Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Oski said: abi bu nası bi optimizasyondur. 1080'de bütün her şey sıfırdayken 10 fps alıyorum. atladığım bişey mi var yoksa bundan mı patladı bu oyun zaten? Sana özel bir durum değil ,genel olarak oyunun patlama sebeplerinden 1 tanesi hatta en büyük olanı optimizasyon sorunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 660t benim de ekran kartı. yani hani düşük fps falan değil olay. en düşük ayarlarda rezalet grafiklerle hareket edemiyorum nerdeyse. gw2'de wvw yapan adamım lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 HD 4850 , 1080 çözünürlükte, grafikler iyi seviyede ortalama 30-40 FPS ile oynayabiliyorum. Bir sıkıntım yok. UNREAL ENGINE kullanmışlar zaten optimizasyon sorunu nasıl olur hayret ettim ayrıca o ne güzel grafiklerdir öyle adamlar yapmış valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Nerde oynuyorsun tysre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Arcadia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Oski said: 660t benim de ekran kartı. yani hani düşük fps falan değil olay. en düşük ayarlarda rezalet grafiklerle hareket edemiyorum nerdeyse. gw2'de wvw yapan adamım lan ben. Olay grafik kartı sürücün ile alakalı.Forumlarda,en uygun sürücü yazar grafik kartın için.O sürücüyü bulup kullanmalısın. 560ti ile iki adım atamıyordum,sorunun kaynağını bulamadığım zamanlarda. Birde,grafik ayarlarını düşürmek hiçbir işe yaramıyor.İlla geçmişe dönük sürücü yükleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 wow'u bıraktık diye bakayım dediğim bir oyunken bu sardı bayağı.. muhtemelen bir süre sonra sıkabilir ama şu grafikleri bir mmo da görebileceğime ihtimal vermezdim . sıkılana kadar devam http://tinypic.com/r/u3iwn/5 http://tinypic.com/r/30majbb/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi b.ktan yerleri çekmissin orta lvl lerde ne muhteşem yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 jonq said: Arcadia alayi polanyali cikti buranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 evet daha güzel mekanlara gelmemiştim bunları çektiğimde .. valla şaka maka bayağı sardı oyun .. kombat sistemine iyice ısındım .. mob dizayn , environment bilmemne .. mükemmel olmuş .. devam şimdilik . http://tinypic.com/r/ea5tm1/5 elemanın kıyafet fena . not : arcadia 'dan uzak durun polonyalı bebeler bastı orayı . sürüyle gelmişler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ahaha abi sen resim çekmeyi bırak beceremiyon bu işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 ilgilenen çıkarsa hesabımı satıyorum. server: ishara ırk: castanic (erkek) sınıf: warrior pvp: +9 set. pve : masterwork nexus set! Tüm parçalar masterworkdür. Silah +12 eldiven +11 (Gövde ve bot mw olmasına rağmen +9 dur.) takılar: pvp den alınmış takılar. üstünde 50.000 gold var. 15 günden fazla tera club var. fiyatı : 75tl. ödeme şekli: Banka havalesi yapabilirsiniz, bankamatikten yatırabilirsiniz, steam üzerinden para göndereiliyorsa, steam den ücreti yollayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 duzeltme: hesaba uzun zamandır girmemiştimde, üstündeki para 50.000 gold 80.000 gold muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 10-15 lvl bakar çıkarım demiştim ama 41 oluverdim ona bak buna bak derken . para olayını da çözünce daha zevkli oldu . Güzel tarafı ne zaman istesen grup bulabiliyorsun . Story ya da zone questlerde BAM denen açık hava boss cukları için 5 kişi anında kurup yapabiliyorsun questleri . Mobların dodge yapması zıplayarak sağa sola , arkaya dolanmaya çalışması güzel olmuş. Geçen gün birşeye rastladım BAM da .. eleman kandırdı beni stun yemiş gibi . dokununcada çat küt tepeme tepeme indirdi. Öyle gerçekçi yapmışlar ki darbeleri vs oturduğum yerde sarsılıyorum :). neyse bazı üstadlar beğenmese de bikaç ss paylaşayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 gelişme var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Oyun güzel aslında. Ama ben şansa dayalı bir sistemi olduğu için bıraktım. Birde eu su ile pek ilgilenmiyorlar. Ocak ayında çıkan class balance patch gelmemişti 1 hafta önce. (warriorler pvp den %7 nerflenmişti, archerların dps i değişmeden skilleri değişmişti. Daha mobility olmuşlar. felan işte.. ama ortada patch yok :D). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 manıtasız tera online ss'imi koydunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bir onceki sayfadaki postlara hitafen; Dungeon finder 3 saat beklemek yildirdi, bunun disinda gayet duzgun mainstream mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 class neydi senin glad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Farkindayim olayi :) Dps class oynuyorum. Healer icin 3 saat icin bekleniyor oyunda. Healer i daha albenili bir hale getirseler yada cross realm calissa dungeon finder, hic bir derdi kalmaz oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hmm evet ben de onu tahmin edip healer açtım bi tane en son ama önceki sayfalarda europe serverını boşlamışlar filan diye okuyunca baydım bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 WALL OF TEXT! Benim lafıma aldanıp bırakıyorsanız + lı - li birşeyler yazayım madem. Daha objektif olsun. öncelikle nakadar oynadım ve ne oynadım : 1.5 ay kadar oynadım. 3 günde archerı son lvl a getirdim, tera club alıp nexus dan 2 güne seti dizdim, netden araştırıp 1 haftada üstümü tamamladım. Daha sonra solo dungeon işlerine girişip olayı anladım. Sonrasında 60 bir warrior ile oynadım. Onun üstünü diğer karakter ile kolayca dizdim (günde 40.000 gold harcıyordum warriorun üstüne). Warriorun üstü düzülünce paraya para dememeye başladım (1 saatde 12.000 gold geliyordu). Kısaca, çok kısa sürede çok iyi karakter yaptım. Tabi netden araştırarak. Aksi halde sürünürdüm. + Oyun cidden güzel, kombatları ve pve sistemi zevkli. Single player oyunlardaki gibi saldırılar yapıp, saldırılardan kaçıyorsunuz. Target sistemli olmaması oyuna bi güzellik katmış. - bu konu ile ilgili kötü bir yan olmadığından geçiyorum. + ilvl olayını çok güzel yapmışlar. Öyle aptal aptal itemlar giyerek yalandan ilvl gösteremiyorsunuz. Biraz tek tip setler olsada görünüşlerini değiştirebiliyorsunuz. - eksi yönü yok bunun bana göre. Çeşit yok ama görsellik çeşit zaten. + Item dizme sistemini güzel yapmışlar. Çoooook zengin arkadaşın yoksa, bir set ile başlıyorsun, daha sonra bir üstüne veya 2 üstüne geçiyorsun. En sonada en son set. Öyle herkesde yok tabi end game set. Wow gibi bi kafası yok oyunun, uğraştırıyor dizmesi. - Oyundaki EN KÖTÜ YÖN! şansa dayalı bir sistem yapmışlar. Hangi kafa bu kadar gerzek birşey düşünüp, diğerleride bunu sisteme ekler bilmiyorum fakat adamlar yapmış!. Mesela silahlarınıza + basarken, şansa dayalı basıyorsunuz. Olmadığı takdirde ana malzeme hariç diğerleri yanıyor silahınız bir sonraki deneme için fazladan % şansı alıyor. Bu güzel... Fakat iş MASTERWORK yapmaya geldimi mıçıyorsunuz. 80.000 gold ile silahımı masterwork yapamamıştım.. Çünkü yüzde her seferinde %2.5 mi ne. Hiç artmıyor. Denk gelecekte olacakta.... Bunu niye her + basma gibi yapmamışlarsa. Birde takı olayı off.. kopartır adamı. En iyi takılar pvp de ve baya tuzlular. Takıları her aldığınızda çıkan bonuslar şansa. İstediğinizi bulana kadar amele gibi o pvp ye gireceksiniz. Arenaya başlayabilmek için craft set yapacaksnız, onları masterwork yapacaksınız. bir kaç tanesini +12 yapacaksınız, sonra takılarınız denk düşecek, ancak öyle arena eğlendirecek. Yoksa sürünmek içten bile değil.. Bu kadar güzel bir kombat sistemi olan bir oyunu, bu aptal şansa dayalı sistem ile nasıl mındar etmişler anlamış değilim. Koreliler zor şeyleri seviyor eyvallah ama niye şansa dayalı bir sistem yapmışlar? + grafikler, mekanikler, sınıflar, skiller, animasyonlar paralı bir mmo ya taş çıkartacak seviyede. - karakterlerin HITBOX denilen zımbırtısı karaktere göre büyüyüp küçülüyor. Niye böyle salak birşey yapmışlarsa... Büyük karakter açmak dezavantaj. Mesela 5 metrede duran 2 aynı sınıf aynı skilleri basıyor. Ufak olan büyüğe vurabilirken, büyük olan ufağa vuramıyor (2side tam ortaya nişan alıyor). Kısaca oynarsanız, büyük karakter açmayın. Hele pvp seviyosanız uyuz bile olsanız elin tavsiyemdir. Onun bir kötüsü castanic kadın. + oyun f2p ve aylık ödeme yapanlar ile aranızda inanın doğru düzgün fark bile yok. Karakteri 60 yapmaya yakın 1 aylık üyelik alsanız, başkada almazsınız. O 1 aylık üyelikle karakterinizi biraz daha hızlı düzersiniz (üyelere özel bir kaç dandik skilli doğru kullanmayı öğrendiğinizde.) Üyelik almasanızda olur. Karakterin başlangıç setini 2 güne değilde 4 güne tamamlarsınız. Fark bu kadar. - oyun f2p olduğu için çok ilginç insanlar var. Sürekli "Knight Online da ne pvp vardı ya, ben orada kraldım, benim kolum yanıyordu" muhabbetleri dinlersiniz. Sürekli size "olm var ya benim oynadığım sınıf ile oynamak çok zor" felan derler. Ne yapsınlar? adamlara oynadıkları sınıf zor geliyor çünkü ko dan gelmişler. Bana "oynaması çok zor hacı" dediler warrior için. Bende en sonunda dayanamayıp bi warrior yaptım. Arkadaş boss fight da alt tab yapacaktım neredeyse... Düşünün oyunun kombat sistemi gereği, yumruğundan felan kaçıyosunuz... Ama bu kadar rahat bir sınıf olacağını düşünmemiştim bu oyunda. Birde millet pek araştırmamış. Aylardır oynayan oyuncuların daha talen (glyph diye geçiyor burada) geliştirilebildiğinden haberleri yoktu. + world pvp. Adam sizin ırkınızdanmış felan kazımıyor. Pvp yi açıp her yerde herkeze dalabilirsiniz. Diğer oyunlarda bu eksik. Adam sizinle aynı tarafda diye ihanet edemiyorsunuz. Oysa o oyunların hikayesinde ihanet dolu. Fakat oyunlar size izin vermiyordu. Burada böyle birşey yok. - ganklenebilirsiniz (tabi ganklenmemek için kabalık olmayan kanallarda takılabilirsiniz) + ping sorunu yoksa us versiyonu iyi. (ama unutmayın target sistemli değil bu nedenle ping acıtabilir) - eu versiyonunda patchler geç geliyor. Bg lerinde afk/bot var. Şikayet ediyorsunuz adamlar halen oyunda. + sınıflar çok güzel. - Healer okadar tırt bi sınıfki inanamazsınız. Oyunda herkes herşeyini solo kasıyor. Endgame e kadar healera ihtiyaç yok. Healerında dps çok tırt olduğundan kendi başına kasamıyor. 7-24 sizinle oynayacak bir arkadaşınız yoksa item düzmesi çok zor. Zaten o arkadaşınız tek başına kassa daha kolay kasar. Siz bir yüksünüz! (bu kadar salak bir şey olamaz!) neyse çok fazla uzatmayayım. Kısacası, şu eu versiyonunda biraz daha ilgili olsalar, birde şu şans işini kaldırsalar çok güzel oyun! Açıkcası zamanla itemlarınız düzülür şans işi pek problem olmaz fakat eu ya güvenmediğim için ben bıraktım. Adamların ilerde bir gün ilgili olmaya başlayacağını bilsem bırakmazdım. Öyle bir ihtimal olduğunu düşünüyorsanız alın size ZOR MMO!. "itemları düzdük ee sonra?" dedirttirmiyor. Baya grind gerektiğinden =). bu söylediğim eksi yönler o kadar kötü şeyler değil. Fakat dediğim gibi ben eu ya güvenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yazdıklarından bir tek healer kısmına katılmıyorum, hem mystic hemde priest max lvl lamış biriyim, inanılmaz rahat lvl kasılabiliyor ve dpsi hiçte fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 lvl kasma kısmı ile ilgili hiç birşey demedim. Level eninde sonunda kasılır. Fakat item dizmesi, masterwork kasması +12 çıkması biliyorsun masraflı. Ben 1 haftada warriorün üstünü masterwork yaptım, üstüne silahı +12 ve 80.000 goldu vardı (birde eldiveni +12 ye çıkartabilmek için daily den gelen ellikler). Healer ile bu çok zor. Ben 1 saatde 12.000 gold kasarken terrorde tek başıma (ki millet ebon dönüyormuş orada 1 saatde 16.000gold kasmaktan bahsediyorlar). Sen bu rakamlara ulaşabiliyor muydun? yoksa lvl kısmına en ufak bir lafım yok. Yavaşta olsa kasar biter. edit: o kısmı okudum lvl kasma olarak anlaşılıyor. Onu kastetmemiştim dediğim gibi. Problem benim yazımdaymış pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 fps sorununu düzeltmişler sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar