tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ilker neler dedi ya bayernle inter aynı grupta falan bişeler dedi arada giydirdi baya hea sonra kaleci cesar da pek iyi kaleci ddil falan da dedi oh oh mourinho bu gece sempatikti ama agalar gitti hocasının ayağına kadar güzeldi ya sonuna kadar hakederek söke söke aldı mourinho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 radagast62 said: "Tatar Ramazan" said: Bu Mourinho'ya bizim FM'de aldığımız gibi küçük takımlar verilsin bi sefer de öyle izleyelim yapacaklarını, böyle güçlü takımlarla domine ediyor herif. adam buralara porto'yla bi uefa kupası bi cl alıp geldi abi naptın Porto'da yine kalbırüstü takımdı abi, ben İstanbulspor-Adanaspor gibi küçük takımlar diyorum, adamı ölçmek için yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Müthiş bayık bir finaldi,Inter saolsun ŞL liginin içine etti bu sene resmen... Hakketiler haketmediler onu beni bağlamaz da maçları aşırı bayık geçti... Şu son 2 maçta toplam kaç dakika topla oynadılar merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 iddaa yalan oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zYMAoNvZQpU&feature=related Yılmaz Vural mı Mourinho mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: radagast62 said: "Tatar Ramazan" said: Bu Mourinho'ya bizim FM'de aldığımız gibi küçük takımlar verilsin bi sefer de öyle izleyelim yapacaklarını, böyle güçlü takımlarla domine ediyor herif. adam buralara porto'yla bi uefa kupası bi cl alıp geldi abi naptın Porto'da yine kalbırüstü takımdı abi, ben İstanbulspor-Adanaspor gibi küçük takımlar diyorum, adamı ölçmek için yani:) Mourinho'nun hedef listesinde öncelikle şunlar var: - Real Madrid'le ligi ve şampiyonlar ligi'ni almak ve gitmek. - İngiltere'de Chelsea'ye dönüş ortamı için beklemek, ve bu takımdayken kazanamadığı şampiyonlar ligini kazanmak ve en azından 4-5 sene bu takımda kalmak. (İngiltere'yi çok seviyor kendisi çünkü) - Yaşlanmak, dünya kupasını merak etmek ve Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırmak. Tahmin edebildiklerim böyle. Adanaspor'u düşündüğünü sanmıyorum. Ancak, bu adam zaten kendini kanıtladı, hatta alışık olmadığı her ortamda neler yapabileceğini gösterdi. Şu an hiç tartışmasız en iyi teknik direktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 radagast62 said: bugün ilker yasin'den şunu öğrendim, inter la liga'da 5 yıl üstüste şampiyon olmuş İlker Yasinin hatlar çok karışıyor öyle ya. Adam bu kadar da pot kırıyor, hala herifi canlı yayına, şampiyonlar ligi maçlarına falan yorumcu diye koyuyorlar ya ahah. Maçın başında da robbenle sneijder karıştı, meğersem sneijder chelsea'de de oynamış bir ara real madride gitmeden önce, ordan tanışıklığı varmış mourinhoyla, o yüzden mourinho onu intere getirmiş, 10 numarayı vermiş falan, yaaaaaaaaaa, futbolun bilinmeyen tarihi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 izlerken baydım. Robben lokomotif gibi geri kalanı onu yavaşlatan vagon. inter desen turtle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yaktın beni milito ah ahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Tenekeadam said: intere 100 lira bastım, tanrı yardımcıları olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 belki cl finaline yakısmadı ama bence fena degildi mac,bayern finale kadar nasıl geldi hala anlamadım.inter defansı cok ama cok iidi,kaleye vurulan her top neredeyse engellendi. caner abi bi ara ezelim onu ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Klasik inter.. Çok rahat bir defans yaptılar. Terlememiş bile olabilir oyuncular bakmadım. Barca gibi uzay takımının delemediği defansı bayern in delmesini zordu yalnız çok yoran bir futbolla olabilirdi belki, yemedi. Zaten bu kadar hantal ve kötü bir defans hattıyla o kupayı da haketmiyorlardı. 3/3 Tebrikler Inter ve Mourinho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 talat orada olsam ezerdik, artık başka finallere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bu arada TG 2-3 e 200 tl basıcaktım gözüm kapalı otobüs yetişmedi laned olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Tenekeadam said: talat orada olsam ezerdik, artık başka finallere :P ahahah tmm abi bu sözünü unutmayacagım (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 "Tatar Ramazan" said: Bu Mourinho'ya bizim FM'de aldığımız gibi küçük takımlar verilsin bi sefer de öyle izleyelim yapacaklarını, böyle güçlü takımlarla domine ediyor herif. delikanlı mısın mourinho tepkisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Yalnız Milito'nun 2 golü de inanılmaz klastı. 3 şut geldi sanırım zaten kaleye. Robben in şutu da gol olmuş kadar iyiydi. Yazık oldu bayern e. Bu arada vaan gal ın ''şimdi mourinhoyla calıssak ben yardımcısı olurum'' tarzı açıklaması çok lame, mütevazılıgı aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Abi Mourinho Porto'yu şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı gidip daha küçük takım almasının anlamı yok zaten. Ezdi işte, gördük. Yatar dediniz 3 forvet çıakrdı sahaya, 2-0 aldı maçı. Kazanmak için oynadı, kazandı. QQ moar pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Yalnız şu da var bariz penaltı verilmedi. Bayern in penaltıyla erken golü değiştirirdi senaryoyu. Hoş dediğim gibi bu kadar hantal defansla yine yerdi. Ondan haketmediler. İnter çok ofansifte oynamadı anlamadım hazırlık macı gibi terlemeden oynadı adamlar. Çok asılsalar 5-6 atıcaklar gibiydi. Genel olarak final maçı adına rezaletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 3 forvet dediğinden biri orta saha biri sağ bek oynadı :P Şaka bir yana şu anda Mourinho Fergusonla beraber en iyi teknik direktör benim gözümde. Ferguson tecrübe ve bilgi olarak çok daha üstün olsa da Mourinho da zeka ve yetenek olarak avantajlı ve bu farkı kapatıyor. Yani Ferguson kadar tecrübe kazandığında muhtemelen gelmiş geçmiş en iyi falan olacak. Adamın yaptığı her hareket, her taktik, her konuşma zeka dolu. Hani zekasının bırak futbol dünyasını genel olarak bile ortalamanın çok üstünde olduğu ortada. Ki zaten eğitimden gelen kariyeri de bunun kanıtı. Amma velakin Mourinho'nun çirkin (göze hoş gelmeyen) bir futbol oynattığına itiraz etmeyin bi zahmet. Van Gaal'in dediği gibi adam kazanmak için ne lazımsa yapıyor. Tamamen defansif de oynuyor, gerekirse sert de oynuyor (bugün robben'e ilk yarı daha önce zaman zaman messi'ye, ronaldinho'ya, kısaca herhangi bir rakibin sindirilmesi gereken oyuncusuna atılan tekmenin haddi hesabı yoktu mesela) Sorun kaç forvet çıktığı değil. Sorun adamın genel futbol anlayışı. Ha, kazandırdığı sürece ve başarılı olduğu sürece itiraz yok tabii ama adam kendisi de kabul ediyor zaten göze hoş gelen oyun oynatmadığını. "Takım otobüsünü kale önüne çekti diye eleştiriyorlar beni, takım uçağını çektim ben" diyerek evet böyle oynatıyorum kardeşim üstelik de sizin dediğinizden kat kat daha iyi oynatıyorum bu şekilde mesajı yollamış adam. Hala "hayır öyle deil" demenin alemi yok. Adam başarılı mı, evet, zeki mi, aktif muhtemelen futbol dünyasının en zeki adamı, ama oynattığı futbol göze hoş gelen bir futbol değil, geniş kitleye hitap eden bir futbol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Olivies said: Yalnız şu da var bariz penaltı verilmedi. Bayern in penaltıyla erken golü değiştirirdi senaryoyu. Hoş dediğim gibi bu kadar hantal defansla yine yerdi. Ondan haketmediler. İnter çok ofansifte oynamadı anlamadım hazırlık macı gibi terlemeden oynadı adamlar. Çok asılsalar 5-6 atıcaklar gibiydi. Genel olarak final maçı adına rezaletti. Bayern istediği kadar gol atsın daha fazlasını atacaktı inter, iki takım arasında kadro olarak inanılmaz bir fark var. Hani interin taktik yönetimi kötü olsa belki karşı teknik direktör çok iyi hamlelerle arayı kapatır, ama mourinhoya karşı o kadar fark koyacak adam da yok karşısında :) Penaltıyı geçtim, kaçan 3-4 tane (biri 2. yarı başında Müller, biri Robbenin aşırtma, biri Lahm'ın çizgiden sokup sonra oyaladığı top mesela) bariz gol vardı. Ama onların hepsini atsalar bile daha fazlasını yiyecekleri belliydi o yüzden maçın kaderini değiştiren bir şey yok :) Van Buyten, Van Bommel falan bu adamların tank gibi oyunuyla CL'ye yetmesi çok zor Bayern'in. Müller daha yeterli değil, Schweinsteiger istikrarsız vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ya büyük bir futbol zekası var iyi de yere göğe sığdıramadınız. Barca 2. golü bulup elenseydi inter, 90 dakika ezilerek yenildi olcaktı, çünkü nerdeyse 6pasta oynandı maç. 1-0 bitti inanılmaz defans yaptı oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Dedim zaten Bayern hiç yakışmadı cl finaline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Inter'in taktiği bu, topu veriyo rakibe "al istediğin kadar oyna" diyo, kusursuz defans yapıyo karşısında, arada kontrataktan golü buluyor sonra. %30-35ten fazla topla oynaması olmuyo zaten takımın. Barça da ancak karambolde Pique'yle buldu golü. 2. bir karambol golü ya da uzaktan şutla falan anca bulabilirdi ya da Messi'nin insan üstü oyunuyla. Zaten çirkin futboldan kastım bu, seyir zevki vermiyor. Ama taktik olarak başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar