Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

adam haklı sonuçta 1,5 yıllık anlaşmıştı.asıl "peki para istemiyorum" diyip gitseydi garip olurdu.adnanlar buna imza attırırken ne düşünüyordu çok merak ediyorum.aynı şeyi zapatayada yaptılar 2,5 yıllık anlaştılar şidmi sene sonu gönderilmesi gündemde :P tamamen aptallar tarafından yönetiliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

adam haklı sonuçta 1,5 yıllık anlaşmıştı.asıl "peki para istemiyorum" diyip gitseydi garip olurdu.adnanlar buna imza attırırken ne düşünüyordu çok merak ediyorum.aynı şeyi zapatayada yaptılar 2,5 yıllık anlaştılar şidmi sene sonu gönderilmesi gündemde :P tamamen aptallar tarafından yönetiliyoruz

6 aylık sözleşmeyi hangi t.d. ya da oyuncu kabul eder?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlamıyorsam Fransız Atasözüydü.
"Ucuz alıcak kadar zengin değilim."
Yıllardır aynı muhabbete dünyanın parasını harcıyor Galatasaray.
Artık önümüzdeki sene 50'yse 50,100'se 100 Milyon Euro transfer bütçesi belirlensin.
Adam gibi bir teknik direktör such as "Felix Magath" 4-5 yıllık sözleşme yapılsın. Ne istiyorsa alalım küme düşmediği sürece de en az 2 sene bi sabredelim lütfen artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Esnaf said:

6 aylık sözleşmeyi hangi t.d. ya da oyuncu kabul eder?
daum etti.bunun gibi örnekleride var.ha tabi çoğu küçük klüpler.ancak hagi gibi bi adama 1,5 yıllık sözleşme imzalatmak bildiğin intihar.adamın ne başarısı var ki 1,5 yıllık sözleşme imzalatırsın :S

bide magath a katılıyorum.tam galatasaray hocası adam
Sosyal ağlarda paylaş

Daum etti çünkü 6 ayda zaten 1.5 yıllık para kazanacaktı. Gidip Almanya'da aldığı paraya bakın bir de FB'den aldığı paraya bakın aradaki uçurumu görürsünüz. Hagi'ye de 1.5 yıllık parayı 6 aya önersen o da kabul ederdi :) Yoksa aynı koşullarla kimse kabul etmez öyle 6 aylık sözleşmeyi. Bir kere t.d.'liğin tüm konseptine aykırı. Takımı ne ara tanıyacan da ne ara plan yapacan kadro kuracan kadroyu adapte edip futbolunu oynatacan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mourinho gelse kurtaramaz galatasarayı bu saatten sonra. BAMdı sabriydi camdı romanyadan ithal 3. sınıf oyunculardı falan imkanı yok şu kadronun belini doğrultmasının.

Hiç abartısız galatasaraydaki yerli futbolcuların nerdeyse hepsini at çöpe. Servetten ardadan falan da hayır gelmez zaten bu saatten sonra bu takıma.

Arka sayfalarda çağlar denmiş anıl denmiş serkan falan, adamların üstüste 3 maç oynadığını görmediniz be abi.

Hani şu takımı arapların satın alıp manchester city gibi dibe vurmuş birbirinden gıcık kapan kadronun nerdeyse tamamını satıp bir lejyoner ordusu kurarak ayağa kaldırması dışında bir çözüm var mıdır ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Wikipedia said:

As a manager, Magath quickly gained respect and became notorious for his hard, grinding training methods, laying heavy emphasis on discipline, fitness and conditioning. Players gave him nicknames like “Saddam” (Saddam Hussein) or “Quälix”, a mash of his first name Felix and the German verb “quälen” (to torture).[6]

Ahanda Galatasaray'a bu gerek
Sosyal ağlarda paylaş

http://fcnblog.wordpress.com/2011/03/24/tarafli-yonetim-mi-olmaz-oyle-sey/

Özellikle "hata" yaptığı söylenen aydınus'un raporuna Özer'in fiziksel müdahelesini yazmayı "unutup" Baros'un fiziksel müdahele teşebbüsünü yazması ayrı bi komiklik olmuş.
Burdan da görüyoruz ki Baros küfür etmemiş.
Burdan da görüyoruz ki hakeme göğüs atmak sarı kartken,forma atar gibi yapmak kırmızı kartmış.
Burdan da görüyoruz ki forma rengi Aydınus için karar değiştirici nitelikteymiş.
Ve son olarak yine görüyoruz ki Paticikteki bir çok insan bi halt bilmeden konuşuyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

http://fcnblog.wordpress.com/2011/03/24/tarafli-yonetim-mi-olmaz-oyle-sey/

Özellikle "hata" yaptığı söylenen aydınus'un raporuna Özer'in fiziksel müdahelesini yazmayı "unutup" Baros'un fiziksel müdahele teşebbüsünü yazması ayrı bi komiklik olmuş.
Burdan da görüyoruz ki Baros küfür etmemiş.
Burdan da görüyoruz ki hakeme göğüs atmak sarı kartken,forma atar gibi yapmak kırmızı kartmış.
Burdan da görüyoruz ki forma rengi Aydınus için karar değiştirici nitelikteymiş.
Ve son olarak yine görüyoruz ki Paticikteki bir çok insan bi halt bilmeden konuşuyormuş.

Özerle hakemin ne konustugunu bilmeden sallamak kolay.
Pozisyondan önce özere aynı hareket yapıldı.belki hakeme " bana böle dikleniyo hoca görmedin mi?" diyerek gögüs hareketi yapmış olabilir.
Yani hemen atarlanmanın alemi yok herseye bilip bilmeden.zaten "nası hakemsin la sen?" diyerek gögüs atsa aydınus atardı direk diye düşünüyorum.
Ama her iki şekilde de ağlayanlara zaa çekip giderim.bye.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada fcnblog'un bir yalani daha, hani dunyanin en iyi blogu ya bu, hani cok super bi sey ya, hani fenerbahce firat aydinus'u satin almis falan ya:

videoda 2. sn'de elle oynuyor neill, 4. sn de hakem dudugu agzina goturuyor ve caliyor. 2 sn response time, avantaj ihtimali dusunuldugunde gayet iyi.

fistan'in dedigi gibi olay. hatta neill'i gostererek yapiyo o hareketi. ama dingil gibi hakemin uzerine kosarak yaptigi icin hakeme vuruoy yanlislikla.

bu arada iblameadmins, adminlerden sonra hakemleri de suclamadan once, bi `babam niye beni fenerbahceli deil de galatasarayli yapti yaaaaAAAA :(` diyip babani sucla. daha pratik.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...