Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl yok? Kulüp sitesinde sözleşmesi karşılıklı feshedilmiştir diyor ama daha sonra borsa'ya 1 yıllığına kiraladık diyorlar. Feshedilmiştir açıklaması geldiyse kulüple bağı kalmamış olmalı, kontratı 1 sene sonra bitecek biz de uzatmayacağımızı belirttik anlaştık şimdi de kiraladık demediler yani sitede :/
Mesaj tarihi:
Ayrıca Sunderland 6 milyon euro'ya sattık diye açıklamış resmi sitesinde Cana'yı, biz borsa'ya 4.6 milyon euro olarak bildirmişiz. Hayır eğer vergiden falan kaçırmak için böyle salakça şeyler yapıyorlarsa kulüp ciddi ceza alacak, sonumuz kötü olacak
Mesaj tarihi:
Pek bilmiyordum ben Pino'yu ama 23 yaşında olması ve U-20'de oynamış sonra milli takımda oynamış olması güzel en azından genç,bakalım nasıl çıkacak...
Mesaj tarihi:
Güzel oldu bu sene daha alternatifli bi kadromuz oldu ileride.
Serdar Özkan ve Mehmet 'de böyle devam ederse sıkı bir forma savaşı olucak kanatlarda.
Şimdi bir tek orta saha kaldı acil takviye gereken Kallström patlatırsa yönetim efsane olur.
Mesaj tarihi:
Mehmet ne alaka abi? Adam süper target man oynar da kanada koyarsan bu sistemde hiç iş yapmaz. Bazı maçlarda anca denenir de kanat için ağır kalır. Ama ilerde topu indirecek, saklayacak, arkadaşlarına asist yapacak kaliteli bir futbolcu o. Aaah modern futbol diye diye çift forvet gibi güzelim sistemi bitirenlerin kafasına ıslak odunla vurmak istiyorum :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...