radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 şimdi ben ilk 11'den 2 gün sonra oynayacak birini çıkarıp onun yerine yarın oynayacak birini alsam, çıkardığım adamı daha sonra geri alabilir miyim kadroya maçını oynamadan önce? yoksa henüz maçını yapmamış oyuncuları da kapsıyor mu şu kural? said: If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 şıvanşıtayger'den çok umutluyum bende. bu arada 1 transfer hakkımız varya şu an onunla ilgili birşey sorucam. şimdi yaptım diyelim ben transferi, oynayan bi oyuncumu satıp, henüz oynamayan birini aldım. bu yeni oyuncu oynayabilir mi bu turda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kesin konuşmayayım ama alabiliyo olman lazım. Ben mesela ispanyol adamı çıkarıp bi alman koydum demin, accept dedim. onaylandı yani. Sonra tekrar başka adamı seçtiğimde çıkardığım ispanyolla değiştirebiliyo gözüküyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 CthuLhu said: Holy said: ochoa - howard değişikliğimi dün kabul etmeyen sistemi kınıyorum! işlememiş abi subs. 8 puandan oldum ya lanet olsunyukarıda confirm changes var abi unutma onubugünkü değişikliklerimde farkettim zaten onu. allah belasını versin confirm şeysini koyanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 radagast62 said: şimdi ben ilk 11'den 2 gün sonra oynayacak birini çıkarıp onun yerine yarın oynayacak birini alsam, çıkardığım adamı daha sonra geri alabilir miyim kadroya maçını oynamadan önce? yoksa henüz maçını yapmamış oyuncuları da kapsıyor mu şu kural? said: If you remove a player who has scored points for your team, these points will be lost. The player cannot be brought back into your team until the next round. oynamamışsa değiştirebiliyor olman lazım her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sizden aldığım gazla denedim şimdi alabiliyorum geri sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 round başına değişiklik sınırı yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Şimdi o zaman anladığıma göre; Benim defansta Lucio filan var,Vidic yedek...Şimdilik vidic'i koyup mesela iyi puan alırsa diye,alamazsa da değiştirsem oluyor di mi,tamam puanı gidiyor ama bakarsın 8-9 birşey yapar,Lucio'yu koymayız misal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 lucio sonra oynuyorsa olur tabi. değişiklik sınırı yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Evet Lucio sonra oynuyor...O zaman diyorum keşke sonra oynayan adamlardan yedek seçseydim,daha iyi olurdu benim yedekler Suarez,Ribery filandı zaten ilk maçta olunca da puan gidiyor diye koymamıştım,yani koysamda her türlü çıkartırdım... Demekki yedekleri sonlara doğru oynayan takımlardan alsak,az puan alanları daha rahat çıkarabiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Sotto said: Şimdi o zaman anladığıma göre; Benim defansta Lucio filan var,Vidic yedek...Şimdilik vidic'i koyup mesela iyi puan alırsa diye,alamazsa da değiştirsem oluyor di mi,tamam puanı gidiyor ama bakarsın 8-9 birşey yapar,Lucio'yu koymayız misal... ben aynısını tosic-silva için yaptım. silva vardı as, yarın tosic oynuyo ama tosici koydum 11'e beğenmezsem değiştirecem silvayla tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yarın kalecim honduras ın kalecisi beyler. şans dileyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben de kuzey koreli hin yong kyunu oynatıcam. korenin maça çıkacağı kadroyu öğrenebileceğimiz bi yer var mı ya tahmini de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 AHAHAHAHAHA abi aldığım adam korenin teknik direktör-oyuncusuymuş kendini arada 85te falan oyuna sokuyomuş böyle ahahah yarın kesin kadromda %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Khelben said: yarın kalecim honduras ın kalecisi beyler. şans dileyin. Gol yemezse veririm şukunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hondurasın kaleyi kim koruyacak ki 2 aday var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Şilinin kalecisini koyun sdf, frikik çekiyormuş bazen, hatta ispanyada takımında bir kere gol bile atmış frikikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Rewendor said: hondurasın kaleyi kim koruyacak ki 2 aday var? canales galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 canales'se ben de koyayım da, diğeri daha pahalıydı (1.5e 1 :D) o bakımdan yedektir diye düşündüm ben canales. Buffon kötü yatırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 valla buffon 2 puan getirdi. canales ana kaleciyse, 90 dakika oynaması bile yeterli benim için şu anda. ama yedekte olabilir. 2 puan için o riski alıcam yani büyük bi risk değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 1 GK Ricardo Canales 30 May 1982 (1982-05-30) (age 28) 3 0 Honduras Motagua 18 GK Noel Valladares 3 May 1977 (1977-05-03) (age 33) 72 0 Honduras Olimpia 22 GK Donis Escober 3 February 1980 (1980-02-03) (age 30) 11 0 Honduras Olimpia kalecileri böyle, canales 1 numara giyiyo, ama sadece 3 milli maça çıkmış şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yarın keita veya holosko oynar mı ya :S birini alıcam ama hangisini alayım kestiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ben hala kara kara canalese geçeyim mi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 geç girince ilk turda aldığımız puanlar yalan mı oluyor yeni girdiğimiz ligde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 eskiden öyleydi hala öyledir değiştirmedilerse. Yarın yeni zellandadan 2 adam oynatıyorum bakalım, güçleri yeterlerse getirsinler puan, yetmezse ispanyadan 2 adamıma güvenmem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar