iarwain Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bemre said: Oyunun keylerinden fazla olan var mıdır? yolladım. Mortis said: bu arada baştaki trailer da genel olarak konuyu anlatio da tera online nın resmen 5 dakka üerinde düşünüp hazırlamışlar gibi background hikayesini eheh hikaye kötü abi aynen ,fantastic apocalps kafalarındalar.bir de kore serverlarında oyun hello kitty tadında dönüyordu allahtan eu da real-world dokuladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 o kadar sabırla bekledim insin diye 24 gbı sonra error. forumlara baktım aynı erroru alanlar varmış baya. https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=27961 gerçi benimki "Error: 01130002 Game execution failure" kodu farklı ama, bilen yoktur değil mi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 antivirüs programlarını kapatıp tekrar deneyin demiş adam,denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 denedim hatta tarama dışı öğelere aldım exelerini. Son sayfada bir Visiual C+ updatei yazmış indirdim onun x64ünü kurdum olmadı. Nolur nolmaz diye x86sını indirdim kurdum yine olmadı. Error Codeları farklı herhalde ondan. Ticket vari bir şey attım adamlara ama niye bir tek bende olur ki bu.. Biri bana program ekle kaldır bölümünden http://c1202.hizliresim.com/u/4/2dy3k.jpg şu şekilde bir screenshot yollayabilir mi çalışıyorsa oyun sizde? Ki eksik updatei bulup indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mortis said: ok download ettim girdim oyuna optionsdan grafikleri kıstım hazırım hehe ama hala menu takılıo , çok parlak bi şekilde oynayabileceimi zannetmiorum betada ^^ bu arada baştaki trailer da genel olarak konuyu anlatio da tera online nın resmen 5 dakka üerinde düşünüp hazırlamışlar gibi background hikayesini eheh geah geah keseyim kafanı ısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yok mu bir gönüllü yarışmacı bana şu ssi postlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 tamam eset ben kapatmadan önce tera.exeyi silmiş. errorde demiyo ki tera.exe yok diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hadi bekliyoruz açılsın server'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hadi beyler girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 login server yattara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 hangi servera giriosunuz ben random seçtim o iri yaratıktan Slayer açtım tam ismimi falan koyuodum server çökenze ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 tam karakter yaratırken gıttı general failure :D beyler a ile baslayan serverde oynuyalım hep beraber :D edit : oha 2 tane smile yapmısım yuh bana! edit2: ben su mmoların başlangıc sorunlarını seviyorum ya sanki oyunu kendim yapımısım gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 okdir A ile başlayana GO GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 a ile başlayana gelirim ben de. de login fail. serverlar nanay herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 pati'den sonra ilk kez ngix'i bu oyunda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 serverler gum anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sizin yapacağınız planlamaya sokim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kimbilir kaç kişi girmeye çalışıyor bizimle beraber.. bir ara login ekranında 3 server vardı sonra 2'ye dusurduler.. bir JSON error bir general failure.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 sen yap bundan sonra planlamayi seru :D dikkat et ama :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yeni oyun değil ki zaten kore'de var. verdiğin key belli ona göre server'ını sistemini kur, problem olmasın. çok şey istemiyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 duruma gore serverlari yukseltirlerde daha oyunu goremeden booom ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 aslkfnajknfdf launcherın logini web tabanlı ya ilkkez launcherda "500 Internal Server Error" yedim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kac bin kisi saldirdiysak artik ayni anda, hafta ici yapacaksin bu isleri, saat 15 de baslatacaksin millet is guc derken agir agir girecek simdi herkes free herkes ac bekliyor yamyam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Developer dostu kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar