Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Avrupa Ligi önemli öyle demeyin,dediğiniz gibi takımın prestiji bir, ikincisi takım ve ülke puanı...Boş geçen 2004/2005 sezonu yeni silinmişken yine o tarz bir tabloya tahammülümüz olmamalı...
Maça gelirsek,kesinlikle kolay değil bence...Rakip bir Beyaz Rusya,Estonya takımı olsa rahatız derdim fakat karşıdaki takım bir Sırp takımı ve Belgrad gibi bir şehrin takımı,sanırım stadları neredeyse ASY kadar,yani köy takımı değil kesinlikle..
Çok ateşli bir taraftar grubu olacağı kesin karşımızda,onların da motivasyonu üst düzeyde olacak...Şu yediğimiz 2 golün acısı çok büyük olabilir,2-0 olsa ne kadar rahat olacaktık...Şimdi yenmek zorundayız,ben de çok rahat olduğumu söyleyemeceğim...

Maç saat 6'daymış yahu..İlk yarıyı kaçırdım direk kötü oldu o,ilk biz oynuyoruz bugün...
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

oyuncularda elenirlerse neler kaybediceklerinin farkındadır heralde. ona göre oynayıp rahat bir galibiyet alırlar inş.

abi son senelerde hep böyle düşünüyoruz. adamlar da farkındadır ciddiyetin o yüzden asılırlar diyoruz. Ama sahada bunu göremiyoruz. En büyük örneği Fenerbahçe'nin iki kez son maçta şampiyonluğu vermesi ahahah :D Takımda ruh olması lazım. Baroş ile geçen sene akıyoduk uefa'ya her maç 3 gol atıyordu takım..
Sosyal ağlarda paylaş

Rosicky gelirse eğer Arda-Rosicky-Baroş üçlüsü Türkiye'yi sallardı. Tabi Baroş'un da iyileşmesi gerek. :) Rosicky tam olarak Galatasaray'ın aradığı ortasaha bence. Paylaştığım video'da pas tercihlerinin ne kadar doğru olduğuna bakın. Oyunu harika okuyor ve açıyor. Savunmasına da yardım ediyor oldukça. Harika olur gerçekten gelirse. Direk gider forma alırım :)

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...