Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 oha gio 12 puan almış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rooney'nin puanı beğenmedim, Villa'yı aldım şimdi. Rooney'nin ilk tur için getirdiği puan düşüp Villa bana puan getirecek mi ilk maçlarda? Yoksa ikinci round başlarken mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bu kupanin fantazisi kulaklarimizla cinsel iliskiye girmesi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 BulletRide said: Rooney'nin puanı beğenmedim, Villa'yı aldım şimdi. Rooney'nin ilk tur için getirdiği puan düşüp Villa bana puan getirecek mi ilk maçlarda? Yoksa ikinci round başlarken mi olacak? Villa daha maç oynamadığı için bu turdan etkili olacak, rooneyin puanı silinip villa'nınki eklencek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 holosko'yu aldım kadro ya ama oynamıyor adam öeh çıkarmam asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rewendor said: BulletRide said: Rooney'nin puanı beğenmedim, Villa'yı aldım şimdi. Rooney'nin ilk tur için getirdiği puan düşüp Villa bana puan getirecek mi ilk maçlarda? Yoksa ikinci round başlarken mi olacak? Villa daha maç oynamadığı için bu turdan etkili olacak, rooneyin puanı silinip villa'nınki eklencek. Yok ya round 2'ye eklemişler maçı olsa da Villa'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Haa aldım derken transfer mi ettin sen? O zaman round2'ye eklerler. Ben de yedekteydi yedekten 11e aldın rooneyi çıkarıp diye anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 clean sheet lere puan verilmiyor mu ya nasıl iş bu :S edit: goals conceded dedikleri olaymış tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 alves :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 benim defansımda k.kore'den kwang-chon ve P. Chol-Jin var tahmin etmiştim böyle birşey olucağını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 korenin kalecisi de bendeydi, keşke koysaydım 2 puanlık buffon yerine. Brezilya 4-5 tane atar da puanını siler diye korktum koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Silphatos said: alves :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 alvesin bu odunlukla yedek olacağı belliydi. Gerçi ondan daha odunu, yontulmamış kütük bastos var solda da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rewendor said: korenin kalecisi de bendeydi, keşke koysaydım 2 puanlık buffon yerine. Brezilya 4-5 tane atar da puanını siler diye korktum koymadım.ben de portekizinkini kopydum dün 9 puan almış sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Rewendor said: alvesin bu odunlukla yedek olacağı belliydi. Gerçi ondan daha odunu, yontulmamış kütük bastos var solda da... abi alves şu maicon dan çok daha iyi oynardı. üstüne frikiği de daha iyi kullanırdı BİLDİĞİN YAMULTTU MAICON BENİ YUH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 MAICON!!! oh be. gelsin puanlar Kaka 1-2 tane de sen at şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben yalan oldum 1. turda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kaka çıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 88. dakikada k.koreden gol mü yenir ya.... hay......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben bu adamın maçı var diye ilk 11'e almıştım gol de attı ama puan gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 sezar'ın clean sheet yalan oldu ya öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 YUN JAM NI Minutes played 90 +3 Goals scored 1 +5 Attacking bonus 1 +1 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 fabiano'yu gol atsın diye aldık, adam ter atamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 k.kore kalecisi kaç puan getirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar