nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Undercover Fener'li bence o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 transfer işini adnan polat kendisi yapsa : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nileppezdel said: http://www.htspor.com/galatasaray/haber/533484-adnan-takipte Bu haber ne ya? =( Kallström diyoruz, olmadı Sissoko falan diyoruz adam gidip garip garip adamlarla uğraşıyo. Hadi Biglia azıcık duyulmuş da o ne yani? Haber yalan derim normalde böyle haberlerde de tanıyoruz Adnan Sezgin'i, eski "zekice" transferlerini... Korkuyorum :( Üşüyoruz Haldun reis! Kallström daha farklı bir adam ama Biglia şu anki döviz kurunda 2 Sissokko eder. http://www.htspor.com/galatasaray/haber/533488-gsaraydan-zihni-sinir-projesi Şu yukarıdaki linke bakarsanız adamlar ağlamış, daha antrenman takip edemiyorlar, transfer operasyonlarının ciğerini bilir gibi haber yapıyorlar. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 ama geç kalıyoruz oyuncu almak içinde. Bu dönemde alınması gerekiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Millet tatilde daha, anca Arnavut, Makedon takımları falan açtı sezonu panik yok. Ağustos'a girmeden bitecektir transferler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 1-2 sene önce Biglia'ya wonderkid gözüyle bakılıyodu, izleyeni çoktu da şimdi noldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 nileppezdel said: http://www.htspor.com/galatasaray/haber/533484-adnan-takipte Bu haber ne ya? =( Kallström diyoruz, olmadı Sissoko falan diyoruz adam gidip garip garip adamlarla uğraşıyo. Hadi Biglia azıcık duyulmuş da o ne yani? Haber yalan derim normalde böyle haberlerde de tanıyoruz Adnan Sezgin'i, eski "zekice" transferlerini... Korkuyorum :( Üşüyoruz Haldun reis! http://www.milliyet.com.tr/yeni-hedef-biglia/spor/haberdetay/18.07.2010/1265040/default.htm ben burda okumuştum ve biglia ile dembele izlendi diyince adnan sezginin fm canavarı çocuğundan tüyo aldığından kıllanmıştım. normalde nasıl adamlardır bilmem ama fmde orta ve orta üst takımlarda iyi iş çıkarıyor ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 İşte FM'de hep tutmuyor da Baros gibi Kewell gibi garanti adamlara alışınca böyle sadece FM'de iyi olan, gerçekte biraz parlar gibi olmuş ama bir şey yapamamış 2 adam ve yanında da FM'de de adını duymadığımız adamlardan falan bahsedilince korkuyor insan =D Sabah'tan bir haberde de Rijkaard Batdal yavaş diye başka forvet alın demiş, önerdiği adam 1.92'lik pivot santraformuş. Baya hızlıdır kesin pivot santrafor. Allaam ya haberi sıkmak için sundukları bahaneyle sıktıkları haber tutsa anlayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 CM 03 04 teydi galiba, Klose oynardı pivot santrafor, heading 19 jumping 20, acc. pace falan da çok yüksekti, hem hızlı hem hava topu olunca adam sezon başına 50-60 gol atıyordu, koşa koşa deparla gelip uçan kafayı koyuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 İşte gerçekte hem pivot hem de Baros kadar hızlı bir oyuncu baya pahalı olur. Ucuzsa kazmadır, zaten değmez =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Duyuru: Leo Franco ve Marcelo Carrusca Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir. Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz. Galatasaray Sportif A.Ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 sdfsd carrusca bizdemiydi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Nedense Galatasaray taraftarı unuttu ama ben bu Carrusca'yı bi türlü unutmadım, aklıma geliyordu paso, basiretsiz bir adam iyi oldu temelli gittiği. Arjantin'den hayır yok bu lige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ben zamanında kiradan sonra bonservisiyle verdik sanıyodum ondan unuttum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Carrusca dedik aklıma Sasa Ilic geldi ya, ne under-rated adamdı. Resmen direk katkıydı herif, sessiz sakin gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bence de fena değildi ama o zaman hala yeni Hagi aradığımızdan yetersiz bulundu heralde, taraftar da pek sevemedi. Daha sonra anladık Hagi gibisinin gelmeyeceğini de yetinmeyi öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 abi cihan haspolatlı orhan aklı kadroya göre ilic tabi büyük adamdı ama genel olarak adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Cihan ve Orhan Ak varken en kötü 2. oluyoduk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 iliçe laf yok.felipeden sonra gs ye gelen en iyi 10 numaradaydı.son hafta şampiyon olduğumuz sezonunda tribünde fb maçını bitmesini beklerken en çok ağlayanların başındaydı kendisi. soyunma odasına kaçmıştı fb maçı bittiği anda kimse görmesin ağlarken diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mondragon reis çok ağlamıştı ya, en hırslısıydı takımın, en Galatasaray'lı oydu benim gözümde.. Yine saçları kazımışlar bu arada çok komikti, izledim demin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Neden Mustafa Sarp diye bir adam var bu takımda? Neden? =( dandik Pas Hanedan mıdır nedir ona karşı bile berbat oynuyor PS: Maç 1-0 gidiyo Arda çok güzel ortaladı arka direğe, orada kendini unutturan Musa Çağıran düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 orta sahaya bir adam daha gelmezse çok izleriz mustafa sarpı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Gelmeli acilen. Ayrıca Musa çok daha iyi yani, şimdi Elano yokken Musa AMC oynuyor da Elano gelince Musa'yı da kesmezse Rijkaard, Sarp yedek kalırsa her şey güzel olabilir =D edik: Anıl da fena değil gibi bu arada. Bu sezon 1. lig takımına seneye de bi süper lig takımına kiralanırsa 2 sene sonra GS'de oynayabilir bence, paf takımda bırakılıp çürütülmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Bank Asya kalifiye bir lig olmasa da, fizik mücadele direk üst sınıf. Musa bu ligin en iyi genç oyuncusu seçildi, herhangi bir rotasyon oyuncusundan çok geleceğin yıldızlarından. Bu sezon orta sahanın bir numaralı yedeği olur, Mehmet Topal gibi bir şans yakalarsa da formayı çıkarmaz üstünden bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar