Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Forum hepimizin kardeşim, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 leadman bugün sana feci gıcık oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Eyvallah birader. Kimseye kendimizi sevdirmek gibi bir çabamız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok fena uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 leadman gecko mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: çok fena uyuz oldum çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 noldu o çocuğa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tamam beyler uzatmayın. Gecko'yum ben, ilk kez burada itiraf ediyorum. Gecko, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 geckoya hakaret ettiniz lan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 barnacle said: noldu o çocuğa? http://forum.paticik.com/read.php?62,5447564 Bugün burdaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 benim dediğim o çocuk o çocuk değil. çok komik çocuk var onu dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 doğu tribün vip3 ülker tribünü olmuş bide biletixden bilet satış durumları nasıl diye baktımda. 2. kategori kaldırılmış.biletix yer yoksa kaldırıo 2. kategoride bilet bittiyse stad 50 bin olur.en pahalı 2. bilet cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 İşte Terim'in şartları: 1- Futbolda tek yetkili olurum 2- Transferde 50 milyon euro'luk bütçe isterim 3- Şu anki zayıf kadrodan en çok 6 oyuncu kalır 4- Sekiz yabancı transferi şart 5- İdman sahasında bir tek yönetici görmek istemem Kaynak: Sabah http://img.skysports.com/08/05/800x600/FatihTerimTurkey_904438.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 korsan vip yapmışlar stada nasıl iş bu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 50 milyon euro bütçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi şu 2 senede ztn ni 50 kağıt harcandı imkansız bir bütçe değil fakat yalan olur terim işi tabi.gelmesinde ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Terim'in şartlarından kadroda en fazla şu kadar kişi kalır olayını sevdim, başka kimse yapamaz o revizyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Terim ya bunamis yada nasilsa kabul etmezler diye boyle demis.Fm mi lan bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 1-3-5. maddeler zaten olmasi gerekenler kim gelirse gelsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 terimin penisi testisine denk adamın çalışmaya bile ihtiyacı yok hani olsa katarda bir takımın başına giderdi mesela hani gelirse daha çok rica minnet/hatır ve prestij için gelir e o şekilde gldiğinde tabii ki de bu maddeleri ister milletin ağzına sakız olmak istemez zaten 2004-2005 sezonunu yaşadı bu adam e tabii eşek de değil belirli bir apra alacak doğal olarak teknik direktör oalrak iyimidir kötümüdür bakılmaksızın düşünmek lazım belkide kibarca kulübü reddetmenin en iyi yolu budur? hem yönetim bu şartlrı kabul etse ben bile ilk 4 e sokarım şu takımı adam resmen devrim yapmaya gelecek gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yahu sabahın haberi zaten çok abartmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 yoğurdu alır göle gideriz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evet o daha umut verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 adnan polatın açıklamaları falan çok enteresan ya haginin basın toplantısı.telegole baglanan yönetici ölmüş lan bu takım.dahada bi caıck olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar