Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stancu kanat değil, adam 4 3 3 de kenarda oynıcak bi adam da değil. 4 4 2 de rakip defas hattını ileri itecek ve ara toplarla pozisyona girecek yırtıcı forvet olur. baya demode aslında ama şu sıralar öyle basit ve istikrarı kolay bi taktiğe ihtiyacımız var
Mesaj tarihi:
bence zapata her gün daha iyiye gidiyor.takıma alıştıkça açılıyor.mondragonda öyle efsane bir kaleci değildi ama bize yetiyordu.zapatada bence aynen öyle.eğer yerine çok iyi bir türk alınmayacaksa kalsın.
Mesaj tarihi:
zapata belki iyi fakat adam bir anda gelip en kötü galatasarayın kalecisi oldu.ki bayadır maç oynamıyordu bide.

bu takım kariyer bitirir ztn adama
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum Fener maçında mesela adam tek bir hata yapmadı ciddi anlamda, Zapata benim çok hoşuma gitti.

Elbet açılacaktır. Ben Hagi'nin devre arasında GS'ye transfer ettiği hiçbir adamın boş adam olduğuna inanmıyorum. Hepsi gayet iyi adamlar lakin ya yerlerinde, ya da alıştıkları oyun tarzlarında oynatılmıyorlar.

Hani Stancu= Sol açık tarzı seçimlerle bu adamların gerçek potansiyellerini ortaya çıkaramayız ki ...
Mesaj tarihi:
Yabancı kontejyanı olan bir ligde, Zapata gibi bir kaleci bence gereksiz. Ayrıca Ufuk falan kötü diyoruz da adam 3 maç oynuyor 1 maç 2 gol yediğinde direk 4 maç yedeğe alınıyor, bu kadar istikrarsız bir ortamda gene iyi sabrediyorlar.
Mesaj tarihi:
iblameadmins said:

Ben drogbayı istemem şuan baros'la takas olarak. Yaşı belli durumu belli bu yaştan sonra napıcak adam...

NEY
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Yabancı kontejyanı olan bir ligde, Zapata gibi bir kaleci bence gereksiz. Ayrıca Ufuk falan kötü diyoruz da adam 3 maç oynuyor 1 maç 2 gol yediğinde direk 4 maç yedeğe alınıyor, bu kadar istikrarsız bir ortamda gene iyi sabrediyorlar.

şuna da katılıyorum, yabancı kontenjanı olan bir ligde kesinlikle yerli kaleci ile devam edilmeli,

misal FB ve BJK bunu en iyi şekilde yapan kulüpler, yerli kalecileri sayesinde ilk 11'lerinde sıkıntı çekmiyorlar, pek çekmiyorlar asdf (yani kalede yabancı olsa tam bir sıkıntı olurdu.)

Bursa'da mesela Ivankov olmasa, eminim hucüm hattında çok daha güçlü olabilirdi. Misal Ergic-Batalla sürekli birlikte oynayabilirdi. Ya da Altidore yedekten geleceğine 11 başlar, devam ederdi Miller ile vs.
Mesaj tarihi:
Lafı bitarafınızdan anlamasanız bide süper olucak.
Kaç yaşında drogba? O adamı almak için bonservis vericeksin senelik en az 4-5 vericeksin ki bi tarafını kaldırıp zahmet edip gelip oynasın şu ligde.
Elinde Baros gibi forvet varken BALTA gibi sol bek varken böyle bi transfer kadar gerizekalıca bi hareket olmaz.
Bizim ligimizdeki takımlar bu yüzden gerizekalı zaten, sorunu görüp zayıf bölgeye takviye yapmak yerine ya forvet ya 10 numara alıyorlar...
Ben zaten elimde olan, 3 yaş daha genç olan, lige takımlara alışmış, yarısı kadar ücrete oynayan ve leblebi gibi gol atan Baros'u tercih ederim Drogba'ya evet.
Mesaj tarihi:
Abi gelip geçici kadro kurmaması lazım artık GS'nin. Drogba'dan zarar edilmez ama. 1 yıl oynar TR'de çok rahat. Parası forma satışlarından çıkar. Ama böyle en fazla 1 oyuncu alınmalı. Gerisi ileriye yönelik olmalı bence.

Ayrıca Baros çok iyi bir forvet yaşı kaç bilmiyorum ama çok iyi teklif gelmezse satılmamalı. Takım kötüyse adam forvette tek başına ne yapsın. Ortasaha oyuncuları dede olmuş pas atamıyorlar ki.
Mesaj tarihi:
burda drogba vs baros yapan yok.drogbaya yılda 4m verip yatması için oyuncu alacağımıza baros kalsın diyorlar sadece.bencede haklılar.en güzel örneği carlos tur heralde
Mesaj tarihi:
Yahu sapık mısınız Drogba'nın gelmesi gibi bir ihtimal Gs'nin şampiyon olması kadar küçük bir ihtimal. Hani bunu konuşacağınıza oturup takımı nasıl kurtaracağız onu düşünün.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...