DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 16 adet Key Gönderdim isteyen herkese. Elimde son 5 adet key daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tşk ederim : ) sitesi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben de rica ediyorum bir adet. hatta mumkunse kuzenim icin de almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ne zaman şimdi bunun betası? Doya doya oynayabilcezmi yoksa böle 1-2 saat açılcak kopcak, menüyü görcez sadece, öyle mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 http://loco.tr.alaplaya.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 27 mayıs ama saat yazmıyor :D 28 mayıs a 1 kale bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://steparu.com/reviews/mmo-misc-reviews/439-land-of-chaos-cbt-review Kore sunucularındaki Closed beta incelemesi. Türkçe dil seçeneğinin de olması biraz endişlendiriyor. Metiniki gençliğinin yeni buluşma mekanı olmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/182/Land-of-Chaos-LOCO-Closed-Beta-Key-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bende istedim key mumkunmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 MMORPG veriyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 0 key left dedi valla hemen dikladiydim oysaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Key varsa alabilirim bende, hazır finaller bitiyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Son Key'i de gönderdim. İyi oyunlar herkese ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahanda mail geldi. dl yapıyorum şu an. bakalım neler olacak. ama serverinden 600 ile dl yapabilmek beni şaşırttı. oyun serverları sürünür genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 eee basladimi beta? giren varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 acayip berbat bir siteniz var ve arızalı dost acı söyler kusura bakmayın.. -- şifre resetledim, şifre değişiyor ama nedense giriş yapılamıyor hesaba.. dün girmiştim halbüki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 key yolladınız keyler nereye girilecek ne bir bilgi var ne bir yer. keysiz girilebilecekse neden key verdiniz anlamış değişim gerçi hesabımada giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://loco.en.alaplaya.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abi surdan yapmayi bi denesene, ben Turkce siteyi hic kullanmadim http://loco.en.alaplaya.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 saatler süren mücadelen sonra buldum mevcut hesaba giremediğim için yeni üyelik aldım :D http://loco.tr.alaplaya.net/closedbeta/ şimdi serverların açılmasını bekliyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Serverlar açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 size 1 saat muhlet o zaman.. bakin inceleyin gelin ilk izlenimleri yazin.. bide abi nerde actiginizi da yazin aksama oraya intikal edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tutorial'ı bitirdim ben melee karakterler biraz dezavantajlı gibi gerçi tüm melee karakterler böyle mi bilmiyorum ama çatır çutur önümdeki yanımdaki herkese vuruyordum ben aynı anda bi hero card daha aldım şimdi, ranged denicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 key istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Saeros said: tutorial'ı bitirdim ben melee karakterler biraz dezavantajlı gibi gerçi tüm melee karakterler böyle mi bilmiyorum ama çatır çutur önümdeki yanımdaki herkese vuruyordum ben aynı anda bi hero card daha aldım şimdi, ranged denicem birazdan höng bende girmiyo bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar