Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Avrupa Ligi önemli öyle demeyin,dediğiniz gibi takımın prestiji bir, ikincisi takım ve ülke puanı...Boş geçen 2004/2005 sezonu yeni silinmişken yine o tarz bir tabloya tahammülümüz olmamalı... Maça gelirsek,kesinlikle kolay değil bence...Rakip bir Beyaz Rusya,Estonya takımı olsa rahatız derdim fakat karşıdaki takım bir Sırp takımı ve Belgrad gibi bir şehrin takımı,sanırım stadları neredeyse ASY kadar,yani köy takımı değil kesinlikle.. Çok ateşli bir taraftar grubu olacağı kesin karşımızda,onların da motivasyonu üst düzeyde olacak...Şu yediğimiz 2 golün acısı çok büyük olabilir,2-0 olsa ne kadar rahat olacaktık...Şimdi yenmek zorundayız,ben de çok rahat olduğumu söyleyemeceğim... Maç saat 6'daymış yahu..İlk yarıyı kaçırdım direk kötü oldu o,ilk biz oynuyoruz bugün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fotoşop lan bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kesin geçer turu yahu galatasaray. daha dört büyükler uefa'da gruplarda kim daha çok sıçtı diye sidik yarıştıracaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Trabzon kalamaz büyük ihtimal, play-offlarda seri başı gelecek karşısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kalsın ya, öylesi daha iyi bak. hatta aynı anda o kadar çok maç olsun ki dsmart yayınlayamasın falan. başka derdim yok ondan istiyorm zaten aslında eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bu akşam ki maça büyük para yatırdık inş rahat geçer. adamların seyircisi falanda yokmuş adam gibi. bana çok rahat farklı kazanıcaz gibi geliyor, oyuncularda elenirlerse neler kaybediceklerinin farkındadır heralde. ona göre oynayıp rahat bir galibiyet alırlar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 MacLeod said: oyuncularda elenirlerse neler kaybediceklerinin farkındadır heralde. ona göre oynayıp rahat bir galibiyet alırlar inş. abi son senelerde hep böyle düşünüyoruz. adamlar da farkındadır ciddiyetin o yüzden asılırlar diyoruz. Ama sahada bunu göremiyoruz. En büyük örneği Fenerbahçe'nin iki kez son maçta şampiyonluğu vermesi ahahah :D Takımda ruh olması lazım. Baroş ile geçen sene akıyoduk uefa'ya her maç 3 gol atıyordu takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Arsenalle falan oynuyo olsak bu kadar korkmam. Büyük maçları bi şekilde hallediyo GS de, küçük maçlarda hep takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rijkaard da fazla macera aramasın, yabancılardan kim sağlıklıysa sürsün sahaya. Cana'nın yanında Musa oynasın, Serdar Özkan yerine de Pino oynasın, ha bir de penguenler üşümesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rahat alırız bu maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 http://www.milliyet.com.tr/ledesma-olmadi/spor/haberdetay/05.08.2010/1272588/default.htm haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 dur bakalım milliyet dışında başka yerde görmedim haberi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rosicky gelirse eğer Arda-Rosicky-Baroş üçlüsü Türkiye'yi sallardı. Tabi Baroş'un da iyileşmesi gerek. :) Rosicky tam olarak Galatasaray'ın aradığı ortasaha bence. Paylaştığım video'da pas tercihlerinin ne kadar doğru olduğuna bakın. Oyunu harika okuyor ve açıyor. Savunmasına da yardım ediyor oldukça. Harika olur gerçekten gelirse. Direk gider forma alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rosicky gelse çılgın atar da inanasım gelmiyo bu haberlere =D Daha doğrusu inanasım geiyor da boşa ümitlenmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fotomaç yazsa hiç inandırıcı değil de. bu herifler yazınca lan!! diyo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Rewendor said: http://www.milliyet.com.tr/ledesma-olmadi/spor/haberdetay/05.08.2010/1272588/default.htm haydaaa bir atar da burdan geldi http://www.calcionews24.com/lazio-altro-no-di-ledesma-al-galatasaray.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu transferler yatarsa scoutgs'nin de fcn'in de yatacak yeri yok yalnız, yok yere ümitlendiriyorlar insanı. Tabi bir de Polak falan gelirse Adnan'ların da yatacak yeri kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 fcnin zaten yatacak yeri yok da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Dürüst ol tanıyosun da kavga ettin di mi? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ahaha yok ne işim olur garezle. kıl oluyorum sadece uslübuna falan. yazdıklarının da çoğu sallama çıkıyor. doğru çıkanları da zaten başka yerden almış oluyor. 2 senedir her transfer dönemini takip ediyorum, bir kere bile ilk olarak yazmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Olabilir tabi ben bu dönem takip etmeye başladım, pinoyu canayı batdal'ı falan tutturunca adamlar iyi diye düşündüm de onlar da scoutgs'den alıntı sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 ege akşam elenince ara beni asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Niye be? sdfdsf akşam futbol Tanrı'larının izniyle turu atlayacağız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Futbolun şans melekleri nolur bırakma bizleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar