Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

bu hastaadam cidden hasta heralde :D.ciddi ciddi inandın yani azizin ardaya 20m verdiğine :D.fanatik fotomaç haberlerine inanıpta şurda saçma sapan yazılar yazmayın

öncelikle okumadan bi tarafımızdan uydurmadan yorumlar yazmamamız gerektiğinide biliyorsundur değil mi benim çok sağlıklı forum arkadaşım. eğer benim bir önceki yazdığımı okusaydın, "( ki doğru haber mi bilmiyorum )", bu ibareyi görür ve bir sonraki yazımı okuduğundada bir sonuçtan değil bir iddiaa'dan bahsettiğimi anlardın. neyse anlamadığına göre tartışmanında bi anlamı yok, ayrı tellerden çalıyoruz belliki.
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

biliyo musunuz... harrynin yazdığını okudumda, ardanın fb ye gelmiycegini hepimiz biliyoruz, geçen sene azizin onun için teklif yapması ( ki doğru haber mi bilmiyorum ) sizcede çok taktiksel değil miydi ?
ha be hasta arkadaşım böyle bir yazı yazıyorsun.burdan ne çıkarmamı bekliyorsun? doğru olup olmadığını bilmiyorsan neden böyle saçma bir yorumda bulunuyorsun.ordaki "taktiksel değil miydi?" neden o zaman? neyse daha fazla uğraşamam senle senin seviyene inmekle hata yaptım zaten özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Tugay 3 seneden önce gelirse kendine de yazık olur bize de yazık olur. Altyapıda pişsin biraz, hem de altyapıyı pişirsin. Sonra yardımcı antrenör olarak zorla versinler bizim esas teknik adamın yanına. Biraz daha pişsin sonra da başa geçer işte. Rijkaard'a gösterilen sabrı ona göstersek gayet iyi olur.

Bu arada Elano Juventus'u reddetmiş, kurtulamıyoruz adamdan =D
Sosyal ağlarda paylaş

gönül isterki reykard kalsın istikrar vs.ama yine bi gruplaşma falan oluyor herhalde.yani takımı futbolu bırakma devrinde olan kewell ve sakat oynayan baros kurtarıyor

yani yine bi iç hesaplaşmalar falan mı dönüyor ne bilim

yrn tugayı getir bak o ayhanlar aykutlar hakanbaltalar nasıl kopek gibi top oynuyorlar

yani bize o yuzden fatih terim başarılı oldu ya.öyle sert psikopat gençleri tekmeleyen gaz veren bir adam lzm.yoksa olmuyor olmuyor.konsantre disiplin olmuyor yani.ben reykardın sucu %10 dur şu 2 senede.o da arada yaptıgı kadro seçimi ve yanlıs degişikliklerdir.ki genelde ideal kadroları cıkartıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...