Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ikinci 14seneye şahit olacağız gibi. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 14den uzun olucak bu sefer. allahtan kupa mupa ne varsa gorduk omrumuzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Çocuklarımıza artık bizim bu galatasaray var ya zamanında avrupa kupasını almıştı o zamanlar adı uefa kupasıydı çok iyi takımdık diye anlatıcak anılarımız var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 löşatel olacağız bi bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 O değil de ,yanlış hatırlamıyorsam ,geçen sezon başında bir galatasaray vardı. Maç 3-0 bitince üzülüyodum cidden, bitmese bi gol daha atsak diye, yetmiyordu resmen. Şimdi düşülen hale bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Ufuk Sabri - Servet - Neil - Insua Cana Pino - Yekta - Arda Baros - Stancu Bi maça böyle başlamak istiyorum. Sırf meraktan. Tek önlibero Türkiye ligine yeter düşüncesine sahip bir insanım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Her şey Emre Belözoğlu'nun Baroş'u sakatlamasıyla başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Harbiden öyle başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 KALECİLER 1 Aykut ERÇETİN 12 Emirhan ERGÜN 86 Ufuk CEYLAN 87 Robinson ZAPATA DEFANS 2 Lucas NEILL 3 Çağlar BİRİNCİ 5 Gökhan ZAN 6 Emiliano INSUA 22 Hakan BALTA 23 Serkan KURTULUŞ 76 Servet ÇETİN ORTA SAHA 7 Aydın YILMAZ 8 Barış ÖZBEK 10 Arda TURAN 16 Mustafa SARP 18 Ayhan AKMAN 19 Lorik CANA 20 Juan Pablo PINO 25 Yekta KURTULUŞ 27 Juan Emmanuel CULIO 52 Emre ÇOLAK 55 Sabri SARIOĞLU 80 Kazım KAZIM 99 Harry KEWELL FORVET 15 Milan BAROS 28 Bogdan STANCU 66 Anıl DİLAVER Bold olanlar bence seneye de takımda kalması gerekenler, geri kalanların hepsi gidebilir. Alt yapıdan artık Cem Sultan'ın A takıma çıkması lazım, 20 yaşına geldi yani kaça kadar oynayacak alt takımda anlamıyorum, her maç golleri diziyor çocuk. Berkin'in de A takım yaşı geldi. Anıl zaten arada sırada oynuyor A takımla da. Birde Emrah Yollu bek oynuyor oda, yanlış hatırlamıyorsam sol bek olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi elimizde ne azından turkiye ligi şampiyonluguna oynayabilcek kadro var beceremiyoruz ufuk(zapatadan farkı yok) sabri neill servet insua yekta barış cana culio stancu baros hagi şu kadroyla cıkamadı resmen.kendinide kurtarmış olacaktı.buarada ben barışı beğeniyorum.tamam adam belki yeteneksiz ama selcuk şahin fenerbahçede oynuyorsa misal barışta gsde oynar.en azından sarp gibi saklanmıyor.haftalarca sarp yerine barış oynasa çok daha farklı olurdu neyse artık iş işten geçti.hagi fener maçından sora gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bence takımda oyuncu kalitesi açısından bir fark yok geçmiş senelerle. Sorun tamamen özgüven,mental ve psikolojik sebeplerden çıkıyor. Anadolu klüplerinin çıkışını da aynı sebebe bağlıyorum. Büyüklere karşı eziklikleri kalmadı,bakış açıları değişti,rahatladılar. Yoksa bence gayet güzel kadromuz var ama oynatamıyoruz ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bence Barış yerine Ayhan oynayabilir, Barış'ın yaptığı tercihler çok yanlış oluyor, Ayhan oyuna etki edebilecek hamleler yapabiliyor bazen, tecrübesinden dolayı da olabilir tabi. Geçen Antep maçında Baros'a attığı ara pas çok güzeldi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya ayhanda mucadele edemiyor işte.maç boyunca 40bin tane pas hatası top kaybı yapıyor.ikili mucadeleler bitik ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 şu topice ne zaman gelsem ayhan barış sarp arasında hangisi oynasın tartışması dönüyor. üzülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Red said: abi elimizde ne azından turkiye ligi şampiyonluguna oynayabilcek kadro var beceremiyoruz Bu kadro hangi $ekilde oynarsa oynasin lig $ampiyonlugu gelmez. Ridvan'la aci gercekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 e abi q7 simao almeia bobo guti ilede gelmiyor kısmet haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 birinde ihtimal var. digerinde o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Hangi ihtimal? Şampiyon olmayı bekleyen Beşiktaş taraftarı var mı şuan? 2 hafta önce rezil takimimizla esit puandaydiniz. Sene başinda her Galatasaraylı şampiyon olamasa bile bunu kovalayacak bir takım bekler. Bu ihtimal bizde epeydir mevcut. Siz oturun ağlayın bence halinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 karabük'ün de şampiyon olma ihtimali var arkadaşlar, merak etmeyin yani o ihtimal her takımda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Wishmaster said: Hangi ihtimal? Şampiyon olmayı bekleyen Beşiktaş taraftarı var mı şuan? 2 hafta önce rezil takimimizla esit puandaydiniz. Sene başinda her Galatasaraylı şampiyon olamasa bile bunu kovalayacak bir takım bekler. Bu ihtimal bizde epeydir mevcut. Siz oturun ağlayın bence halinize. niye aglayalim efsane geyik bi kadromuz var, yeri geliyo eglenceli top da oynuyoruz. Mesela bugun tirabzona 3 atabiliriz. 3 de yiyebiliriz. tam bir kapali kutu ! sizde bu heyecan var mi? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Şimdiden değil kadrodan bahsediliyor. Gank failed, yine gelin, safasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Suya ward diktik o kadar para verip. Tabi ki gank fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Bence bundan sonraki yapılacak tek şey gençleri sahaya sürmek...Bu sene de denenmeyecekse ne zaman denenecek ki, eğer o kadar bile yetersiz iseler, altyapıyı sorgulamak lazım...Bu saatten sonra ha 12. olmuşuz ha 7. farketmiyor zaten, Fenerbahçe maçı dahil A2'den gençleri oynatmak gerek...Bir tanesini kazansak süper olur, Carrusca-Arda olayı gibi... Tam onların zamanı şimdi...Ne farkeder artık Kewell oynasa ne yazar, Berkin oynasa ne yazar, Servet, Gökhan Zan, Neill oynasalar ne farkeder...Hagi zaten kalmayacağını biliyor sanırım, ben olsam dediğim gibi, sürerim gençleri sahaya en azından seyirci belki başka bir umutla izler maçları, insanlara sıkıntı veriyor artık bu takımı izlemek... Fener maçıymış farketmez, eminim de ellerinden geleni yaparlar...Şu kadroyla 1-0 yenilmektense gençlerle 3-0, 4-0 yenilelim çok ciddiyim.. Galatasaray maçı oldu mu gün benim için heyecanlı geçer her zaman, eminim hepimiz için böyledir, haftasonu gelsin de maç izleyelim diye gün sayıyoruz hepimiz, ama eski heyecanımı kaybettim, böyle olmamalı... Beşiktaş'lılar ne güzel heyecanlanıyorlar Muhammet oynayınca, bize de yeni bir hava olur hem... Hatta gençleri sürsünler sahaya, Hagi'ye de ayar çeksinler, Tugay yönetsin bir süre çok ciddiyim...Saçma tabi ama içimden öyle geldi:).. Seneye de Fatih Terim'i getirmek gibi saçma işlere girmesinler, son 10 yılda çok değişti Fatih Terim...Yaptıklarına her zaman çok büyük saygım var fakat egosu yedi bitirdi ve hala farkında değil..O ego takımı mahveder bir süre sonra... Yapılacak iş yönetim şut, Abdullah Avcı TD-Tugay yardımcı olmalı...96-2000 kadrosundan eğer Galatasaray'da görev yapacak birileri varsa bunlar Suat, Ergün ve Tugay olmalı... Son birşey eklemek gerekirse; gerek insan hayatında, gerek toplumlarda veya kurumlarda bazen dibi görmenin gerektiğine inanırım..Çünkü yeni birşeylerin çıkabilmesi için belli şeylerin çözülüp dağılması gerekir...2010-2011 sezonu Galatasaray için 2001 yılından beri yapılan büyük yanlışların bir nevi birikmesi açığa çıkmasıdır...Ama bunu akıllı ve bilinçli bir şekilde olumluya çevirebilmek çok önemli...Maalesef gidişat o yönde değil, çünkü ben eminim ki mevcut yönetim bu olumsuzluklardan ders almak yerine olayı kısa yoldan çözmeye çalışacak, ve sonuç hüsrandan başka birşey olmayacak...Maksat göldeki pislikleri toplamak değil, gölü kirleten etmenleri kökten yok etmek, bilmem anlatabildim mi...Ufak akıllı hamlelerle çok şey değişebilir yeter ki olaylara doğru analiz yapılabilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Adnan Polat'ın futbol dışındaki yaptığı çalışmaları beğeniyorum. Hatta minnettar bile kalabiliriz ileride. Ama yönetimdeki ikililik, milletin birbirinin kuyusunu kazması, koltuk sevdaları bütün klubü bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 polat iyi de cevresi kotu. idari anlamda ne kadar sorun cozduysek, sportif anlamda da o kadar dugume baglandık. ve bu is kısa vadede cozulecek gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar