Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yani adam suçlu olupta bu durumda olsa konusmaz.ama şöyle bi durumda kim olsa böyle konusur durduk yere adamı ne hale soktular.rezillik resmen.ki adama harbi ihtiyaç var takımda ara sıra bende okuyorum roportajlarını kamera şakası falan diyordu mesela bu olanlar için :) bu arada fenerin durumuna içerlemiş olsagerek bazı cimbomlu kardeşlerimiz sokakta bagırıodu o tezaharatı tam bilmiyorum falan filana bizim aşkımız.biz galatasaraylıyız diye bagırıolardı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hagi'ye tekmeyi basınca cıkıp oynıcak iste. 1 senelik parasını hagi'den cıkaramayacaz ama tabi. adnan sezgin'den cıkaralım oyleyse. ya da adnan sezgin'i gonderelim en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Valla bende gözümle izlemesem kamera şakası zannederdim şimdi izledim telegolde.Adam çatır çatır gs ın parasını yiyor , stancuyu zapatayı culio yu bilmiyor izlemedim yeni transferleri diyor , dünyadan haberi yok , bu nasıl yönetim ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yalan soylemis orda bariz. ya da antrenmanlara cıkmıyor. eger oyleyse mallık yapar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 antremanlara a2 ile çıkıyorum diyor ,sorun ne ben onu mrk ediyorum , sadece sakız davası olamaz başka işler var gibi hagi ile arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 irccilik yapiyo hagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Karı kız davası mı var acaba lan sdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bariz ırkcılık var ya. sorunun ne oldugunu kimse bilmiyo hagi'den baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 muhtemelen ırkçı bi kavga geçti aralarında. 2 tarafında futbolla ilgili kariyerleri darbe almasın diye gizli tutuyolardır. Başka bi mantıklı açıklaması yok. Hagi gidince Tugay'la devam eder işte misimoviç. Gerek duyulmazsa da sezon sonunda satılır. Satılırsa anlarız ki kavgada suçlu misiymiş. Misi kalır Hagi giderse de anlarız ki problem Hagi kaynaklı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hagi her turlu gidicek zaten, kim suclu olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 toggie said: yalan soylemis orda bariz. ya da antrenmanlara cıkmıyor. eger oyleyse mallık yapar yalnız. adam kadro dışı yahu. nasıl çıkacak antremana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Kaspar said: > all 0:55 ehuueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 arda da magazin haberlerinde boy gösteriyor iyice gitti o cocukta.karı kız alem derken futbol oynamayı unuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bundan iyi donemezse, hasan sas jr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 az önce ntv haberde söyledi link bulamadım. baros-kewell-neill hagiyi haldun üstünele sikayet etmişler.Seneye hagi varsa biz yokuz dediler diyordu haberde ne kadar dogru ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya takım karışık ztn.ben bahri havadırın söylediklerine güvenirim.o bilmicek biz mi bilicez.dun showtvde baya karısık dedi mesela hagi tugayı sallamıyormuş pek. oyuncuya dayalı sistem oldugunu reykardı çok bariz gönderdiklerini ve bilerek uefadan elendiklerini falan söyledi.ki ztn biliniyordu da :) e bunu düzeltmek yönetim işi ha bunun yanında hagi ztn yetersiz.reykard yerine serveti hakanbaltayı ayhanı gönderseler böyle olmazdı. futbolcuların takımı baltaladıgı açık ortada.yabancı futbolcular çabalıyor sadece.hagiyle beraber 5-6 topcu gitmeden bizden bi cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kaç 5-6 :D.en az 7-8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi tamamen revizyona gitmemiz lazım. ama görünen o ki yakın zamanda misimovic tekrar kadroya dahil edilicek gibi gözüküyo taraftarlar misimovic lehine tezahürat falan yapmaya basladi. hagi bu adami neden kadro disi birakti hala belli bisey yok sanirim. 4 5 kisi kalip digerlerinin hepsinin gonderilmesi lazim. ayhan akman ne ya adam hagiyle beraber top oynamis, hagi takimin basina gecmis ayhan akman hala top kosturcam diye ugrasiyo, birak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi şu ayhanı, sarpı seven/takımda görmek isteyen galatasaray taraftarı bile yokken nedir bu insanların ısrarı. üzülüyorum lan takımımın haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ilk aşamada hakanbalta ayhan mustafa sarp aydın zapata ve hagi gitmeli servetin yerinede bi adam bulununca o da gitmeli.ztn servet tek başına bi bok yapamaz it gibi oynar kaleci ufuk adam edilmeli.cunku adamda bariz konsantre eksikliği var.alemlere akıyormuş her gece.özel hayatın oyunun etkiliyorsa degiştiriceksin. sabri suan gönderilemez alternatif yok ama 1-2 seneye gönderilmeli.kazım direk yedek ---ufuk--- sabri--neill--servet--çağlar hamit--yekta--selcuk inan--culio -------stancu------ ------baros------ ne güzel kadro dimi :) hamit ve selcuk inanı alsalar takım level atlar resmen :) arda gitmez deniyor gitmicek gibi kewell ve cana ve misi gitmeli.misimociç bu saatten sora kadroya girse bile ne kadar faydalı olur o kadar şeyden sonra arta kalan kontenjana stoper mi alırlar kalecimi bilemicem.ama yukardaki kadroyu sevdim :) culio ve stancu bu takımda banko oynamalı ama.adamlar başarıya aç ve bence gayet iyi topcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Ben de dediklerine katılıyorum...Culio Stancu dışındaki herkes gidebilir, no problem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Zapata zamanla başarılı bi kaleci olacaktır bence. Ayrıca Ufuk gece alemine akmak istiyorsa akar. Taraftar gözüyle her şeyini varını yoğunu Galatasaray'a mı verecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 abi aksın tabi.ama belliki istanbulu ve galatasarayı kaldıramıyorlar sonuçta bu adamlar anadoludan istanbula göç eden köylüler gibiler bir anda para artıyor.karı kız bilmemneye dalıyorlar.ufuk içinde söylenen hep bu.profesyonel davranmıyormuş. yani ardanın maç yapmadan sakatlanması mesela :).dinlenince geçen bi hastalıgı varken nedense geçmiyor alayı sapık bunların.yani bu demek değildir adamlar yaşamasın.ama sonuçta para kazandıgın bir meslek var ortada.ve buna engel oluyorsa özel hayat.biraz durulmalı insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Karı kızı şimdi yaşamayacak da 35inde mi yaşayacak abi adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 herşeyin fazlası zarar abi. kimse kimsenin sevişmesine karışamaz ama.belliki bu adamlar aşırı yüklemeye gelemiyorlar sonuçta seks kaçmıyor.adamlarda para bi günde biticekte değil.az sakin olsalar futbollaarını oynasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar