nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Ali Turan'dan sonra anladık Sabri'ciğimizin değerini. Belki kazma belki zekasız ama bizim çocuk sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 sabri iyidir iyi kötü yıllardır oynuyor, katkısını unutmamak gerekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 oldun said: tam TSL göre adam nerde manyak var toplayın lorik cana bellamy gattuso kaldı onuda alın lugano dayanamaz kendi gelir benimde orda olmam lazım die khala said: Gattuso'yu alalım Cana'nın yanına rakip çalım felan denerken bir daha düşünür. Şimdi bir yerde gördüm de şu fotoğrafı, Ankarada yaşarken kombine alırım heralde o derece :D http://2.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/TGm37jHsBQI/AAAAAAAAC3U/S47NUNiT26c/s1600/dolceacmilan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 fos transferler nostalji olur:) fotomac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 O listede Ömer Erdoğan, Serkan Aykut, Gabriel Tamas falan var ama ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 perez,christian,nikilescu fos değil bence.gönderen yönetimin hataları.christian anelkanın kankası stili onada benziyordu.hemen yolladık ulan 2. fatih terim dönemi hakkaten kötüydü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Listede;Perez,Fleurquin,Victoria,Niculescu kesinlikle fos değil,hatta maliyet,beklenti/fiyat olarak GS tarihinin en başarılı transferleri bile olabilirler:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Perez'e Fleurquin'e toz konduracak adam GS lafını bi daha ağzına almasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Evet abi Perez ve Flerquin baya iyi transferlerdi, lütfen yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 off tamam çoğu fos da, o listeye hiç girmemesi gerekenler de var. abartı olmuş. mesela mpenza. ben iyiydi diye hatırlıyorum? o zamanlar ufak olduğumdan yanlış da hatırlıyor olabilirim, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bu arada Bellamy Cardiff'e, evet championship'e gitmiş.... http://img801.imageshack.us/img801/5052/pa9328107.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Kazmalar kazması bir adam, şaşırtıcı değil orada olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 transfer sezonunun bitmesine 13 gün kalmış. bizim hıyar sezgin daha 2 oyuncu getirecek... yok arkadaş beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 cinlikler peşinde yine adnan 5 yabancı adam alacaktınız bi cana bi pino geldi noldu diye sormuşlar "e kewell da var, sözleşmesi bitmişti boştaydı baştan transfer ettik 3 etti" demiş uyanık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ya o cidden komik bir şey, ne sanıyosa taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 artık serdar özkana italyan pasaportu çıkartıp dört etti der yarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Bittus said: mesela mpenza. ben iyiydi diye hatırlıyorum? o zamanlar ufak olduğumdan yanlış da hatırlıyor olabilirim, bilemedim. kesinlikle yanlış hatırlıyorsun. bu arada siz hala transfer mi bekliyorsunuz? bu saatten sonra kimse gelmez, gelse de bişeye benzemez. hiç gelmesin daha iyi. rijkaard'ı ikinci yarının sonuna kadar takımda tutsa yeter yönetim, bu seneki en büyük başarıları olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Rewendor said: Perez'e Fleurquin'e toz konduracak adam GS lafını bi daha ağzına almasın zaten. +100 Lucescu dönemini çok özlüyorum.Hey gidi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 huun said: Bittus said: mesela mpenza. ben iyiydi diye hatırlıyorum? o zamanlar ufak olduğumdan yanlış da hatırlıyor olabilirim, bilemedim. kesinlikle yanlış hatırlıyorsun. öyle tahmin etmiştim ben de ^^ ama cidden kötü olmayan adamlar da var orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Red said: fos transferler nostalji olur:) fotomac lincoln'a fos transfer denmesi epic olmuş. onu görünce kapattım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 hayır bi de ya patlama yaparas diye ucuza hatta bedava kapatılmış adamları ya da kiralık gelip gidenleri bile yazmışlar Edit: Okan Koç ne ara GS'ye geldi be? Adam devre arasında bi uğradı sonra transferi yalan olunca hiç oynamadı hatta imza bile atılmadı da ankaragücüne gitti diye hatırlıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Mpenza oynamış mıydı ki?..Hiç hatırlamıyorum da,sanırım o,Horvath ve bir adam daha Jardel'i verince gelmişlerdi ama sanki oynamadan gittiler...Mesela Hakan Yakın'ın da transferini hatırlıyorum ama maçlarda hiç hatırlamıyorum... Okan Koç transferi komikti baya,mesela Abdullah Ercan'ı da transfer etmiştik bir ara,o da komediydi... Maliyet açısından 7m dolara alınan Bülent Akın(gerçi Bolton'a gitti adam sonra garip bir şekilde),9m'a Serkan Aykut,ve Fatih Terim döneminde alınan bilimum adam sayılabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 lincoln malesef fos transfer :) felipe ne kadar fos transfer değildiyse lincoln o kadar fos ulan felipe varya direk bizim aleximiz olacaktı. herif 1 dönemde göbekli arife ne goller attırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Terim kaprisi işte koşmuyo dedi yollattı. Sonra geri almaya çalıştık alamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 serkan aykut 2 senede 23 gol attı ki hem çok sakatlık yaşadı hem de joker hesabı ilk 11'de fazla yer bulamadı. samsun'da yıllarca izledim o adamı, kesinlikle büyük takımlarda yer bulamadı diye harcanan nice anadolu yeteneğinden birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar