Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 mesaj attığıma göre değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linc oyu geri cekme: ispanak linc oyu: sixoms bi sixomsu deneyelim bakalim nolcak hem de daha mesaji yok sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 abi denize gidiyorum dedim fırsattan istifade bana wagon yapmışsınız yapmak istiyorsanız yapın tabi bu sayede aranızdakı mafyaları bulucam elbet neyse suan arkadaslardayım eve dondugum zaman bi inceleme yapıp linç edilmeden bisyler birakmaya çalısırım en azından geride sizde takılın wagoncu mafyalar, yakalarım elbet nosfeyi yakaladıgım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 vagoncuların çoğu ya mafya ya da noob.. daha elde kanıt yokken oyuna katkıda bulunan birine niye çullanıyorsunuz ya.. oyumu değiştirmiyorum walla.. tunca.. eğer oyun tıkanırsa deadline koyarsın en kötü.. deadline'da oy çoğunluğu kimde ise o kesilir.. eşitlik varsa da ya kimse kesilmez ya da çoğunluğa ilk ulaşan linç edilir.. sen karar verirsin işte ama genelde patideki oyunlarda deadline'a pek gerek kalmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kerim said: linc oyu geri cekme: ispanak linc oyu: sixoms bi sixomsu deneyelim bakalim nolcak hem de daha mesaji yok sanirsam bende uyarıcı etken olarak arkadaşa katılıcam bu seferlik linc oyu geri cekme: ispanak linc oyu: sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben de sixoms'a çakayım millet oyuna dönsün bari. linç oyu geri çekme: ispanak linç oyu: sixoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linç için gerekli oy sayısı: 9 ispanak 3 OY(abilify,ucunbiri,olivies) abilify 3 OY(spyro, lancelion, krusty) sixoms 3 OY(kerim, cenx, buyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hadi keselim birini. ilerlemez yoksa bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bi 6-7 kisi hic ses etmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 inaktiflerden birinin ismini verin de dürtelim bari o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 inaktif keselim hakikaten, ispanak biraz daha incelemedesin babsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sixoms inaktif dediler. ona verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 binersem spyronun vagonuna bşinerim ##linç oyu: abifily alkollüyüm bu arada oyumu atar kaçarım sabaha bakarım. ama sabaha kadar kimseyi kesmeyin pls insanlara kendielrini svunma hakkı vrin mazallah f-doktor dedektif fln kesmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 olm pati maçındaydım, şl finalini izledik geldik. direk inaktif damgası yemişiz ama olmuyor böyle :] mesaj atmıştım başta önce düşmanlarımızın sayısını tahmin etmeye çalışalım diye. okuyorum şimdi konuyu, yazarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 acsdgas lanet olsun içimdeki futbol sevgisine. alırım linç oyunu geri. üşendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ulan kime aktif değil diye oylasak yok ben aktiftim hede hödö diye geliyo :) ispanak iyiydi en aktif, hiperaktif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 #linç oyu: Smoke ismi çok geçenlerin birkaçından şüphelenmedim değil ama smoke a veriyorum ben oyumu. şimdiye kadar 3 mesaj atmış. oyuna geç ve geyik bi mesaj atıp sonra da hemen topluluğu desteklemek mafyamsı bi hareket gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Sixoms biraz haklı smoke bir önceki oyundan da tehlikeliydi zaten ehe. Kalabalıkla hareket etmesi böyle aktif bir oyuncuya yakışmadı biraz. ## linç oyun geri çekme : ispanak linç oyu : smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 çok zevkli lan bu oyun. paranoyak oluyosun sgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 inaktifleri değiştirelim gerekirse ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 durum o kadar kötü ki yazacak hiçbir şey bulamıyorum. ortada ne bir ipucu ne de kanıt var. ilk günler hep böyledir zaten. bir hedef seçip onunla şansımızı denemekten başka hiçbir şansımız yok sanki. spesifik birinden de şüphelenemiyorum fakat herkes mafyaymış gibi geliyor :D linç oyu vermiyorum şimdilik. bir yol gösteren filan olursa ya da bir şeyler ortaya çıkarsa kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 beni seç beni.. ABİ BENİ SEV!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 seni mi kırcam abi. buyur: Linç Oyu: BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=RCfg6ZXf7yU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Sixoms said: #linç oyu: Smoke ismi çok geçenlerin birkaçından şüphelenmedim değil ama smoke a veriyorum ben oyumu. şimdiye kadar 3 mesaj atmış. oyuna geç ve geyik bi mesaj atıp sonra da hemen topluluğu desteklemek mafyamsı bi hareket gibi geldi bana. Toplulukları desteklemek ne ya? Linç oyu bile vermiyorum kimseden şüphelenmediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar