Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

tam TSL göre adam nerde manyak var toplayın lorik cana bellamy gattuso kaldı onuda alın lugano dayanamaz kendi gelir benimde orda olmam lazım die

khala said:

Gattuso'yu alalım Cana'nın yanına rakip çalım felan denerken bir daha düşünür.

Şimdi bir yerde gördüm de şu fotoğrafı, Ankarada yaşarken kombine alırım heralde o derece :D

http://2.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/TGm37jHsBQI/AAAAAAAAC3U/S47NUNiT26c/s1600/dolceacmilan.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bittus said:

mesela mpenza. ben iyiydi diye hatırlıyorum? o zamanlar ufak olduğumdan yanlış da hatırlıyor olabilirim, bilemedim.

kesinlikle yanlış hatırlıyorsun.

bu arada siz hala transfer mi bekliyorsunuz? bu saatten sonra kimse gelmez, gelse de bişeye benzemez. hiç gelmesin daha iyi. rijkaard'ı ikinci yarının sonuna kadar takımda tutsa yeter yönetim, bu seneki en büyük başarıları olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mpenza oynamış mıydı ki?..Hiç hatırlamıyorum da,sanırım o,Horvath ve bir adam daha Jardel'i verince gelmişlerdi ama sanki oynamadan gittiler...Mesela Hakan Yakın'ın da transferini hatırlıyorum ama maçlarda hiç hatırlamıyorum...
Okan Koç transferi komikti baya,mesela Abdullah Ercan'ı da transfer etmiştik bir ara,o da komediydi...
Maliyet açısından 7m dolara alınan Bülent Akın(gerçi Bolton'a gitti adam sonra garip bir şekilde),9m'a Serkan Aykut,ve Fatih Terim döneminde alınan bilimum adam sayılabilir....
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...