Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

adama egoist felan diyoruzda o olmasında kim olsun safasd.

her ne kadar kendisini sevmesemde şu durumda takımın başına getirebilcemiz tek kişi.lucescu dışında bir yabancı getirmek intihar olur.ha kafkas yada avcı da olabilir ama taraftar çok aç olcak seneye en küçük hatada bu hocaları affetmezler
Sosyal ağlarda paylaş

gs artık kadroyu yenilemeli.teknik direktör olarak terim en kötü seçim olur.
Genç ve türk biri geçmeli başa.abdullah avcı olabilir.
Genç gelecek vaad eden yabancılar almalı.dia gibi ve daha duyulmayan yetenekler.
Eldeki yaşlı türkler gönderilmeli.
Turkiye liginden tecrübeli yeni kan olarak bi kaç futbolcu alınmalı.
Mehmet yıldız gibi.çok iyi olmalarına gerek yok.toparlanma süresinde abilik yapmalılar genclere.
Yoksa birden bire fatih terim ve yıldız transferleriyle gs sadece yıllarını kaybeder.
Sosyal ağlarda paylaş

Avcı bana göre pek başarılı değil.

5 yıldır İBB'nin başında, taraftar ve medya baskısı nedir bilmez. Takımda maaşlar tıkır tıkır yatıyor, transferlerini kafası rahat yapıyor, bütçe sorunu yok diğer birçok kulübe göre ama hala İBB'yi bir UEFA Kupasına götüremedi. Bu süreçte Bursa şampiyon oldu, Sivas 2 sezon yarışın içinde oldu. Bunlar İBB'ye göre daha zor takımlar.

Ayrıca Avcı gençlerden anlar falan deriz de ben hatırlamıyorum kimi çıkarıp armağan etmiş Türk Futboluna. Süper Lig'de olduğu yıllarda da büyüklere karşı hep aynı stratejiyi uygulattığını görüyoruz. Takım halinde savunma yapıp kaptıkları toplarla hızlı çıkıp ilerde İbrahim Akın gibi ligin tecrübeli bir santraforu ile iş bitirme.

Belki iyi işler de yapabilir Avcı Gs'de ama şu şartlar altında sabır edecek durumda falan değil ne camia ne taraftar. Kaldı ki Skibbe'den sonra teklif götürüldü ama galiba kendisinin de gözü kesmedi. :)

Ünal Aysal ile beraber Bülent Tulun da geliyomuş. Tulun'un kankası Gerets'e hazır olun. Hem Fas'ı çalıştırıyormuş. Challenge Accepted diyip gelebilir sıkıldıysa oralarda.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol şurdan okudum zaten ayrıntılı olarak.

yorumları okudumda para vermem deyince millet birden adnan polat mumla arayacağız falan yazmış ahah.
millet profesyonellikten okadar uzak ki para varsa hersey süper olcak falan sanılıyor.

adnan polatın dönemi üzerine "bir klüp nasıl yönetilemez" diye dersi verilebilecekken hala adamı isteyenlerin olması baya kötü.

bence ünal aysal en azında profesyonelik getirecektir yönetime.
Sosyal ağlarda paylaş

hemen yan çizmeye başladı ünsal aydan, yok 100 milyon koyacak yok acaip transferler yaptıracak diyolardı, "gs'nin para koymaya ihtiyacı yok iyi yönetsek yeter" dedi (meali: benden kuruş çalışmaz hacı, baştan gazı verdim sadece), abrahamovic falan gibi düşünmeyin sakın dedi, (meali yok pazarlık yapmam oyuncunun fiyatını sorar alırım falan demiştim ama yok öyle bişi ha)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence paralı baskan falan gerekmiyor. Bugün tatlı gelir o paralar ama kötü gidişatta git dediğinizde ver parami trollface i çekebilir baskan. Bkz. Demiroren

Ayrıca bilmiyorum izlediniz mı ama adam gayet efendi, itibarlı ve ciddi bir karizması olan bir is adamı hatta daha soru sorulurken gazeteciler kibarlıktan kırıldı adam karşısında. Böyle birisi cebinden para verecek olsa bile tv karşısında bunu şova dökecek kalibrede değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu kimse milyon dolarlar harcaasın istemiyor ki.

takımın yarısından fazlası degişicek.hangi yönetim gelse zaten kafadan en az 50 milyon euro gidicek.

adam akıllı bi kadro ve profesyonel yönetim ve futbolcu ortamı oluşsunda yıldızlar toplulugu olmaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...