Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Rasmon said: yaş 19? eyv.. 91li herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 escape said: şurda eğlenmek için bişiler yapıyoru qq adamlar "kaç yaşındasın" "facepalm" "mağara adamı" tarzı şeylerle karşılaşıyorum. iyi değil yani bu hareketler inci stayla topic acip atar yapmis ahah, git orda biraz kufur fln et rahatla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Rasmon said: yaş 19? eyv.. ya onla alakası yok da, şimdi ben 19 yaşındayken bakıyorum şöyle bi flashback; basket oynardım, saç uzatır gitar çalardım, kafa sallardım ot çeken abilerime özenirdim, bira içer, sigara içer içime çekmezdim ama şimdi sizin nesil bunları zaten 15-16 da yapıyor, 19 ya gelince şaka maka olgun oluyosunuz o sebeple aslında o yaşta herboku bilirken burda gelip pekmene pro bi şekilde bok atınca abilerin ablaların da inceden ti ye alıyo ama seni sevdiklerinden halbuki, rage yapma, hadiöptümbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lilly said: Rasmon said: yaş 19? eyv.. 91li herhalde :D 90 lı olmasından iyi bişey bu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ahaha daha da merak ettim 30larındaymışsın gibi konuşuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ayrıca packman değil pacman miş o derece bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 pacman senden yaslı. pacmanden once kendinde mantık hatası ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oha bi ben mi 95liyim koca forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Olivies said: oha bi ben mi 95liyim koca forumda hanım silahımı getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Olivies said: oha bi ben mi 95liyim koca forumda ben değilim 95li :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yaş muhabbeti yapan liselilere döndük yemin ederim şu hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 escape said: yaş muhabbeti yapan liselilere döndük yemin ederim şu hale bak. napalım bizim babamız da hergün, ben senin yaşındaykenle başlayan cümleler kuruyo, kime boşaltıcaz bu birikmişliği :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Rasmon said: Rasmon said: yaş 19? eyv.. ya onla alakası yok da, şimdi ben 19 yaşındayken bakıyorum şöyle bi flashback; basket oynardım, saç uzatır gitar çalardım, kafa sallardım ot çeken abilerime özenirdim, bira içer, sigara içer içime çekmezdim ama şimdi sizin nesil bunları zaten 15-16 da yapıyor, 19 ya gelince şaka maka olgun oluyosunuz o sebeple aslında o yaşta herboku bilirken burda gelip pekmene pro bi şekilde bok atınca abilerin ablaların da inceden ti ye alıyo ama seni sevdiklerinden halbuki, rage yapma, hadiöptümbye. abi senin 19daki halin bildigin nubmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Xenocide said: pacman çok kötü oyun grafikleri bok gibi word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 GOOGLE SİTESİNDEN PACMAN OYNAYANLARIN GİZLİ BİLGİLERİNE ULAŞIYORMUŞ BİR DE BİLGİSAYARLARINA TROCEN YÜKLÜYOMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 escape said: @dinan kardeş karşılaştım. dikkat edersen oynamadım dedim orda. karşılaştım ama her defasında "bu ne pipimden bi oyun lan böle" dedim geçiştirdim. bugün google da yayınlayınca "ulan iyi bişi herhalde" dedim oynadım büyük bi hayal kırıklığı yaşadım. ayrıca sen her defasında yaş kaç falan diyosun yeter artık. yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 packman deki inanılmaz mantık hatası vs Yüzüklerin Efendisi`nin şifreleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 da vinci'nin kullanıcı adı böhöhöyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 escape said: @ şunu forum ortamında kullananların pipisi düşer umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sağlam fail olmuş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Saeros said: yaşın kaç sincap ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Saeros said: escape said: @dinan kardeş karşılaştım. dikkat edersen oynamadım dedim orda. karşılaştım ama her defasında "bu ne pipimden bi oyun lan böle" dedim geçiştirdim. bugün google da yayınlayınca "ulan iyi bişi herhalde" dedim oynadım büyük bi hayal kırıklığı yaşadım. ayrıca sen her defasında yaş kaç falan diyosun yeter artık. yaşın kaç sincap http://images.forum-auto.com/mesimages/12841/troll_detected.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 konuyu okudum ve yaşıtın olarak ciddi sorunların olduğunu belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ne diyelim adam bilmiyor olabilir.. işte eğitici görevimizi yerine getirmiş olunuz.. dur ek bilgi verelim escape'e.. şarlo=charli chaplin http://www.youtube.com/watch?v=lv2dYnNoy6U bugün de eğitim ve ibret dolu bir günü geride bırakmanın verdiği huzurla klavyenizi takırdatın... ve unutmayın! bugün bir gencimize popiler bi olayı öğrettiniz. herkesin bi popisi olmalı.. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar