Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ben ntvspor`daki spor servisinin yalancisiyim yoksa milyar dolar olduktan sonra 5-10-20 bana farketmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cem sultan sözleşme teklifini kabul etmemiş.avrupadan teklifler varmış adama.öküz servet yüzünden kaçırtıcaz adamı.umarım yeni yönetim biran önce yollar şu serveti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Masquerade said: 10 milyar yazıyordu geçen ay okudugum bir yazıda. Aysal'ın ilk transferleri de Ersan Gülüm ve Pirlo olacakmış. Pirlo'lar Kaka'lar, ne içiyor bu adamlar ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paolo maldini de geliyo pirlonun yaninda esantiyon olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Darqainu said: Ben ntvspor`daki spor servisinin yalancisiyim yoksa milyar dolar olduktan sonra 5-10-20 bana farketmiyo :D Serveti çok daha fazla, en az 2 milyar dolarlık serveti olduğuna eminim. Dışarda saklıyordur, gayriresmi gözüküyordur dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adnan polat: said: - Mayısın 15'ine kadar transferi bitirecektik.4 üst düzey oyuncuyla görüşüyorduk.Hatta bazıları ile ön sözleşme bile yapmıştık. - Genel kurulun cagrisina cevap vermis ve secime gitmis - Aslantepe icin bizden kira alinmasina sebep olarak, stadin devlete olan masraflarinin artmasi olarak gösterdi. - Galatasaray'da 22 tane milli futbolcu varmis. - Hakemler Galatasaray'i katletmis. - Rijkaard ve Skibbe fazla medeniymis. - Florya'ya zaman ayiramamis. - Keita cok disiplinsizdi. Rijkaard onu yollamamizi istedi. - Misimovic cok large, lakayit bir oyuncuymus, Hagi onu yollamamizi istedi. - Rijkaard, Skibbe ve Hagi'ye 4-3-3 oynatmayin diye yalvardim. - Stadi acmamizi istemeyenler vardi. - Acilis icin tek kurus para harcamadik, sponsora yaptirdik. - Selahattin Beyazit arayip uyarmis, cok büyük olaylar olacak acilista demis. - Inan Kirac, saygisiz bir sekilde AliSamiYen ismini yok etmek istiyorsunuz demis. - TOKI baskani ve spor bakaninin konusmasi planda yokmus. - Erdogan Bayraktar heyecandan dolayi bir cuval inciri berbat etmis, özür dilemis. - Kendisini sadece 300-500 kisi protesto etmis. - Cok üzülmüs ve bu yüzden stadi terk etmis. - Protestocu yerine Provakatör demis, yanlislikla! - Galatasaray'in banka borcu 145 milyon Dolar, 6 yila yayilmis. - Bayan basketbol ve Voleybol ikinci ligdeydi. - Sponsorluk gelirleri 30 milyon dan 210 milyona cikti. - Enkaz edebiyati yapan birisi varsa, gelmesin klubün basina. - 20 milyonluk ödeme var hemen yapilmasi gereken. - Devre arasi 11 milyonluk transfer yaptik, cünkü Hagi cok istedi. Seneye Avrupa'ya kalip bu parayi cikartacaktik. - Adnan Sezgin medya haber ucurmaz o yüzden sevilmezdi. - Rijkaard'a 1,5 sene zaman verdim ama beni hic dinlemedi. - (7 Teknik direktörle calisma sorusuna hic cevap vermedi.) - Fatih Terim ve ailesi prensip geregi Türkiye'de calismak istemiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ya bu fatih terim isteyi nedir ve bu adamdaki ego nedir arkadaş prensip miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Ben hala Adnan Polata yazık olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 adnan polata yazık falan edilmedi sıçtı batırdı ötesi yok her bişi kılıf uydurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Adnandan kurtuldu takim sonunda helal.ardada gitsin aglayarak mektup yazmis adnan abisine. Adnanda nasil bi yuzsusluk gider ayak butun sucu millete yikti kendisi sutten cikmis ak kasik.yok son 6da 6 yapip sampiyon oldugumzda takimi onla adnan sezgin kuruyomus her boku duzgun yapmis bitek floryayla ilgilenemis. Hi bi hareketiyle yakismiyordu herif klube,unal aysalin cok profesyonelce yonetecegine inaniyorum ben para falanda vermesin klube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Daha fazla nasıl saçmalarım demiş adnan ve becermiş helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Adnan'ı bilmemde şu Helvacı ne ikiyüzlü adam aday olmuş o kadar biz kötüyüz bizim misyonumuz tamam falan dedi başkanlıkta gözü varmış. Galatasaraylı değilim ama herif bana bile vampir gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Masquerade said: adnan polat: said: - Mayısın 15'ine kadar transferi bitirecektik.4 üst düzey oyuncuyla görüşüyorduk.Hatta bazıları ile ön sözleşme bile yapmıştık. - Genel kurulun cagrisina cevap vermis ve secime gitmis - Aslantepe icin bizden kira alinmasina sebep olarak, stadin devlete olan masraflarinin artmasi olarak gösterdi. - Galatasaray'da 22 tane milli futbolcu varmis. - Hakemler Galatasaray'i katletmis. - Rijkaard ve Skibbe fazla medeniymis. - Florya'ya zaman ayiramamis. - Keita cok disiplinsizdi. Rijkaard onu yollamamizi istedi. - Misimovic cok large, lakayit bir oyuncuymus, Hagi onu yollamamizi istedi. - Rijkaard, Skibbe ve Hagi'ye 4-3-3 oynatmayin diye yalvardim. - Stadi acmamizi istemeyenler vardi. - Acilis icin tek kurus para harcamadik, sponsora yaptirdik. - Selahattin Beyazit arayip uyarmis, cok büyük olaylar olacak acilista demis. - Inan Kirac, saygisiz bir sekilde AliSamiYen ismini yok etmek istiyorsunuz demis. - TOKI baskani ve spor bakaninin konusmasi planda yokmus. - Erdogan Bayraktar heyecandan dolayi bir cuval inciri berbat etmis, özür dilemis. - Kendisini sadece 300-500 kisi protesto etmis. - Cok üzülmüs ve bu yüzden stadi terk etmis. - Protestocu yerine Provakatör demis, yanlislikla! - Galatasaray'in banka borcu 145 milyon Dolar, 6 yila yayilmis. - Bayan basketbol ve Voleybol ikinci ligdeydi. - Sponsorluk gelirleri 30 milyon dan 210 milyona cikti. - Enkaz edebiyati yapan birisi varsa, gelmesin klubün basina. - 20 milyonluk ödeme var hemen yapilmasi gereken. - Devre arasi 11 milyonluk transfer yaptik, cünkü Hagi cok istedi. Seneye Avrupa'ya kalip bu parayi cikartacaktik. - Adnan Sezgin medya haber ucurmaz o yüzden sevilmezdi. - Rijkaard'a 1,5 sene zaman verdim ama beni hic dinlemedi. - (7 Teknik direktörle calisma sorusuna hic cevap vermedi.) - Fatih Terim ve ailesi prensip geregi Türkiye'de calismak istemiyormus. bugüne kadar hangi sezon mayısa kadar transferi bitirmiş de şimdi bitirecek? Sezonun 6. 7. haftasında adam getiriyorlardı, adamın form tutması ilk yarıyı bitiriyordu zaten. Uydurmuş adam. 22 milli futbolcu da olsun bi zahmet, altyapıyı pafı falan da sayıyo tabii. Hakemlerde haklı. 50k kişilik stadda o kadar ses 500 adamın protestosu mu? Yok artık. Geri kalanı hikaye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 galatasaryın işide biraz zor önümüzdeki sezon, çekirdek kadro daki oyuncu syaısı az, yeni gelicek olan takviye oyuncular uyumu hızlı yakalayamazlarsa zorlanıcaklar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ek olarak 6-8 arası yabancı + yerl oyuncuya ihtiyac var, özellikle orta saha ve forvete takviye şart, kaledeki sıkıntıdan dolayı kaleyede transfer yaparlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 takimin komple cope atilacagini du$unenler var hala. 6-8 yabanci gelse bunlardan daha mi kaliteli olacak ki? yerlilerin hepsini degi$tirme gibi bir imkan da olmadigina gore.. onumuzdeki sezon da BAM oynuyor olacak. =) tek olmayacak olan Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Abi Helvacı'nın o kadar ortalığı karıştırdıktan sonra aday olması sizede itici gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Barış gidiyor. Yekta yakında Ayhan'ı keser. Mustafa da defansif orta saha olarak küçük takımlara karşı iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Esh said: takimin komple cope atilacagini du$unenler var hala. 6-8 yabanci gelse bunlardan daha mi kaliteli olacak ki? yerlilerin hepsini degi$tirme gibi bir imkan da olmadigina gore.. onumuzdeki sezon da BAM oynuyor olacak. =) tek olmayacak olan Arda. 6-8 yerli + yabancı demişim ve şart gs için bu şuanda.Takımı çöpe atmakla alakası yok ithiyac bu.kör olmak lazım bunu da görmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Buddha said: Abi Helvacı'nın o kadar ortalığı karıştırdıktan sonra aday olması sizede itici gelmedi mi? helvacı'nın secilme sansı yok. kimsenin salladıgı yok bu adamı. sadece medyaya malzeme cıkıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Kalsın-gitsin olayı yapalım bakalım boldluları kalacak olarak işaretleyelim :D 1 Aykut 2 Neill 3 Çağlar 5 Gökhan 6 Insúa 7 Aydın 8 Barış 10 Arda 12 Emirhan 15 Baroš 16 Mustafa 18 Ayhan 19 Cana 20 Pino 22 Hakan 23 Serkan 25 Yekta 27 Culio 28 Stancu 52 Emre 55 Sabri 66 Anıl 76 Servet 80 Kâzım 86 Ufuk(yedek olarak) 87 Zapata 99 Kewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 neillin caglarin kalmasini istiyor olmaniz da ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Herkesi çıkar o zaman öyle düşünürsen.5kişinin üstüne nasıl kadro kurcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ali dürüst ilk aşamada herkesi gönderemeyiz dedi mustafa sarp falan gider muhtemelen ilk aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Şu Neill-Cana-Culio 3lüsüne olan sevdayı anlamıyorum ben; mücadele olarak çok takdir etsem de ( o konuda bir şikayetim yok); Neill özellikle defans ile tamamen uyumsuz bir adam ve ofsayt bozma ustası. Culio şu dip Galatasaray'da çalışkan olması sebebiyle beğenildi fakat gördüğü yerden şut çekiyor, Sabri çekince küfür Culio çekince olsun baba biz onu gol saydık. Cana için biraz daha iyimserim, yeni gelen hoca stoper oynatma gibi bir fanteziye girmezse verimli olabilir. Bana göre Sabri'nin yedeği (veya ası) bir sağ bek alınsın, Balta gönderilip Insua-Çağlar devam edebilir sol bek. Servet'i bir taraftar olarak istemiyorum fakat Serdar Kesimal vb. yerli bir stoper alınmayacaksa 2 yabancı stoper kullanmak yersiz kalabilir. Disiplinli bir hoca gelecekse Pino ve Kazım yararlı olur rotasyonda, Arda, Kewell ve Baros takıma tekrar mental olarak kazandırılmalı. Yekta ve Emre Çolak'tan bir Wilshere yaratılmalı orta saha rolü verilip. Bu oyuncular dışında kim gitse gram üzülmem, gelsin yenileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar