paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Selam, Birkaç sene sonra yeni kasasına geçiş yaparım ben bunun kısmetse :) Ben de TR sınırları içersinde Doğuş'dan bir daha araç almam diye düşünüyorum. İllet ediyorlar adamı >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi evet servislere özelikle "müşteriyi deli edin sokabildiğiniz kadar sokun" diyorlar herhalde.. ben renault servise arabayı bıraktığımda (resmi yetkili servisi) adamlar telefon edip nerede ne kusur olduğunu kaç paraya mal oalcağını ve aciliyet sırasını söylüyorlar ve sadece istediklerimi yapıyorlar.. mesela marş motorum gidikmiş benim 350 tl sıkışmış araya diyalog şu; -bu beni ne kadar daha götürür peki? +belli olmaz aldığınız günün akşamına da yolda kalabilir, saatine de yolda kalabilir belki aylarca götürebilir -o zaman usta yolda kalrısam da yol servisini ararım zaten uzak yola gidecek değilim çektirirm arabayı +tamamdır jant kapaklarını napalım? -kalsın onar yakında kendielri düşer +eheremehere -eheremehere Maltepe ASF servis vw a bırakıyoruz arbayı peki ne oluyor.. hani değişmesine gerek olmayan herşeyi değşitiriyorlar.. 1400 tl fatura kesiyorlar.. gel de vw al şimdi.. hadi aldın.. gelde yetkli servise götr şimdi.. sonra ağlıyorlar "özel servislere götürmeyin yetkili servise gtirin" diye.. anamızı bıraksak napacaklar belli değil bu heriflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sana bi avant yakısırdı para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Selam, A4 allroad çok hoşuma gitmişti. Fakat 59bin € fiyatı görünce insan 'haddi lenn' diyiveriyor. Resmen 1/3 fiyatına bu aracı aldım. Benden önceki sahibi yetkili servise götürmüş, ben de bildik ve güvendik özel servis ile devam edeceğim. Parça dert değil, servis dert değil ;) Tabi nerede o performans, yol tutuş ve malzeme kalitesi :( Hâlâ kuytu noktalarda tasarım ve kalite zayıf. Amaca hizmet ediyor mu; evet ama biraz daha kaliteli dursa fena mı olurdu. Dediğim gibi; ileride yurtdışında bir yaşam kurmaya karar verirsem Audi düşünürüm :P TR pazarında kazdan beter durumdayız. Çocuk da olunca otomobile para vermektense, o fark ile tatil ve diğer ihtiyaçları/zevkleri giderip/tatmin ederim daha iyi diye düşünüyorum. Stereo anfi bakıyordum, ona odaklanacağım şimdi :D Bizim orada çocuklar top oynarken yeni (birkaç aylık) bir araca(Mercedes E) abandıkları top geldi. Kapıda kocaman bir göçük. Şimdi sigorta karşılasa ne yazar. Sonuçta sokağa terk ettiğimiz birşey. Not: Züğürt tesellisi bile yapıyorum arada kendime ama sayenizde bu geçiş hiç kolay olmuyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 2003 model içi dolu bir 3.18 touring 35bin tl ye alınıyor. O da turkıyede pek olmadıgı ıcın. Galeriye getirtmek daha bile iyi olur. Tam aile arabası olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hayırlı olsun kazasız belesız kullanman dileğiyle iyi sürüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hayirli ugurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Benden de hayırlı dilek mesajı. Çoluk çocuk için de ayrıca tebrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Hayırlı olsun. Audiden sonra Renault Sceniz tam 180 derece farklı bir türdür herhalde. Arkadaşımda 1.6 otomatik olanı vardı tam aile arabası aslında ama motoru biraz zayıftı. Ama senin aldığın model yanılmıyorsam ondakinden daha büyük motorlu falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Selam, TR sınırlarında 1.9dci motor Scenic için yok, tek şansın 1.5dci 105HP'lik motor :( 1.9dci veya 2.0dci sadece Espace için var ve fiyatı oldukça farklı. Biraz zayıf kalıyor motor ama oldukça ekonomik. Benim için tek şikayet noktası 6. vitesin aldığım otomobilde olmaması. Otoyol kullanımında biraz şikayetim oluyor. Evet, tam bir aile arabası; sportiflik -3 mertebesinde :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 ooo Allah analı babalı büyütsün =) Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Selam, Dün itibariyle emektarın satışını da gerçekleştirerek Ankara'ya yolladım :( Artık arada nefsimi köreltmek için babamın aracına sırnaşacağım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Zordur arabadan ayrılması. Benim Passatı değiştirirken resmen konuşmuştum araba ile teşekkür etmiştim kazasız belasız beraber geçirdiğimiz 10 yıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Selam, Alan kişi Allah'dan meraklısı biriydi. 4üncü araç olarak alıyordu. İyi bakacığı düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Vay be hani son görevide yapıp toprağı atarsın ya öyle geldi yazdığını okuyunca. 13 yıldan sonra zor olmuştur be para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gule gule kullan kazsiz belasiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar