Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

packman deki inanılmaz mantık hatası

escape

Öne çıkan mesajlar

Rasmon said:

yaş 19? eyv..

ya onla alakası yok da, şimdi ben 19 yaşındayken bakıyorum şöyle bi flashback; basket oynardım, saç uzatır gitar çalardım, kafa sallardım ot çeken abilerime özenirdim, bira içer, sigara içer içime çekmezdim ama şimdi sizin nesil bunları zaten 15-16 da yapıyor, 19 ya gelince şaka maka olgun oluyosunuz o sebeple aslında o yaşta herboku bilirken burda gelip pekmene pro bi şekilde bok atınca abilerin ablaların da inceden ti ye alıyo ama seni sevdiklerinden halbuki, rage yapma, hadiöptümbye.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Rasmon said:

yaş 19? eyv..

ya onla alakası yok da, şimdi ben 19 yaşındayken bakıyorum şöyle bi flashback; basket oynardım, saç uzatır gitar çalardım, kafa sallardım ot çeken abilerime özenirdim, bira içer, sigara içer içime çekmezdim ama şimdi sizin nesil bunları zaten 15-16 da yapıyor, 19 ya gelince şaka maka olgun oluyosunuz o sebeple aslında o yaşta herboku bilirken burda gelip pekmene pro bi şekilde bok atınca abilerin ablaların da inceden ti ye alıyo ama seni sevdiklerinden halbuki, rage yapma, hadiöptümbye.

abi senin 19daki halin bildigin nubmus
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

@dinan

kardeş karşılaştım. dikkat edersen oynamadım dedim orda. karşılaştım ama her defasında "bu ne pipimden bi oyun lan böle" dedim geçiştirdim. bugün google da yayınlayınca "ulan iyi bişi herhalde" dedim oynadım büyük bi hayal kırıklığı yaşadım.
ayrıca sen her defasında yaş kaç falan diyosun yeter artık.

yaşın kaç sincap
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

escape said:

@dinan

kardeş karşılaştım. dikkat edersen oynamadım dedim orda. karşılaştım ama her defasında "bu ne pipimden bi oyun lan böle" dedim geçiştirdim. bugün google da yayınlayınca "ulan iyi bişi herhalde" dedim oynadım büyük bi hayal kırıklığı yaşadım.
ayrıca sen her defasında yaş kaç falan diyosun yeter artık.

yaşın kaç sincap

http://images.forum-auto.com/mesimages/12841/troll_detected.png
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyelim adam bilmiyor olabilir.. işte eğitici görevimizi yerine getirmiş olunuz..

dur ek bilgi verelim escape'e..

şarlo=charli chaplin
http://www.youtube.com/watch?v=lv2dYnNoy6U

bugün de eğitim ve ibret dolu bir günü geride bırakmanın verdiği huzurla klavyenizi takırdatın...

ve unutmayın! bugün bir gencimize popiler bi olayı öğrettiniz.

herkesin bi popisi olmalı..

amin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...