Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Takımdaki sorun taktikten,dizilişten öte,orta sahada ileriye dönük bir adamın olmaması..Elano varken takımın onun üzerinden şekillenmeye çalışmasına katılıyorum ama dünkü kadroda mesela,olayın kısa pas veya uzun pastan veya manteliteden olduğunu düşünmüyorum..Galatasaray benim görüşüme göre 4-3-3 oynamıyor zaten,daha çok 4-2-3-1 gibi diziliyor sahada...Ama bu tarz dizilişte orta sahadaki adamlarin ileriye dönük vasıfları yoksa,ne pas futbolu,ne de başka bir futbol oynanabilir...Elbetteki Ayhan'a,Sarp'a,Barış'a Iniesta-Xavi görevi vermek saçma,ancak şu an bırak o görevi,ofansif olarak takımı ileriye taşıyacak bir orta saha oyuncusu yokki.Mesela ben Emre Çolak'ın tam o tarz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum bir anca bu takıma kazandırılıp,Ayhan-Barış veya Sarp'ın yerine oynatılması halinde takımın hücum anlamında çok farklılaşacağını düşünüyorum.Yani Sarp,Barış veya Ayhan'dan 3'ünden herhangi ikisini oynatmanın bir farkı yok,çünkü bu adamların ekstra bir özelliği yok.. Geçen sene kadroyu Elano varken onun üzerinden çok daha farklı şekillendirebilirdi mesela,onu yapmadı,Elano'nun kaybolmasına neden oldu geride oynatarak... Takımdaki adamlara göre kadro ve taktik belirlemek elbette ki doğru ancak şu an bu adamlara hiçbir taktik olmaz,Galatasaray orta sahasında bu kadar yıldır,ileriye dönük oynayamayan bu kadar adam hiç biraraya gelmemişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 harrykewell said: bu arada belki çok erken olacak ama cana ve pino bana çok vasat oyuncular gibi geldi pino aydın yılmazın daha kötüsü, adam bom boş toplarda bile pası nereye atacağını kestiremiyor, gidiyor en karambole top yuvarlıyor, adam eksiltme ve sürat konusunda da keita ile mukayese bile edilmez cananın zaten henüz ne topa ne de maça girdiğini göremedim, bakalım biraz daha bekleyelim onu tekrar belirtmek istiyorum, bu sezon ki en iyi transferdir mehmet battal, ama ne yazık ki reykard efendi 3-5 maça kalmaz bitirecek adamı uzun zamandır sağdan soldan gelen anlamsız ortalardan gol atmaya bu kadar yaklaşmamıştık, ceza sahasında hakimiyeti olan, çıktığı topa vuran, hatta bazı gereksiz ortalara vurabilmek için yere doğru eğilen bir forvetimiz olmamıştı, yazıktır bari bu adamı harcamayın şu reykard efendi tabirleri falan ne kadar pathetic ya. yorum yapma sen allah rızası için. rijkaard için adam harcıyorsun dendi ya pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 rijkaard nasıl adam harcıyor yahu ? geçen sezon eli belinde dolaşan aydına bile dünyanın şansını verdi adam. bu sezon emre çolak+mehmet batdalın baya bir şans bulacağına inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sayalım reykard efendinin bitirdiği adamları ; - servet çetin ( reykard öncesi mücadele ve katkı anlamında takımın en üst düzey adamlarından biriydi ) - harry kewell ( reykard öncesi takım için elinden gelenin fazlasını yapıyordu ) - milan baros ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) - elano blumer ( adamı alakalı alakasız her yerde oynatarak bildiği futbolu unutmasına, hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) - abdulkader keita ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) - yaser ( her ne kadar düz bir adam olsada iyi bir yedek olabilirdi, en azından forvetsiz geçen yarım sezonda mutlaka takıma bir faydası olurdu ) ve bunlara yeni eklenecek olan mehmet battal adamı fener maçında da ofk belgrad maçında da en rahat pozisyona girebileceği, rakip savunmanın yorgun düşüp hata yapmaya başlayacağı, kısacası gol bulmaya müsait en yakın dakikalarda oyundan çıkartıyor bu reykard efendi ne insan karakterinden anlıyor ne de insan yetiştirmekten, tamamen insana makina muammelesi yapıyor, aksıyorsa çıkar yeni parça tak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Of of of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 harrykewell said: sayalım reykard efendinin bitirdiği adamları ; - milan baros ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) baroş geçen sezon sakat değil miş reykard oynatmıyormuş.. vay şerefsiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 BabacumMostors said: harrykewell said: sayalım reykard efendinin bitirdiği adamları ; - milan baros ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) baroş geçen sezon sakat değil miş reykard oynatmıyormuş.. vay şerefsiz! sakatlık haricindeki maçlarını hatırlıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 evet.. boşuna "baroş reis" demiyorduk.. latifenin altında başka şetyler de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 harrykewell said: BabacumMostors said: harrykewell said: sayalım reykard efendinin bitirdiği adamları ; - milan baros ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) baroş geçen sezon sakat değil miş reykard oynatmıyormuş.. vay şerefsiz! sakatlık haricindeki maçlarını hatırlıyor musun ? Baros Fener derbisini saymazsak, sakatlıktan kurtulduğu bütün maçlarda oynadı ve efektif kullanıldı. Golünü de attı. Şu takımda herkesle sorun yaşanır ama Baros açısından olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Adam rotasyon yapıp yedek forvetimizi küstürmemeye çalışıyordu, gerçekten ayıp yani 70. dakkada falan yedek forvet oyuna alınır mı? Baros 90 dakka oynasın hep, it gibi koşsun, yedek forvet de tesadüfen sakatlık olursa oynasın sadece. Kenarda mal mal otursun. İnsan değil ya küsmez, üzülmez, fitness'ı da düşmez bütün sezon oturunca. Aptal Rijkaard ya, rotasyon da ne demekmiş? Peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 harrykewell said: - harry kewell ( reykard öncesi takım için elinden gelenin fazlasını yapıyordu ) - milan baros ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) - yaser ( her ne kadar düz bir adam olsada iyi bir yedek olabilirdi, en azından forvetsiz geçen yarım sezonda mutlaka takıma bir faydası olurdu ) Yaseri şaka olarak algılıyorum. Baros ve kewell sakatlardı zaten. Rijkaard geldiinde de takımın gol krallığına doğru gidiyorlardı bu adamlar. Diğerlerinden bir tek Elano ya katılıyorum şu yorumlardan, sistemine uymadığı için sistemini ona uydurmak yerine, onu sisteme uydurmaya çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 BulletRide said: harrykewell said: BabacumMostors said: harrykewell said: sayalım reykard efendinin bitirdiği adamları ; - milan baros ( hemen her maç oyundan çıkartarak demoralize olmasına ve takımdan soğumasına sebep oldu ) baroş geçen sezon sakat değil miş reykard oynatmıyormuş.. vay şerefsiz! sakatlık haricindeki maçlarını hatırlıyor musun ? Baros Fener derbisini saymazsak, sakatlıktan kurtulduğu bütün maçlarda oynadı ve efektif kullanıldı. Golünü de attı. Şu takımda herkesle sorun yaşanır ama Baros açısından olmaz o iş. barosun geçen sezon maç öncesi, oyun esnasında, gol attıktan sonra ve oyundan çıkarken ki surat ifadelerine bir bakın, orada herşey açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 nileppezdel said: Adam rotasyon yapıp yedek forvetimizi küstürmemeye çalışıyordu, gerçekten ayıp yani 70. dakkada falan yedek forvet oyuna alınır mı? Baros 90 dakka oynasın hep, it gibi koşsun, yedek forvet de tesadüfen sakatlık olursa oynasın sadece. Kenarda mal mal otursun. İnsan değil ya küsmez, üzülmez, fitness'ı da düşmez bütün sezon oturunca. Aptal Rijkaard ya, rotasyon da ne demekmiş? Peeh kim o barosun yerine giren yedek forveT ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Nonda? :S devre arasında o gönderildi zaten Baros da sakattı, daha sonra da dediğin olmadı. Sezon boyunca 4-5 maç hariç hatalıçıkarmadı bence Baros'u. Baros da o maçlarda daha çok üzüldü, diğerlerinde öyle aşırı üzgün falan değildi, her oyuncu oyundan çıkar. Takıma küsmüş durumu falan da yok, kalmak istiyorum diyo adam zaten. Hakkaten Hıncal Uluç gibi konuşuyorsun yani gazetelere böyle demeç veren bi spor yazarı olsan "Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyor" diye yönetimin haklı tepkisini çekerdin. Ama bunu paticikte yapmak, orası çok anlamsız işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 harrykewell o kadar sacmalamıs ki nileppedzel bile bu duruma isyan etmis. kıyametin 4. alameti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 nileppezdel said: Nonda? :S devre arasında o gönderildi zaten Baros da sakattı, daha sonra da dediğin olmadı. Sezon boyunca 4-5 maç hariç hatalıçıkarmadı bence Baros'u. Baros da o maçlarda daha çok üzüldü, diğerlerinde öyle aşırı üzgün falan değildi, her oyuncu oyundan çıkar. Takıma küsmüş durumu falan da yok, kalmak istiyorum diyo adam zaten. Hakkaten Hıncal Uluç gibi konuşuyorsun yani gazetelere böyle demeç veren bi spor yazarı olsan "Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyor" diye yönetimin haklı tepkisini çekerdin. Ama bunu paticikte yapmak, orası çok anlamsız işte :D sevgili genç, hiç düşündün mü peki takımda zaten sözleşmesi olan bir adam ne diye " takımda kalmak istiyorum " diye demeç verir ? sezon boyu adam zaten kaç maç oynadı ki 4-5 maçta hatalı çıkardı gerisi doğruydu diyorsun ? ayrıca hatanın 2. kere tekrarlanması bile abes olurken 4-5 kez hata yapmış, olabilir diye mi düşünüyorsun ? yerine aldığı , formda tuttuğu, muhteşem forveti nondayı neden devre arasında ben sattırdım dedi ? sevgili genç, mevzu derin senin anlayacağın, kurtlar vadisi misali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 nilep vs harry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 fizban said: harrykewell o kadar sacmalamıs ki nileppedzel bile bu duruma isyan etmis. kıyametin 4. alameti. ama mevzu derinmiş, kurtlar vadisi misali bak. biz anlamadık bence adam fazla iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Adamın transfer olacağı haberleri çıktığı için medyada, adam kalmak istiyorum diyor ki sözleşmsi bu sene sonunda biteceği için adama soruyorlar. Adam sanki durup dururken "ben kalmak isityorum oynatın beni yollamayın" diye ağlıyor. lol saçmalıktan saçmalığa koşuyorsun. Nonda'yı yollamasının sebebi sezon başıdnaki performansını ciddi anlamda aratıyor olmasıydı. O konuda Rijkaard'ı hatalı da bulmuyorum çoğu kişinin aksine, Nonda kadar saç baş yolduran forvet Hakan Şükür'den sonra gelmemişti yani. O da son yıllarından bahsediyorum tabi :) Nonda forvetteyken 10 kişi oynuyorduk, adam kafayı yedirtecek goller kaçırıyordu. İyi oldu gittiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 şimdi baros sakatlanana kadar ilk 11 başlıyordu, sonra oyundan çıkarken yerine nonda giriyordu, sezon başında nonda iyiydi çünkü, doğru mu anladım seni ? peki bu nonda sezon başında iyiydiyse neden ilk 11 başlamıyordu ? yani reykard mı bitirdi nondayı da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 keitayı çok ararız biz. tribünde izlediğim kadarıyla serdar özkanla pino arasındaki tek fark pinonun biraz daha süratli olması.serdarın zaten oyunda kaldığı süre içerisinde 1 yada 2 olumlu hareketi oldu, pinonunda bitiriciliği iyi değildi. gerçi daha böyle konuşmak için çok erken ama serdar özkanla böyle gitmeyeceği çok belli. bi kaç maç sonra takıma küser sora anadolu kluplerinden birine yollanır. pino için birşey diyemem ama tribünden yurtseven kardeşlere benziyodu eleman yani türk olsa günde 3 posta dayak yerdi heralde tipi yüzünden. bunun dışında gözüme çarpan servetin gsye geldiğinden beri oynadığı en kötü maç olmasıydı.2 yada 3 sene oldu servet geleli, ilk defa serveti bu kadar etkisiz gördüm.tabi rakip takımın amator olması, daha sezonun başında olmamız gibi etkenler var tabi.onun dışında dün sadece 2 kişi çabaladı gsde onlarda hakan baltayla arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Hayır Baros her zaman daha iyiydi. Of abi :D Nonda iyiydi diye onbirde başlamak zorunda mı? Baros'un kalitesi tartışılamaz ve her zaman da daha iyiydi Nonda'dan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Yalnız daha önce de belirttiğim gibi Nonda ve Elano konularında katılıyorum... Bir kere şöyle birşey var,takımında uyumsuzluk çıkarmayan,görev verdiğinde elinden geleni yapan,sessiz etliye sütlüye karışmayan düzgün adamları yollamayacaksın...Nonda'nın yollanması büyük hataydı,performansı düşmüş olabilir,ancak bu Arda'nın forvet oynamasından daha kötü olacak demek değil,ki gördük... Elano'nun da mutsuz olduğu bir gerçek,o konuya bir türlü önlem alamadı,katılıyorum,Elano bence kötü bir oyuncu değil kesinlikle ve bu sene de kalması taraftarıyım ama kalsa bile ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum bu saatten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 rjkardın yerinde başka bi hoca olsa 329048324 kere kovulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 evet, allahtan yönetim en azındna bu konuda kafasını kullanıyor biraz da, Rijkaard hala işin başında. Daha gelirken şampiyonluk falan geçtik bir sistem oturtsun dedik. E şıp diye olmuyo bu, adam oturtmaya çalışırken de hemen kovalımcılar türedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar