Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online

Zinxen

Öne çıkan mesajlar

bemre said:

Oyunun keylerinden fazla olan var mıdır?

yolladım.

Mortis said:

bu arada baştaki trailer da genel olarak konuyu anlatio da tera online nın resmen 5 dakka üerinde düşünüp hazırlamışlar gibi background hikayesini eheh

hikaye kötü abi aynen ,fantastic apocalps kafalarındalar.bir de kore serverlarında oyun hello kitty tadında dönüyordu allahtan eu da real-world dokuladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

denedim hatta tarama dışı öğelere aldım exelerini. Son sayfada bir Visiual C+ updatei yazmış indirdim onun x64ünü kurdum olmadı. Nolur nolmaz diye x86sını indirdim kurdum yine olmadı. Error Codeları farklı herhalde ondan. Ticket vari bir şey attım adamlara ama niye bir tek bende olur ki bu.. Biri bana program ekle kaldır bölümünden http://c1202.hizliresim.com/u/4/2dy3k.jpg şu şekilde bir screenshot yollayabilir mi çalışıyorsa oyun sizde? Ki eksik updatei bulup indireyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

ok download ettim girdim oyuna optionsdan grafikleri kıstım hazırım hehe ama hala menu takılıo , çok parlak bi şekilde oynayabileceimi zannetmiorum betada ^^

bu arada baştaki trailer da genel olarak konuyu anlatio da tera online nın resmen 5 dakka üerinde düşünüp hazırlamışlar gibi background hikayesini eheh

geah geah keseyim kafanı ısısıs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...