play butonundan çeksin ben girmeye çalışıcam tek başıma.. adasdsfd play butonu? login olamıyoruz ki alksjfnajkfdf
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 launcher'a da mı giremediniz? Ben ordaki playden bahsediyorum..
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 internal 500 veriyor f5 yapamıyoruz, o da olsaydı iyi olurdu yabancılık çekmezdik.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 launcher loading sonra server error. iyi yüklendik iyi. edit: soldaki balon çok şey duruyor. edit2: galiba giriyorum beyler. A ile başlayan server değil mi
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mortis said: "inşallah instanced dır" kötü bi istek ya huehue full degil be yahu, haritalar secilsin ama tek dunya olsun.
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ilk girdiğimde şöle bir baktımda ırklara yine anime kılıklı bir ırkı yapıştırmışlar. Ama o pandalar iyi duruyor..
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bence cok sacma o iki tip, ayi ve kiz cocugu hangi sapkinlar icin bilemiyorum, bakiyorsun siradan eyvallah irklar guzel etkileyici kahraman vs gorunumluler, onlara gelince sanki araya sikistirmis baskasi sakasina.
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ticket verification error diyor server seçince.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben bi yemek falan yiyeyim en iyisi anca açılır serverlar kasmaya gerek yok.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 salt and vinegar cipsi mi kolamı almıştım böle ne güzel oynıcam die bütün cipsleri yedim kolayı bitirdim oyuna giremedim hehe
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 aha servera tıkladım attı bi A ile başlayan var 2. si bi de V ile başlayan var 1.si A ya giriyoruz gençler okay mi!? DAs
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 lan o cips bana özgürü hatırlattı haha
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bende tıkladım attı. arboena mı ne serverin ismi.
Öne çıkan mesajlar