Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ya işte ayıptı fln filan diyenlere lafım .

bu adnan icin stadda yuh cekildi istifa dendi. onlar kendini bilmezler 3-5 kişi bilmemne dedi

yönetimden söylendi bırak adnan diye
taraftarla bi sorunumuz yok size ne oluo bizi taraftar gönderir hede hödö yaptı taraftarın ilk cevabı istifa da bir hizmettir oldu yine görmemezliğe geldi.

aferdersiniz ama "laftan anlamayanın sonu kötektir" gibilerinden bi laf vardır. al bu da adnan'ın köteği oldu işte dinlemedi şutlandı.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi oldu bence, hagi dallamasının takımın başına gelip becali,popescu ortaklığıyla gs ya milyon euro kazık atacağını 5 yaşında çocuk bile biliyordu sadece rakamların ne olacağı belli değildi oda 10milyoncuk gibi bişe, Lan sezon başı Bucaya 200bin euroya teklif edilen adama sen nasıl 5milyon verirsin ya bu kadar aptalmısın sen arkadaş, getirdin romen çingenesini
teknik direktör müsveddesi adam, olan oldu,
lan Misimoviç almanya asist kralı 8milyona aldın sakız çignio die postaladın,romanyada evinde işsizlikten oturan adamı kaleci diye getirdin 8 ay forma giymemiş adam ya, lan resmen adam kafasında neon tabelayla "ben gs'yi dolandırdım" die falan yazıo, sabredersen böle hiç kimsenin şimdiye kadar başına gelmeyen bi şekilde, tabiri yerindeyse "sktri" yersin gayet normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Amonn said:

iyi oldu bence, hagi dallamasının takımın başına gelip becali,popescu ortaklığıyla gs ya milyon euro kazık atacağını 5 yaşında çocuk bile biliyordu sadece rakamların ne olacağı belli değildi oda 10milyoncuk gibi bişe, Lan sezon başı Bucaya 200bin euroya teklif edilen adama sen nasıl 5milyon verirsin ya bu kadar aptalmısın sen arkadaş, getirdin romen çingenesini
teknik direktör müsveddesi adam, olan oldu,
lan Misimoviç almanya asist kralı 8milyona aldın sakız çignio die postaladın,romanyada evinde işsizlikten oturan adamı kaleci diye getirdin 8 ay forma giymemiş adam ya, lan resmen adam kafasında neon tabelayla "ben gs'yi dolandırdım" die falan yazıo, sabredersen böle hiç kimsenin şimdiye kadar başına gelmeyen bi şekilde, tabiri yerindeyse "sktri" yersin gayet normal.

6 yaşında falansın galiba.
Stancu haberi buca ile değil m.idmanyurdu ile çıktı bu 1.
2.si haber m.idmanyurdu hariç heryer tarafından yalanlandı, Fanatik dosya çıkardı kanıtladı bunun yalan olduğunu.
3. bu adam Romanya milli takımı oyuncusu. 200 bin euroya teklif edilse gider ben satın alırım...
4. Adam gibi konuşmayı bile bilmeden harf eksilterek küfür yazıyorsun.

En önemlisi adam çıkıp da süper yönettik futbol şubesini demiyor,hatalar yaptık düzelticez diyor.

Git mahallendeki çocuklara yedir o lafı burda görüntü kirliliği yaratma.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...