Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Cana'nın yanına jermaine jenas, kim kallström falan alsınlar. 10 numara olarak da juveden diego dasf. diego tuzlu olursa al abd li bradley'i işte jermaine jenas cana bradley mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 arkadaşlar planımız şu avrupada türkiyede ne var ne yok topluyoruz fener sorunu için çalışmalar devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 nileple harrynin ikili münakaşaya girdiğini görünce titreyerek bilgisayarın fişini çektim, sonra gittim soğuk bi duş aldım zor kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Elano kalsın ve 10 numara yerinde oynasın :) ---------------------- Cana Transfer Pino Elano Arda Baros Elano takımda kalmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aynen böyle bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aquila said: nileple harrynin ikili münakaşaya girdiğini görünce titreyerek bilgisayarın fişini çektim, sonra gittim soğuk bi duş aldım zor kendime geldim. inci alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bu arada yönetim sportif açıdan başarısız ama finansal açıdan bakınca stad bitmek üzere, yıllardır yapılacaktı sözde bu yönetim yaptırdı. Riva konusunda çok ciddi gelişme var, yakında oradan da parayı kıracağız. E şirketlerin birleşmesine de onay çıktı, oradan da ciddi kar edeceğiz. Son yılların en başarılı ekonomik yönetimi gibi gözüküyor. Biraz borçlanılsa da projeler hayata geçiriliyor ve tamamlandıklarında paraya para demeyeceğiz muhtemelen. O yüzden projeler bitene kadar bu yönetime katlanmak en doğrusu olur gibi, gelecek açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Zaten Riva olayı tamamlanırsa borçlu değil parası olan yatırım yapabilen takım haline geliriz ilginç bişey olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sonra gelsin velosolar kallströmler bi daha da barış sarp falan görmeyelim :P ahah ne güzel hayaller lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bu arada 1-2 saat önce Sportif AŞ ile Futbol AŞ birleşti, hayırlı olsun. Fazla gündem olmadı ama, yıllardır onaylanması beklenen bir konuydu, önümüz gayet açık. Süper bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 veloso fm yıldızı yaa.. gerçek hayatta bi olayını göremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 aynen.birde fm deki ile aynıysa bile bizim aradığımız bir oyuncu değil gibi.daha çok defansif bir oyuncu veleso yanlışım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bence takım geçen sene gayet başarılıydı. takım akıyordu, gol de atıyordu (hatta hatırlarsanız bi ara fenerin 105 gollük rekorunu kırar mı GS lafları dönüyordu). sadece rijkaard ligi pek tanımıyordu ve bir kaç maçta bunun sıkıntısını çektik. ip tamamen kewell ve baros da koptu. lig de uefa da aynı zamanda gitti. bu adamların yedeği olmadığı için elendik. itin hötüne sokmaya gerek yok takımı... bu sene gereken iki transfer gelince toparlayacak takım merak etmeyin. ama cidden şöyle bir gerçek var, elinde belirli bir başarı olan bir insanı, elalemin oturduğu yerden sadece konuşup yere vurması çok ayıp birşey. kimse size eleştirme demiyor. fakat eleştirini yapacaksan önce o adama saygı duyacaksın bilgisine, başarısına. sadece konuşup sansasyonel olmaya çalışmamak lazım. futbolun ajdarı olmayın kendinize güldürmeyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Sansasyonel olmaya çalışmak değil ki ama.. Adam elindeki kadro o sisteme uygun olmadığı halde o sistemi oynatmaya çalışıyor. Buna laf etmeyelim mi? Rijkaard'ı çok savundum da zamanında, hala da sistemini beğenirim ama elindeki adamlara göre sistemini değiştirmelidir teknik adam başarılı olmak istiyorsa. E bu taraftar da başarıya aç :) Ben bıktım artık şampiyonlar ligine gidememekten ya, bi şampiyonlar ligi müziği duymak istiyorum, gruplara kalalım heyecan olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Vallahi Bay Levie' ye katılıyorum. Geçen sene hayvanlar gibi başlamıştık sezona ki sezonun yarısına kadar da gayet iyi gittik. Baros sakatlandı falan derken bi düşüş yakaladık. Şimdi de herkes galatasaray o oyunu oynamamış gibi konuşuyor. Aslında tam kadro gayet güzel oynayabiliyoruz. Ama galatasaray taraftarı takımın üstüne bu kadar gittiği sürece galatasaraydan bi bok olmaz. Birazcık bekleyin sabırlı olun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Geçen sene yüz tane terslik oldu ama, sadece Neill'in 1 dönem erken alınması ve Baros'un sakatlanmaması direk fark yaratırdı. Bunu inkar eden de dombilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 İşte geçen seneki kadronun aynısı+1 ortasaha 1 forvet bile çok çok iyi bir takım olurdu bence. Türkiyedeki taraftar çok sabırsız ama, hemen 1 yılda bütün transferlerle takım otursun, hemen uefayı alalım ligde en birinci olalım istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 bej forma çok iyi yalnız.kumaşı falan.ve ülker telekom yazıları yapıskan değil allahtan.en nefret ettiğim şey.mor forma öyleydi.somon formada kumaş içindedir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Abi anlamadığınız bir şey var, ilk onbirimizin iyi olması şampiyonluğa asla yetmez. Evet Türkiye'deki en iyi ilk onbire sahiptik geçen sene ama sakatlıklar oldu, olacak da yani futbolun bir parçası bunlar. Takımda biraz daha kaliteli yedekler olmalı ve as oyuncusu sakatlanınca yerinde oynayan yedek oyuncu o sistemine uymuyorsa sistem değiştirmeli teknik direktör. Bunu söylemeye çalışıyorum. Yoksa onbirimiz harika ve çok da iyi oynadık, yine oynayabilriiz. Rijkaard kendi sistemini harika oynatabilen bir adam. Ancak kendi sistemine uyan oyuncular sakatlanınca, uymayan yedekleriyle aynı sisteme devam etmeye çalışması takımın fişini çekti geçen sene. Biraz fazla inatçı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Geçen sene yedekler de çoğu bölge için gayet iyiydi, özellikle ofansta. Ama aynı bölgeden ikişer, ikişer adamlarımız sakatlandığı ve Barış-Ayhan-Sarp 3lüsü hiç sakatlanmadığı için kepaze olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 İşte zaten kilit orta saha, göbekte oynayan adamların yedekleri çok kolpa olduğu için öyle olduk. Bi de Rijkaard kovulmamalı kesinlikle, adamı kovmak için 2.5 milyon euro vereceklerine istediği adam gibi orta saha oyuncusuna cimrilik etmeyip versinler parayı. Staddan deli gibi para geliyor olacak kısa süre içinde, yeni sponsorluk anlaşması yapıldı zaten tribün ismi için, e riva projesi hayata geçmek üzere, şirketler de birleşti. Hala utanmadan 1 milyon euronun 2 milyon euronun hesabını yapıyorlar. Oysa alsalar parası neyse verip, sportif başarı da muhtemelen takip edecek ve paralar gelecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 barış-sarp-ayhan oynicana orta sahasız oynasak daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 ohhhh tribünleri de ayrı ayrı sponsorluyolar, paraaaaaaaa. yönetim başarısız diyen vatan hainidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 aquila said: barış-sarp-ayhan oynicana orta sahasız oynasak daha faydalı olur. Arjantin style 4-1-5 :) Cana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 cana sakatlanmış yarın belli olucakmış durumu.barosta haftaya yetişcek dedi adnan polat ama ben pek sanmıyorum yetişsede büyük ihtimal sakat sakat oynatıcaklar ve adam bir daha sakatlanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar