Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Esnaf said: bu hastaadam cidden hasta heralde :D.ciddi ciddi inandın yani azizin ardaya 20m verdiğine :D.fanatik fotomaç haberlerine inanıpta şurda saçma sapan yazılar yazmayın öncelikle okumadan bi tarafımızdan uydurmadan yorumlar yazmamamız gerektiğinide biliyorsundur değil mi benim çok sağlıklı forum arkadaşım. eğer benim bir önceki yazdığımı okusaydın, "( ki doğru haber mi bilmiyorum )", bu ibareyi görür ve bir sonraki yazımı okuduğundada bir sonuçtan değil bir iddiaa'dan bahsettiğimi anlardın. neyse anlamadığına göre tartışmanında bi anlamı yok, ayrı tellerden çalıyoruz belliki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Hastadam said: biliyo musunuz... harrynin yazdığını okudumda, ardanın fb ye gelmiycegini hepimiz biliyoruz, geçen sene azizin onun için teklif yapması ( ki doğru haber mi bilmiyorum ) sizcede çok taktiksel değil miydi ?ha be hasta arkadaşım böyle bir yazı yazıyorsun.burdan ne çıkarmamı bekliyorsun? doğru olup olmadığını bilmiyorsan neden böyle saçma bir yorumda bulunuyorsun.ordaki "taktiksel değil miydi?" neden o zaman? neyse daha fazla uğraşamam senle senin seviyene inmekle hata yaptım zaten özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Abi nikten kaybediyosun sen, millet çok üstüne geliyo. edit: hastadama didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 gs şaman alsın bi tanede oyuncular sakatlanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Misimovic bugun mis gibi oynadı, yaptı yine asistini. :) Bakarız arkasından işte anca mehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Masquerade said: Misimovic bugun mis gibi oynadı, yaptı yine asistini. :) Bakarız arkasından işte anca mehehe. baya sinirliymiş galba doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Misimovic bugün harika top oynadı. Dzeko biraz adam olsaydı o golleri atardı, maçı da Wolfsburg alırdı. Kaç tane %100 gol pası verdi herife. Boyu 10 cm kısa olsa Hagi derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 misimovic'in son durumuyla ilgili güzel bir yazı var, ilgilenenler okusun derim http://devrimderki.blogspot.com/2010/08/misimovicte-son-durum.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 misimovic konusu tamamen kapanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Misimovic Galatasaray diye tutturdu, ben de anlamadım ama durum bu. Wolfsburg tok satıcı olduğundan, bitemeyecek gibi ne beceriksiz herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 satmıyorlar işte, gelin tabatayı verelim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 of teneke adam bi espri bi espri öldürceksin bizi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dsfsd yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 şu vaartı alsak yeter başka bişey istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 AHAHAHAHAH http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2010/08/21/671x324/833059473819.jpg?73434546103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 geleneklsel fatih terim gelsinler başlamış yine gazetelerde fln ama bence tugay gelcek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 ne gelmesi abi ya illa td mi değiştircez bence devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Tugay 3 seneden önce gelirse kendine de yazık olur bize de yazık olur. Altyapıda pişsin biraz, hem de altyapıyı pişirsin. Sonra yardımcı antrenör olarak zorla versinler bizim esas teknik adamın yanına. Biraz daha pişsin sonra da başa geçer işte. Rijkaard'a gösterilen sabrı ona göstersek gayet iyi olur. Bu arada Elano Juventus'u reddetmiş, kurtulamıyoruz adamdan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 INC IMPARATORRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 tugay diger türk tdlerden farklı olur gibime geliyor adamın yabancı tdler gibi bir sürü dıs baglantısı olmustur ilerde gsye cok faydası olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Takım o kadar pert ki şu an, resmen transfer olmazsa neler olur düşünemiyorum, maçlarda kadro eksik diye bahane bulacam ama Cana ve Pino zaten yeni geldiler, Elano da halı saha gibi hadi beyler başlıyoruz diyecek bir adam değil. Kewell-Baros-Arda aynı anda formda oldukça maç kazanırız sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 gönül isterki reykard kalsın istikrar vs.ama yine bi gruplaşma falan oluyor herhalde.yani takımı futbolu bırakma devrinde olan kewell ve sakat oynayan baros kurtarıyor yani yine bi iç hesaplaşmalar falan mı dönüyor ne bilim yrn tugayı getir bak o ayhanlar aykutlar hakanbaltalar nasıl kopek gibi top oynuyorlar yani bize o yuzden fatih terim başarılı oldu ya.öyle sert psikopat gençleri tekmeleyen gaz veren bir adam lzm.yoksa olmuyor olmuyor.konsantre disiplin olmuyor yani.ben reykardın sucu %10 dur şu 2 senede.o da arada yaptıgı kadro seçimi ve yanlıs degişikliklerdir.ki genelde ideal kadroları cıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 bi td bi takıma 3. kez gelirse artık onun adı yalama olur kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 reykardla neden olmuyo biliyo musun, bizim baştan yanlış bi futbol sistemi var ülkemizde zaten. altyapıda o disiplini almayan gençleri ilerleyen yaşlarında td ler gaza getirmeye çalışıyor. böyle saçma birşey yok dünyanın hiç bi yerinde, hiç bir zaman istikrar sağlanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar