barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bank asya esprileri dolmuş haberde. fena değil formalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 siyah formamız vardı oh bide yıllardır kırmızı forma hasreti var.bi ara yaptılar ama çok tutmadı vişne çürüğü fakat güzeldi giymedielr adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bu formaları giyecek zenci lazım ama. kaslı kaslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Hakkaten ya Keita'yı geri çağırsalar, araplar sıkıldılarsa 3 Milyon'a falan verirler geri. Hatta arkadaş olduysa tutsun kolundan Juninho'yu da getirsin takılırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 SEEDORF var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 taç ne alaka arma üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 forma tasarımları yine çok kotu gs'nin. bilerek yapıyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Yani dünyanın en güzel forması olsa gelip aynı yorumu yazıcaksın mokoko ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ikinci defa bi fenerliye katiliyorum. yuru mokok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 gayet iyiler de bunlar gercek degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 siyah forma çıktıysa onan hastası terim de geliyor demektir !11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://galatasarayformalari.blogspot.com/2011/04/mese-buyuk-saygisizlik.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Llama said: taç ne alaka arma üstündetaç değil be o 3 yıldız. eski armayı kullanmaları güzel olmuş doğruysa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 S-H said: kırmızı güzel,siyah alakasız ne alakası var gs ile siyahın http://2.bp.blogspot.com/_ouuuojZNI6c/SsxicJK_zYI/AAAAAAAACf0/BKjXBk92hTk/s400/hakan+hagi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yav ben siyah forma kötü demedimki gs ile alakası olmayan bir renk siyah,sarı kırmızı bişeyler yapılsın demek istedim,alt forma sırf sarı olsun yada kırmızı olsun filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Pembe'nin GS ile, palamut rengin FB ile çok alakası vardı. Hatta Turkuaz'ın Barça ile, Sarının Liverpool ile falan alakası vardı. Alternatif forma adı üstünde, her sene değişik renkte, değişik tarzda birşey yapılmalı ki ben gayet beğendim siyah formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 dediğim gibi ben formaları kötülemiyorum fakat sevmiyorum alakasız renkte formaları, Fb'nin palamut rengi forma armadaki palamut yaprağından geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 arka sayfadaki marshall değilde en sevdiğim buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 marshall ların hepsi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu da var bende hala tertemiz giymeye kıyamam haha show tv vardı hakan sukur formam.annem başkasına vermiş gül gibi formayı ayrıca bana göre en underrated formamız fakat gelmiş geçmiş en iyi formamızdan biri şu formaydı.iyiki almışız zamanında :) uzun kollusu daha güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bak işte mis gibi sarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 şu son formadaki pazar malı gs amblemi çok komik lan. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 pazar malı derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hani pazardaki dandik formalarda arkaplanı siyah olur ya yanlış yapımdan dolayı bazı yerlerin bole amblemlerin falan. tam ole işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 yani evet amblem kötü baya.o ara amblemle ilgili bir sıkıntı olduydu kullanamadılar normal amblemi ztn o sene kadromuzda efsaneydi.orhan ak volkan cihna falan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar