Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

@guernica: Annemin iş arkadaşı vardı ya, ultrasonları röntgenleri falan annem çekerdi, bana da bedava maça gitme şansı, imzalı forma vs. şansı doğardı sık sık =D Gerçi Beşiktaş'lı futbolcular falan da gidiyo ama onlarla ilgilenmiyorum tabi. Guti gelirse bi imza kaparım tabi :D

Neyse bu arkadaş danışmanmış, önemli maçlara falan gidiyodu UEFA'da falan, gerisine gitmiyodu zaten. Aynen devammış gelsin imzalar falan ooh sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü�ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu�nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

aha en kritik transferi yapmışız, bi de tercüman lazım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

MrLevie said:

Medya Bilgilendirme

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Sağlık Koordinatörlüğü�ne Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu getirilmiştir. Sayın Kunduracıoğlu�nun ekibinde Dr. Murat Çevik, Fizyoterapist Mehmet Erdem Yörükoğlu, Fizyoterapist Ata Özgür Ercan, Fizyoterapist Umut Şahin, Masör Sedat Peker, Masör Murat Çalışkan ve Masör Fuat Öz yer almaktadır.

Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Bu görevde bugüne kadar hizmet veren Sağlık Kurulu ekibine de verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

aha en kritik transferi yapmışız, bi de tercüman lazım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bu arada şu bugünkü milli maçtan sonra arda şut çekemiyo ardanın şutu zayıf diyeni ıslak odunla dövüyorum ona göre

Ya bunları 2 sene önce de çekiyodu mesela ama istatistiği çok zayıf. Bi de çekince milli takımda çekiyo, kulüpte çeksin. Galatasaray'da arda şut çekemiyo işte :D ne vursa üstten auta gidiyo, aynı şekilde 2 çalım üstü gazla şutu milli takımda çekti mi ya gol ya çatal :/
Sosyal ağlarda paylaş

Lig'in ilk maçına 2gün kalmışken herhalde son 2 yıldan beri ilk defa favori olmadan giriyoruz.Favori olmamak iyidir her daim karşındaki takım sana daha az bilenirde yinede orta sahayı mustafa sarp-barış özbek-ayhan akman 3lüsüne bırakmasak ne güzel olur lorik cana süperde yanına 2 adam daha lazım.Elano yine geçen yıl ki gibi hazırlık kampına katılmadı daha tam antremanlara bile başlayamadı hazır olması Rijkaard'ın oynatması filan ilk yarı sonunu bulur orta saha sorunu büyük gibi durmakta.Takımda bir Arda tam hazır gibi durmakta.Basın zaten üstümüze gelmek için fırsat kolluyor ilk maçta puan kaybetmesek bari.
Sosyal ağlarda paylaş

off beceriksiz herifler prensip anlşaması yaptığınız insanları nasıl kaçırırsınız.
bu saatten sonra iyi transfer olmasının da mümkünatı yok.
lanet olsun para para diye yaptıkları işe bak.
gerçi ben herkes gibi yok geçen seneki kadroya göre şuan kadronun çok güçsüzleştiğini düşünmüyorum sonucta giden mehmet topal emre aşık keita .
mehmet topalın yerine daha iyisi geldi keita zaten bir var bir yoktu pino da o kadar oynar gibi gözüküyor
emre aşık yerine ali turan geldi

ama çok büyük bir hayal kırıklığı oldu bu iş benim için yani elano yu satmadan bari sadece birini alsalardı. neyse bu saatten sonra elano satılmaz 6 ıncı falan oluruz bu orta sahaylada kewell hiç sakatlanmazsa 2inci de olabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

ABV ikisinin de ya, duygularımızla oynadılar resmen.

Esas Adnan'ların ABV de neyse.

Diğerlerini bilmem de Ayhan'a kötü oynadığı her maç için küfredebilirim çünkü o Sivas'ı 5-3 yenip sonra şampiyon olduğumuz sezon Ayhan baya iyi oynuyordu. Ayağına top geldi mi takımda güvendiğim tek adam olmuştu neredeyse. O performanstan sonra çöpe dönüşmesi küfür sebebidir kusura bakmasın :D
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

haha şu gelişen sosyal internetin en berbat olayıdır transfer duyumcuları.

bir sürü blog, twitter var. herkesin bi kankası var :)

duyumcu değil onlar, haber kaynağı

tabi bunlar her ne kadar amatör bloglar da olsa, taraftar ruhuyla hareket etsede , yine de en baba gazeteciler gibi saklarlar haber kaynaklarını

sigorta şirketlerindeki saadet zincirine benzetiyorum ben bunların kaynaklarını, o ondan duyuyo, öbürü berikenden, beriki ötekinden vs. vs. vs.

ama takip ettiğim kadarıyla TSN iyi kafa yaptı bu sefer bu FCN ve SCOUTGS ile, uzun süre kaynaksız haber vermezler artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...