DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 inşallah her iki kulvarda da şampiyon olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben üyelik aldım da pati ligine falan nasıl katılcam ayıkamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 takımını kur, tüm oyuncuları seçip onayla, sonra sağ tarafta "my leagues" gibi bir şey olacak, oraya gelip bu topicte yazılmış kodları gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 DoruK said: inşallah her iki kulvarda da şampiyon olacağız sübhanallah ibretlik bir avatar olmuş kardeşim süper ya hauhaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Yiğit avatarın aynı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Holy said: şu herif aklıma geldi direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bob marley yapmaya kastım ben ama bu kadar oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu oyuncu değişikliği sistemi tam olarak nasıl bilen var mı? önce oynayanları ilk 11 e alıp, maç bitince puanları beğenmezsek henüz oynamayanlar ile değiştirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abi grup maçları boyunca her gece 00:00'dan öglen maç başlayana kadar ilk 11'ini değiştiriyorsun. sadece ilk 11'dekilerin puan kazandığı için maçı olanları oyuna sokuyorsun yani. 1. maçlar bittikten sonra bir adet, ikinci maçlar bittikten sonra da bir adet oyuncu transfer edebiliyorsun. ama tabii honduras kalecisi kadrondaysa oyuna sokmaz zorunda değilsin yani öyle düşün. kaptanın ne olayı var bilen varsa anlatsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 kaptan 2 kat puan getiriyor sanırım. peki diyelim 1. gün oynadı kaptanım ama puanını beğenmedim oynamayanlardan birini sokup kaptan yapabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ilk gün oynadı puanını aldı, o puan yazılır sana değiştiremezsin. 2. gün başka birini kaptan yapabilirsin, bu sefer onun puanı 2yle çarpılır eskisininki normal kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ama oynayanlardan birisi yerine bi yedek alırsam, yenisi oynayınca onun puanı yazılıyor dimi eskisi yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 öyle, eskisinin puan uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ccc stankoviç reis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sixoms said: ama oynayanlardan birisi yerine bi yedek alırsam, yenisi oynayınca onun puanı yazılıyor dimi eskisi yerine? İlk gün A kadronda B değil. A 5 puan aldı B 10 puan. 2. gün değiştirdin ikisini, B kadroda A değil. A 3 puan aldı, B 8 puan. kadrodakilere bakar, 5+8 = 13 puan alırsın. oynatmadığın adamdan niye puan alasın ki ilk hafta için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 tamamdır sağolun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aynı tur içinde değiştirmeyi soruyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 evet aynı turu sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 puan siliniyor mu gibi birşey sormuş herhalde? yani olay şu, sen diyelim x kalecisi bu maç fazla gol yiyebilir diye tırsıyorsun, riske girmezsin maçı olduğu halde çekersin yedeğe, eksi puan alacağına o kaleciden sıfır puan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hayır onu değil. ilk tur içerisinde maçlar farklı günlerde oynanıyor ya son oynayanları yedeğe alıp puanlara göre zamanla değiştirebiliyor muyuz diye sormuştum. anladım ben olayı, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sixoms said: evet aynı turu sordum. tur başladığı anda kadro sabitlenir, yapacağın değişiklikler bir sonraki tur için geçerli olur ancak (en azından bugüne kadar öyleydi). Bu arada kadromda iki yedek var meksikalı, umarım yedek bıraktığıma pişman etmez Vela ve Marquez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 o zaman yanlış anladım ben. kötü oldu eğer böyleyse bu tur gider benim :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 @rewendor: umarım yanlış anlamamışsındır olayı. meksikalıları niye yedek bıraktın? bu geceyarısı yeniden kadrolarla oynayabilicez. transfer yok, sadece ilk 11 degişikliği var. bir daha okuyorum kuralları inşallah ben yanlış anlamamışımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aynen. ben de öyle biliyorum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar