Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Fantasy

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben ilk 11'den 2 gün sonra oynayacak birini çıkarıp onun yerine yarın oynayacak birini alsam, çıkardığım adamı daha sonra geri alabilir miyim kadroya maçını oynamadan önce?

yoksa henüz maçını yapmamış oyuncuları da kapsıyor mu şu kural?
said:
If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Holy said:

ochoa - howard değişikliğimi dün kabul etmeyen sistemi kınıyorum!
işlememiş abi subs.
8 puandan oldum ya lanet olsun
yukarıda confirm changes var abi unutma onu
bugünkü değişikliklerimde farkettim zaten onu.
allah belasını versin confirm şeysini koyanın.
Sosyal ağlarda paylaş

radagast62 said:

şimdi ben ilk 11'den 2 gün sonra oynayacak birini çıkarıp onun yerine yarın oynayacak birini alsam, çıkardığım adamı daha sonra geri alabilir miyim kadroya maçını oynamadan önce?

yoksa henüz maçını yapmamış oyuncuları da kapsıyor mu şu kural?
said:
If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round.

oynamamışsa değiştirebiliyor olman lazım her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Lucio sonra oynuyor...O zaman diyorum keşke sonra oynayan adamlardan yedek seçseydim,daha iyi olurdu benim yedekler Suarez,Ribery filandı zaten ilk maçta olunca da puan gidiyor diye koymamıştım,yani koysamda her türlü çıkartırdım...
Demekki yedekleri sonlara doğru oynayan takımlardan alsak,az puan alanları daha rahat çıkarabiliriz...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Şimdi o zaman anladığıma göre;
Benim defansta Lucio filan var,Vidic yedek...Şimdilik vidic'i koyup mesela iyi puan alırsa diye,alamazsa da değiştirsem oluyor di mi,tamam puanı gidiyor ama bakarsın 8-9 birşey yapar,Lucio'yu koymayız misal...

ben aynısını tosic-silva için yaptım.

silva vardı as, yarın tosic oynuyo ama tosici koydum 11'e beğenmezsem değiştirecem silvayla tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

1 GK Ricardo Canales 30 May 1982 (1982-05-30) (age 28) 3 0 Honduras Motagua
18 GK Noel Valladares 3 May 1977 (1977-05-03) (age 33) 72 0 Honduras Olimpia
22 GK Donis Escober 3 February 1980 (1980-02-03) (age 30) 11 0 Honduras Olimpia

kalecileri böyle, canales 1 numara giyiyo, ama sadece 3 milli maça çıkmış şimdiye kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...