Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 erkek adam 1 rakıdan 1 biradan anlar gerisi entel işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Estel_Anorien said: ben tek içeceksem genellikle merlot severim. hafif ekşi-burukluğu hoşuma gider. özellikle az pişmiş kırmızı etin yanında güzel olur. ama şarabı yemeğe göre seçebilmek mühim olan. boğazda bir bağyanla yediğin balığın yanına getir oğlum ordan bi beyaz kavaklıdere demek yerine chardonnay isteyebilmektir. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 said: Yarın akşam doğumgünüm vesilesiyle kızarkadaşımla birlikte yemek yapmaya karar verdik hmm... abi doğumgününde sen yemek+pasta yiyip hediyeleri açan taraf olmalısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 cahilliğin luzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Iyy köylülere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 dasaaa said: said: Yarın akşam doğumgünüm vesilesiyle kızarkadaşımla birlikte yemek yapmaya karar verdik hmm... abi doğumgününde sen yemek+pasta yiyip hediyeleri açan taraf olmalısın.. haklısın.hemen hallediyorum meseleyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Besamelli tavuk kesin yap az da olsa unutma bak ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 fajitsa degil de fajita onun adı ve yapması oyle kolay degil benim bildiğim. gene de güzel olabilir. söyle birşey sanırım senin dediğin. bu ise adı fajita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lazanya + salata + sufle. tam teamwork'lük bi menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 fajita diyen kimse hemen terketsin bu topic'i evde yapıcağınız fajitanın kavurmadan farkı olmaz karides al biraz pahalı olucaktır av yasağı var çünkü ama olsun 2 parça somon al bunları kereviz,soğan,tane karabiber ve defne yaprağı ile haşla somon 12 dk karidesler ise 4 dkda haşlanır sonrasında bunun suyuna güzel bi pilav yap yanınada patates salatası ayrıca bide şirince şarabı alırsın hem ucuz hem güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Dartanian said: Bkz:Adamınbiri. Demiştim helal aga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 farkımız tarzımız aehfuaehfuahfua:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ya makarna yapın yogurt döküp yiyin browni üzeri 1 mum.al sana doum gunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 mantığım mantı diyor. hatta sosuyla gulen surat ciz, iyice igrenclessin ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 onu yaptık üzgünüm :D surat dahil pic or didn't happened diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 la gülen yüz sana mükemmel tarif verdim onu yapmazsan eğer bulurum seni haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ben o tarifi yaparsam evlenirim daha hazır değilim :D sana bi malbuş alırım gel yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi şöle tarif veriyorsunuz said: bunları kereviz,soğan,tane karabiber ve defne yaprağı ile haşla ben de evde kendi kendime soruyorum.. kerevizin neresi, yaprağımı, tamamımı.. sadece kök kısmı mı? ne kadar kereviz. tam bi dev kök mü mesela? soğan 1 tane orta mı, büyük mü, beyaz mı? defne yaprağı kaç tane? hani ölçüler.. hani ölçüler.. SI sisteminde verin şu ölçüleri.. yok yok bardakla kaşıkla verin yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kerevizin root kısmından çok az şekilde pırasanın tamamı 1 defne yaprağının çeyreği 2 tane orta boy varsa siyah yoksa beyaz soğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hah şimdi anladım bak.. ben bile "yaparım!" diyebilirim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 risotto yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar