Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL Final : Bayer Munih - FC İnter.

Olivies

Öne çıkan mesajlar

tellos said:

Galvatron said:

Kapak üstüne kapak takıyor Mourinho. Ayrıca adam öyle eski kafalı değil benim sistemim var hangi takıma gidersem onu oynatırım demiyor. Porto ile defans yaparak kazanmadı CL'yi rahat olun. Real Madrid'in başına geçince de göze hoş gelen futbol oynattırıcaktır.
Chelsea-Inter savunma ağırlıklı oyuncuları çok iyi olan takımlar. Forvetleri bile o tipte yıllardır. Yani Drogba ile ne oynayabilirsin ki adamın teknik özellikleri belirli. Ondan 8 çalım atıp ters köşeye yuvarlamasını beklemez yani adam.
Gittiği takımın stilinin dışına çıkmadan iyi bi yönetim sergileyip işi bitiriyor Mourinho. Oynattığı futbol da benim gözüme hoş geliyor açıkçası.
Futbol sadece çalım atıp uzaktan şut çekmek değildir. İyi yapılan defans da benim gözüme hoş geliyor.

bu
Sosyal ağlarda paylaş

ortam derken ?

madrid - leverkusen finali dün ki finale 10 basardı.

Hayatımda izlediğim en iyi maçlardan bir tanesiydi sanırım o, Zidane'in attığı o gol halen aklımdan çıkmıyor. ŞL Finali diyince gözlerimi kapattığım an ilk o gol gelir aklıma halen,

o gol ve sonrasında duyduğum sevinç bile maçın iyi olması için yeter benim,

gerçi ilk baştan sona izlediğim ŞL finali oydu, o yüzden de yeri bende başka ama asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

ya bayağı önceden öğrenmiştim de unutmuştum, şimdi finaller için biraz notlara göz gezdirirken karşıma çıktı sadfs

TRT'nin şampiyonlar ligini star'ın elinden alıp istediği gibi yayınlama hakkı varmış. Uluslararası anlaşmalar bazdında Avrupa'da gerçekleşen bütün organizasyonları hatta TRT'nın yayınlama hakkı varmış ama Eurovision dışında tarihi boyunca bu hakkını hiçbir zaman tam anlamıyla kullanmamış. Yani Eurovision'ı bedelsiz yayınlıyor falan o açıdan

hayat işte,

flood'lasak seneye star'ın elinden alsalar mı la
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...