toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 BiTcH_oFBaT said: GS yeni sezonda nike ile anlaşmış forma için? Milliyette bir haberde gördüm. evet 2 ay oldu nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Red said: milanlılar adamın elini opuyor bizimkier yok egosuymuş diye kovuyor haha egosunun tavan yapması gayet normal şu videoyu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Dartanian said: ünal aysal bence güzel konuştu. ne dedi?video falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oha güzelmiş lan video :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Fatih Terim'in videoyu izleyince bi mutlu oldum. Saygı görmek ne güzel bir şey. Fiorentina'yı çalıştırırken sevdirdi kendini herkese =) Baya iyiydi o sene. Rui Costa zaten müthiş bi adam çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 adama egoist felan diyoruzda o olmasında kim olsun safasd. her ne kadar kendisini sevmesemde şu durumda takımın başına getirebilcemiz tek kişi.lucescu dışında bir yabancı getirmek intihar olur.ha kafkas yada avcı da olabilir ama taraftar çok aç olcak seneye en küçük hatada bu hocaları affetmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gs artık kadroyu yenilemeli.teknik direktör olarak terim en kötü seçim olur. Genç ve türk biri geçmeli başa.abdullah avcı olabilir. Genç gelecek vaad eden yabancılar almalı.dia gibi ve daha duyulmayan yetenekler. Eldeki yaşlı türkler gönderilmeli. Turkiye liginden tecrübeli yeni kan olarak bi kaç futbolcu alınmalı. Mehmet yıldız gibi.çok iyi olmalarına gerek yok.toparlanma süresinde abilik yapmalılar genclere. Yoksa birden bire fatih terim ve yıldız transferleriyle gs sadece yıllarını kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Zep said: Dartanian said: ünal aysal bence güzel konuştu. ne dedi?video falan var mı? http://www.youtube.com/watch?v=vlmB1aDMhGM valla bişey yok bunu gördüm ünal aysalın bugün açıklamasıyla ilgili 2dklık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Avcı bana göre pek başarılı değil. 5 yıldır İBB'nin başında, taraftar ve medya baskısı nedir bilmez. Takımda maaşlar tıkır tıkır yatıyor, transferlerini kafası rahat yapıyor, bütçe sorunu yok diğer birçok kulübe göre ama hala İBB'yi bir UEFA Kupasına götüremedi. Bu süreçte Bursa şampiyon oldu, Sivas 2 sezon yarışın içinde oldu. Bunlar İBB'ye göre daha zor takımlar. Ayrıca Avcı gençlerden anlar falan deriz de ben hatırlamıyorum kimi çıkarıp armağan etmiş Türk Futboluna. Süper Lig'de olduğu yıllarda da büyüklere karşı hep aynı stratejiyi uygulattığını görüyoruz. Takım halinde savunma yapıp kaptıkları toplarla hızlı çıkıp ilerde İbrahim Akın gibi ligin tecrübeli bir santraforu ile iş bitirme. Belki iyi işler de yapabilir Avcı Gs'de ama şu şartlar altında sabır edecek durumda falan değil ne camia ne taraftar. Kaldı ki Skibbe'den sonra teklif götürüldü ama galiba kendisinin de gözü kesmedi. :) Ünal Aysal ile beraber Bülent Tulun da geliyomuş. Tulun'un kankası Gerets'e hazır olun. Hem Fas'ı çalıştırıyormuş. Challenge Accepted diyip gelebilir sıkıldıysa oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sağol şurdan okudum zaten ayrıntılı olarak. yorumları okudumda para vermem deyince millet birden adnan polat mumla arayacağız falan yazmış ahah. millet profesyonellikten okadar uzak ki para varsa hersey süper olcak falan sanılıyor. adnan polatın dönemi üzerine "bir klüp nasıl yönetilemez" diye dersi verilebilecekken hala adamı isteyenlerin olması baya kötü. bence ünal aysal en azında profesyonelik getirecektir yönetime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hemen yan çizmeye başladı ünsal aydan, yok 100 milyon koyacak yok acaip transferler yaptıracak diyolardı, "gs'nin para koymaya ihtiyacı yok iyi yönetsek yeter" dedi (meali: benden kuruş çalışmaz hacı, baştan gazı verdim sadece), abrahamovic falan gibi düşünmeyin sakın dedi, (meali yok pazarlık yapmam oyuncunun fiyatını sorar alırım falan demiştim ama yok öyle bişi ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Bence paralı baskan falan gerekmiyor. Bugün tatlı gelir o paralar ama kötü gidişatta git dediğinizde ver parami trollface i çekebilir baskan. Bkz. Demiroren Ayrıca bilmiyorum izlediniz mı ama adam gayet efendi, itibarlı ve ciddi bir karizması olan bir is adamı hatta daha soru sorulurken gazeteciler kibarlıktan kırıldı adam karşısında. Böyle birisi cebinden para verecek olsa bile tv karşısında bunu şova dökecek kalibrede değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yahu kimse milyon dolarlar harcaasın istemiyor ki. takımın yarısından fazlası degişicek.hangi yönetim gelse zaten kafadan en az 50 milyon euro gidicek. adam akıllı bi kadro ve profesyonel yönetim ve futbolcu ortamı oluşsunda yıldızlar toplulugu olmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Olmasın yıldız mıldız zaten, şu takımı 10 sene içinde Ajax kıvamına getircek ilk adamın heykelini yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ha tabi işallah ertesi senede 50 milyon euro harcamak zorunda kalmayalım :) adam gibi seçip eleyip transfer yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 transferi sezon başlamadan bitirmek lazım. Zaten o kadar revizyon olacak, ilk sene zaten yalan olacak o kadar adam birbirine alışana kadar, bari erken başlayalım da bişeyler yapacak şansımız olsun. Son dakkada gelen adamdan hayır gelmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 direk selçuktan başlanmalı.tff nin sitesine göre trabzonla daha sözleşme uzatmamış kaçırılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 beşiktaş ta ilgileniyor onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben de ilgileniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 valla başkanın ünal aysal oalcağı belli gibi umarım calısmalara öncedn başlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 trabzon sampiyon olursa sozlesmesini uzatır, sampiyonlar liginde oynar. fener sampiyon olursa fener'e gider, yine samp. liginde oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 delikanliysa gelir gsde oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 selcukta fenere cuk oturur he emrenin yanına baroniden kurtulmuş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 toggie said: trabzon sampiyon olursa sozlesmesini uzatır, sampiyonlar liginde oynar. fener sampiyon olursa fener'e gider, yine samp. liginde oynar. beşiktaşa gelirse yedek kalır yıldızları canlı gözle izler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bana bu sene tuncayı alcakmışız gibi geliyor.büyük ihtimal gelmek istemez ama fatih terim gelirse ikna eder tuncayı.onun dışında bu saatten sonra avrupada takım bulması imkansız.milli takımı düşünüyorsa türkiyeden başka seçeneği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar