Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Terim'in eleştirilecek yanı çok uzun uzun tartışılır, da milli takımın karambol dışında o tarz bir başarıyı yakalayabilme ihtimali yok maalesef, bu da işin gerçeği...Evet, karambol, evet gaz, evet şans, ama başka türlü Türk milli takımı Avrupa 3. olamaz veya uzun dönemli başarıyı yakalayamaz...Çooook şeylerin değişmesi gerekir ki,zaten tartıştık bunları..Sadece Guus ile olacak iş de değil o...
Sosyal ağlarda paylaş

sinan bolat - ceyhun gülselam - sezer öztürk - hamit, bir de ünal aysal iyice zorlayıp cenk tosunu alsın parası neyse verip. GS nin tek çıkış yolu böyle kaliteli türkleri alması, yoksa sen elano misimovic gibi kaliteli yabancıları da getirsen bir bok olmaz bu ayhanlı barışlı 3 kuruşluk türk oyuncularla. messiyi getirsen herif isyan eder lan yanında ayhan sarp oynarsa

bu türk oyuncuların yanına cana-neill gibi iyi 5-6 tane yabancı ile takır takır topunu oynayan 10 numara takım kurarsın. ünal aysal geliyorsa PARASI NEYSE VERSİN ARTIK kursun şöyle bir takım. Yetti artık yahu her sezon ayhanlı brışlı sarplı beyinsizlerle sinir harbi yaşamak. 2-3 senedir aynı yeteneksiz kabız adamlar.

Yİne bu sezon 50-60 milyon euro harcayıp şu türklerden birini de alamazsak kapatın klübü sizde rahat edin bizde
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Yahu kaliteli takım diyorsunuz, takıma takoz ceyhun gülselamı koyuyorsunuz, sırf fm'de iyi yapıyolar diye 2-3 maçını bile izlemeden sinan bolatı koyuyorsunuz.

say o zaman 5-6 tane alınabilecek türk takoz olmayan. ceyhun dediğin adam mehmet topalın GS ye ilk geldiğinden daha yetenekli, daha fazla meziyeti olan bir adam. Sözleşme yenilemediği için kadro dışı kaldığı söylniyor. Bedavaya başka bir türk sayabilyiormusun abi o mevkiye ?

ayrıca sinan bolata laf ediyorsunuz yahu adam takımına tek başına şampiyonluk kazandırmış bir kaleci. taffarelden mondragondan sonra, ligi kupayı şampiyonluğu geçtim maç kazandıran bir kaleci geldi mi GSye?

izlemiyorsunuz atıp tutuyorsunuz diyorsunda en son 1 ay önce bu adamı deplasmanda anderlecht derbisinde izledim bahsim olduğu için. adamın kurtarışlarıyla maçın adamı olmasını geçtim, 2. golde %100 golü kurtarıp ardından yaptığı degaj, degaj demek ayıp kaçar 60-70 metrelik pas ile takım arkadaşını kaleci ile karşı karşıya bırakıp penaltı kazandırdı takımına.

Ben böyle bize maç kazandırıcak adam istiyorum kaleye. Adam yabancı kontenjanından da yemiycek. Arada hata mı yapıyor, varsın yapsın. Geçen gün casillas tek başına zaragozaya maçı verdi, bu onu kötü kaleci mi yapıyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

bolatı çok az izledim ama bence ufuktan pek bi farkı yok.bence seneye ufuk la devam edelim.öyle 1-2 hata yaptı diye yerelere vurmayalım güvenelim kalecimize.birde önünde iyi oyuncular var iken izleyelim adamı

bide ispanyada dominguez in gs ile anlaştığı yazmış.onuda çok az izledim ama geçen yıl rubin-barca maçlarında süper oynamıştı :P
Sosyal ağlarda paylaş

son maçta son dakikasında penaltı kurtarıp playoffa kaldırdı takımını. daha sonrada şampiyon oldular.

Ben hatası vs yok demiyorum zaten. 1-2 sene öncesinde UEFA özetlerinde kimle oynadığını hatırlayamadığım bir maçta saçma sapan goller yiyip takımını katlettiğini de çok iyi hatırlıyorum. casillasta yapıyor böyle hataları ama adam kaç tane maç kazandırıyor aynı sezonda madride.

Mondragondan sonra bu kadar kaleci geldi geçti kaç tane maç kazandıran kaleci hatırlıyorsunuz ? bende hep kaybettiren kaleciler gözümün önüne geliyor. Ha bir tek De sanchisi hatırlıyorum onu da gönderdik zaten komedi bir şekilde.

Bana göre ortalamanın üstünde, şampiyonluk yaşamış- kazandırmış, avrupa tecrübesi olan genç bir türk kalecisi gayet iyi iş yapar GSnin kalesinde. bu tecrübeye sahip türk başka bir kaleci alternatifi var mı da istemiyoruz direk ? alabileceğinin en iyisi neyse onu alıcaksın abi. senelerdir her gelicek futbolcuya bir kulp bulur bizim taraftar, senelerdir de ayhan barış sarp zan gibi adamlarla kanser oluruz maç izlerken.
Sosyal ağlarda paylaş

sinan bolat da zapata gibi bisey olur bizde. oyle bi kaleci almamız lazım ki boyle 100% guvenip emin olabilecegimiz. yoksa sinan bolat icin ufuk'tan vazgecmek falan cok biseyi degistirmez bence.

aykut'u gonderip, ufuk da ısrar edelim. hata da yapsın ama yine de kalsın. 1 sene boyunca kalecimiz olsun, her kosulda. iyiye gidiyorsa isler devam ederiz, olmadı yeni maceralara atılırız.

sinan bolat icin falan degmez yani. ufuk bu sezon tarihin en kotu takımıyla bas etmeye calıstı. hatalı yedigi gollerde bu adam nasıl kaleci olmus falan dedirtti ama 1 oynadı 2 oynamadı. zapata geldi ufuk'tan beter, mac basına 3 gol falan yedi. yeni sorunun aslında kalecide olmadıgına bi isarettir bu bana gore.
Sosyal ağlarda paylaş

Sinan Bolat ortalama üstü bir kaleci. Ligi dolayısıyla göze batıyor sadece.

Ceyhun kazmanın önde gideni. Mehmet Topal'la karşılaştırmayı bile geçtim aynı cümle içinde kullanılması hata. Mehmet Topal sadece bilinmiyordu, ikinci ligdeydi, 1 sene boyunca da kulübede parlatıldı, potansyeline ulaştırılıp anca öyle oynatıldı. Ceyhun kaç senedir ligde as kadro oynayan adam, hali vakti durumu potansyeli belli. Kadro dışı kalma sebebi sözleşme olsa Selçuk da imzalamadı anlaşma, ee onu niye bırakmıyorlar diye sorarlar adama.
Sosyal ağlarda paylaş

ufukla devam edilir.ha sinan bolat geliceksede farketmez açıkcası

önümüzdeki sene şampiyon olmasak bile en azından yarış içinde olan ve iyi top oynayan.50 bin kişilik sahasında rakiplerinin çekindiği ve taraftarı costuran bir takım olur umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...