Eralp Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ben de şu an çok iyi oynadığını düşünmüyorum ancak potansiyelinin de olduğunu düşünüyorum. Bek iken çok kötü cidden ona birşey diyemem ancak açık olarak biraz daha olgunlaşırsa iyi birşeyler çıkabilir diye düşünüyorum işte. Neyse fazla uzadı bu caner konusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mahamadou Diarra Years Team Apps† (Gls)† 1998–1999 OFI 21 (2) 1999–2002 Vitesse 65 (9) 2002–2006 Lyon 123 (6) 2006– Galatasaray 87 (2) sdfsfdasdfagfew yanlış editlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 haldun bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Köşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 galatasaray'a geldiğinde çok büyük balon bu caner demiştim. millet alay etti. fenere geldi hala çok büyük balon diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 istifa etmiş görevinden yöneticiliğide bırakması bekleniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Lukunku gs ye geri dönüyormus,madem haldun gitti bende yeniden dönebılırım gsye demiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 eyvah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Galatasarayımızın son transferi Barış özbekle beraber coşarız demiş.. Cidden,10 kişi yolladık 2 beleş adam kaptık..sağ açıkta adnan sezgini mi izlicez seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ben şuan için Keita'yı izlemeyi planlıyorum sağ açıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncumuz Abdul Kader Keita’nın € 8.150.000 bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca oyuncu €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçecektir. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kötü oldu lan iyi fiyat ama kimi alacağız bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Takımın en iyi adamını sat, bravo yönetim. Kümeye oynarız artık. Elano'yu da üç beşe çıkarıp, Kewell'ı da Fenere veririz oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 UniRoss said: Ben şuan için Keita'yı izlemeyi planlıyorum sağ açıkta. Ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 AHHAHAH nickinle bu kadar uyumlu olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Alexis Sanchez'e 13 m Euro önerilecekmiş, allahım yarabbim adam zaten Şili'nin Messi'si bizimkiler öğrenene kadar herifin fiyatı ikiye katlandı Afrika'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sanmıyorum bizimkiler tek adama 13m versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yaprak dökümü sürüyor, sevgili tercümanımız Mert Çetin'e de yol verilmiş Hollanda'dan bi Türk getirilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ekşiden said: serdar özkan transferinden sonra zaten takımda yer bulması zordu, oynayabileceği bir takıma gitmesi herkes için daha hayırlı olmuştur. AHAHAH naapmış galatasaray öyle yav, aldığın paraya satacaksan takımın en iyi oyuncusunu niye satarsın? bu kadar mı yolsuz kaldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yaş:1983 nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 serdar özkan ile kansere yolculuk, allah sabır versin ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 uğur incemanıda aldılarmı tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abiiii!! Allah belasını versin böyle yönetimin de Rijkaard'ın da. Galatasaray Ribery'den beri düzgün sağ açık görmemişti, rezalet. Onun gibi sağ açık bir daha asla bulamazlar, hele Adnan Sezgin'le hiç bulamazlar. Gider şindi Jonas Gutierrez'i alır, Sabri'yle önlü arkalı oynayıp taraftarlara intihar arzusu hediye ederler. Lanet olsun böyle işe ya, ucuza gitmiş bi de =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar