nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 cavanagh said: ülker logosu olmadan alabiliyor muyuz bunları? Sormak aklıma gelmedi Ülker'li aldım :( hepsi Ülker'liydi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 olmuyor ülkersiz ben geçen sene sordum ekstra para bile teklif ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ülkersiz alamıosunda.parçalı forma filmi efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 o videodan sonra ardanın bu sezon show yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 beyaz foramnın filmini izledim.. ya battle star gallactica ama.. kamera açıları kötü oyuncular kötü filtre kötü kurgu kötü.. aktüel kamerayla çekmişler resmen.. insan biraz daha eski havası atar hani filmi windows moviemaker da düzenlemişler sanki.. abv ednan yönetmen mi kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 beyazın videosu bayağı bayağı kötü aslında, aslanlar falan (td) ama forma güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Lancelion said: http://cdn.365g24s.com/v2/videos/full_10numara.flv http://cdn.365g24s.com/v2/videos/full_arslan.flv http://cdn.365g24s.com/v2/videos/full_2288_2.flv video linkleri gogogo Youtube da paylastim isteyene.. Video linkleri http://www.youtube.com/watch?v=KvlduThcM9c http://www.youtube.com/watch?v=cdQQ4r-757E http://www.youtube.com/watch?v=xXv6ZuxecZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Beyaz forma ne ya? :D Bariz kum rengi o, ama videolarda beyaza daha yakın görünüyor o konuda hak veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 parçalı forma videosunu izlerken duygulandım lan : ) birde cok iyi reklam kampanyası abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 gsstore patlak mı ? girmiyor bide ip niz yasaklı falan diyo ne alakaysa :) yarım saat once girdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 üstünel in istifasıyla liseli tartışması yine gündemde. ama şu 60-70 yaşındaki adamlara liseli denmesin. garip oluyor. lise mezunu denmesi daha iyi olur. liseli nin çağrışımları çok daha farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Liseli vardı ya ah o liseli kısacık etekli dar elbiseli o diilde aslanlı forma iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 üstünelin şimdiye kadar getirdigi hangi oyuncu faydalı oldu ligde 5. likten 4. lükten öteye gidemeyen bir takım kurduktan sonra üstünel ne iş yaptı diye sormaz mı adam rezil oldu üstünel ile gs sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kewell faydalı oldu, Baros faydalı oldu, Neill baya bi faydalı oldu net. Sadece bu 3 tanesi yeter. Teknik kadronun yetersizliği, sağlıkekibinin mallığı, sakatlık şanssızlıkları ve yönetimin hatalarını Haldun Üstünel'e bağlamak gerçekten komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ne iğrenç videolar hazırlanmış sitede ya upuzun bide çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bekleyelim bakalım Sezgin ne yapacak. Jan Polak ya da kalibresinde adamlar gelirse beraber küfrederiz ehaaha. Çıkar transferlerin kokusu bugun yarın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Inamoto getirsin bi tane daha, ya da Petre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 resimlere baktım da, galatasaray çubukluya dönmeli bence. bir de gri formadaki desen güzelmiş, bu deseni yedirme olayını bu sene fb de gs de iyi yapmış. pembe formayı da kewell usta giydiği için laf edemiyorum, yoksa sabri üzerinde pembe forma gerçekten yıllarca unutulamayacak bir görüntü olacak. mordan iyi bu pembe bu arada. yalnız şunu da anlamıyorum, transferleri yönetici yapmaz ki ?!?!? teknik direktör liste verir, şu 3 isimden biri diye, yönetici sadece anlaşma yapar, fiyatta pazarlık yapar, aralarında optimizasyon yapar, bunu halka sunar falan. haldun üstünel bu işi gayet iyi yapmıştır, istenilen isimleri getirmiştir bir şekilde, hem de çok güzel pazarlayarak. sanki kafaısna göre mi gitti jo'yu seçti haldun üstünel ? ya da kewell gelince haldun üstünel getirmeid de rijkaard mı getirmiş oldu ? yönetici, o adama verilen parada, pazarlıkta, ikna etmesinde yatar. yoksa rijkaard gibi bir adama "arkadaş bak sen bırak biz hallederiz transferi" diyecek kadar amatör bir yönetim yok galatasarayda. rijkaard da o kadar toy dfeğil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Bir de Üstünel'in elindeki bütçe daha iyidi. Aynı sene Keita ve Elano için 7'şer milyon Euro ödendi. Sanırım CL'ye gider, bu paraları geri alırız dendi ama evdeki hesap tutmadı. Sezgin'in eli daha kötü bu konuda. Ama yine Elano satılırsa gelecek parayla yerine iyi bir isim bekliyorum ben bakalım. (Makoun? Kallström? Jermaine Jenas? :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Eden Hazard gelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 @khelben, eden hazard'ın gelme ihtimali halı sahada senin bir maçta 10 gol atma ihtimalinden falan daha düşük. bak bir bile demiyorum, 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ya yalandan kim ölmüş. Gelecek işte. Ayrıca 10 gol atarım topa yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bej sipariş verdim bakalım somon sonra alıcam ztn mor var hali hazırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Baptista + Kalström getirsinler, Cana Elano kalström Baptista Arda Baros olsun :P Yedekte de Kewell + Pino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 güzel hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar