scorch Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ya işte ayıptı fln filan diyenlere lafım . bu adnan icin stadda yuh cekildi istifa dendi. onlar kendini bilmezler 3-5 kişi bilmemne dedi yönetimden söylendi bırak adnan diye taraftarla bi sorunumuz yok size ne oluo bizi taraftar gönderir hede hödö yaptı taraftarın ilk cevabı istifa da bir hizmettir oldu yine görmemezliğe geldi. aferdersiniz ama "laftan anlamayanın sonu kötektir" gibilerinden bi laf vardır. al bu da adnan'ın köteği oldu işte dinlemedi şutlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 iyi oldu bence, hagi dallamasının takımın başına gelip becali,popescu ortaklığıyla gs ya milyon euro kazık atacağını 5 yaşında çocuk bile biliyordu sadece rakamların ne olacağı belli değildi oda 10milyoncuk gibi bişe, Lan sezon başı Bucaya 200bin euroya teklif edilen adama sen nasıl 5milyon verirsin ya bu kadar aptalmısın sen arkadaş, getirdin romen çingenesini teknik direktör müsveddesi adam, olan oldu, lan Misimoviç almanya asist kralı 8milyona aldın sakız çignio die postaladın,romanyada evinde işsizlikten oturan adamı kaleci diye getirdin 8 ay forma giymemiş adam ya, lan resmen adam kafasında neon tabelayla "ben gs'yi dolandırdım" die falan yazıo, sabredersen böle hiç kimsenin şimdiye kadar başına gelmeyen bi şekilde, tabiri yerindeyse "sktri" yersin gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Yeni baskan kim oldu simdi bi ozet gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Amonn said: iyi oldu bence, hagi dallamasının takımın başına gelip becali,popescu ortaklığıyla gs ya milyon euro kazık atacağını 5 yaşında çocuk bile biliyordu sadece rakamların ne olacağı belli değildi oda 10milyoncuk gibi bişe, Lan sezon başı Bucaya 200bin euroya teklif edilen adama sen nasıl 5milyon verirsin ya bu kadar aptalmısın sen arkadaş, getirdin romen çingenesini teknik direktör müsveddesi adam, olan oldu, lan Misimoviç almanya asist kralı 8milyona aldın sakız çignio die postaladın,romanyada evinde işsizlikten oturan adamı kaleci diye getirdin 8 ay forma giymemiş adam ya, lan resmen adam kafasında neon tabelayla "ben gs'yi dolandırdım" die falan yazıo, sabredersen böle hiç kimsenin şimdiye kadar başına gelmeyen bi şekilde, tabiri yerindeyse "sktri" yersin gayet normal. 6 yaşında falansın galiba. Stancu haberi buca ile değil m.idmanyurdu ile çıktı bu 1. 2.si haber m.idmanyurdu hariç heryer tarafından yalanlandı, Fanatik dosya çıkardı kanıtladı bunun yalan olduğunu. 3. bu adam Romanya milli takımı oyuncusu. 200 bin euroya teklif edilse gider ben satın alırım... 4. Adam gibi konuşmayı bile bilmeden harf eksilterek küfür yazıyorsun. En önemlisi adam çıkıp da süper yönettik futbol şubesini demiyor,hatalar yaptık düzelticez diyor. Git mahallendeki çocuklara yedir o lafı burda görüntü kirliliği yaratma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mersin idmanyurdu da yalanladi onu, stancu deil baska bi adamdi dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mersin idmanyurdu futbol şube sorumlusu olucak şefersiz çıkıp telegolde bu stancu'ydu 300.ooo euro vermedik biz bu adama diye bık bık ötüyordu yalnız. Kimden para aldıysa Galatasaray'ı karalamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 RAGEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 o haber yalan olabilir ama stancu 5 milyon etmez. fmde bile vermem o kadar para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fede said: o haber yalan olabilir ama stancu 5 milyon etmez. fmde bile vermem o kadar para fede said: ama stancu 5 milyon etmez. fmde bile vermem o kadar para fede said: fmde bile vermem o kadar para fede said: fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bile yi almayı unutmuşun hakan ünsalcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 nerde verirsin? aksam pazarinda ucuza kapariz bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 akşam pazarına da kalmaz o kadar da değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 6 yaşında olmanın nesi kötü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Şöyle bi haber var ya, resmen korkuyorum: http://www.kartalhaber.com/haber/13055772/flas-flas-hakan-balta-besiktasta-.html Çöp oyuncu değişimi adına anlaşma falan mı yapmış bunlar nedir. Bu aralar gs çok borçlanmıştı, biz de borcumuzu ödüycez herhalde bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 O haber doğru dostum.Hayrını görün.İbrahim Üzülmezden sonra açığınızı kapatır Balta.Sarp,Ayhan,Mustafa da var bizde,sözleşmleri sürüyor ama anlaşılabilir.Transferde gs-bjk kardeş takımdır,seç beğen al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 baltayı almışmıyız harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Anlaşmışsınız ama tabi son anda nolur bilemeyiz.Ama görünen balta yeni sezonda kartal.Bunun altında kalmayız,Ekrem Dağ misillemesi yakındır bizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dağ ı vermeyiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Sarp'ı versek ya yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 kartalhaber.com bildiğin çöp site,haber yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bi ismail takası iyi gider (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 8 kere robinho bjk'da diye başlık atan site değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fede said: bile yi almayı unutmuşun hakan ünsalcım ilk kez yapıyorum noobluguma ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar