TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 oha harbi forlanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 pinodur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 forlan ne ya butun maç adamı kanser ediyor sonra bi şut çekiyor gol oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 öff kewell içinmiş. son tweet: My name is Kewell! Kewell from Galatasaray! heyecanlandırdım sori =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 İşte abi çok aptal bir ekip var şu gs.org'un başında, ciden yani.. Haydi iyi geceler o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ehaha herkes sovüyor şimdi, bilioduk boşuna heyecanlandırdınız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 valla fenerin hazır boşa düşmüşken bu adamı kapmasından bayağı korkuyodum ben iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oh be. kewell başkan (tu) takımın bütün yabancıları aussie olsun bi tek baros başkan kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Borsaya Carrusca'yı Banfield'a kiraladık diye bildirmişiz galiba. Kulüpten resmi açıklama yok bu iddiayla ilgili ama.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Sene sonu anlaşması bitiyor zaten bir yanlışlık yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Nasıl yok? Kulüp sitesinde sözleşmesi karşılıklı feshedilmiştir diyor ama daha sonra borsa'ya 1 yıllığına kiraladık diyorlar. Feshedilmiştir açıklaması geldiyse kulüple bağı kalmamış olmalı, kontratı 1 sene sonra bitecek biz de uzatmayacağımızı belirttik anlaştık şimdi de kiraladık demediler yani sitede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Ayrıca Sunderland 6 milyon euro'ya sattık diye açıklamış resmi sitesinde Cana'yı, biz borsa'ya 4.6 milyon euro olarak bildirmişiz. Hayır eğer vergiden falan kaçırmak için böyle salakça şeyler yapıyorlarsa kulüp ciddi ceza alacak, sonumuz kötü olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 5 dakika önceki tivit: Galatasaray'da transferle ilgili gelişmeler birazdan GSTV'de ve galatasaray.org'da.. pino açıklanacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Açtım gstvyi hemen beklemedeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Açıklasınlar şu Pino'yu da rahatlasak artık neyse görelim,bütün takım planları o varmış gibi yapılıyor:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Açıklandı Pino, prensipte anlaşmaya varılmış fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fransa’nın AS Monaco takımında forma giyen "el mago" Juan Pablo Pino ile prensip anlaşmasına vardı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Pek bilmiyordum ben Pino'yu ama 23 yaşında olması ve U-20'de oynamış sonra milli takımda oynamış olması güzel en azından genç,bakalım nasıl çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 çoluk çocuğu doldurdular takıma itip kakıcaklar sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 oyuncu iyi mi bilmiyorum da genç oyuncu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Güzel oldu bu sene daha alternatifli bi kadromuz oldu ileride. Serdar Özkan ve Mehmet 'de böyle devam ederse sıkı bir forma savaşı olucak kanatlarda. Şimdi bir tek orta saha kaldı acil takviye gereken Kallström patlatırsa yönetim efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Estel_Anorien said: çoluk çocuğu doldurdular takıma itip kakıcaklar sahada. Cana abileri korur onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mehmet ne alaka abi? Adam süper target man oynar da kanada koyarsan bu sistemde hiç iş yapmaz. Bazı maçlarda anca denenir de kanat için ağır kalır. Ama ilerde topu indirecek, saklayacak, arkadaşlarına asist yapacak kaliteli bir futbolcu o. Aaah modern futbol diye diye çift forvet gibi güzelim sistemi bitirenlerin kafasına ıslak odunla vurmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 dos santosu da alsınlar u21 olsun bizim takım. emre bölüzöğlü falan gelsin tartaklasın bunları. lugano ağızlarına çaksın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar