Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen öyle :D.lafta adnan polat scout olayını yapıcaktı.alt liglere ve avrupanın bazı ülkelerine göndermek üzere scoutlar alıncaktı ama tabi reykard döneminde söylediği şeylerdi bunlar.
Mesaj tarihi:
toggie said:

valla bilet fiyatları boyle kalsın ya. arttırmasınlar daha fazla. 25 liralık yer tam bana gore. rahat rahat oturup, kollarımı korkuluklara dayıyorum. bacak bacak ustune atıp, puro bile yaktım gecen mac :D biraz uzak ve cok fazla yuksek ama olsun.

oha o koku senden mi geldi ahahaha fena küfür ettim özür dilerim =(
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

evet bradley geldi galiba.

yalnız kim gidecek bakalım. misimovic hala takımda.

canaya teklif varmıs premier ligden, kewellı da arap takımları istiyormuş. satarlarsa şaşırmayın.

lol abi finki alaydınız, adamlar bunu satıp finki aldı yerine
Mesaj tarihi:
"tribundergi twitter" said:

Galatasaray'da, Bursaspor maçında Arda Turan, Pino, Baros, Cana, Kewell, Neill, Misimovic, Çağlar ve Gökhan Zan yok. Bursaspor tam kadro.
Mesaj tarihi:
bu kadar eksiğe rağmen misimovic i inatla kadroya almıyor.ya adam gibi çıksın açıklasın misimovic şöyle şöyle yaptı almadım desin yada şu herifi alsın kadroya.niye kadroda olmadığını bile bilmiyoruz
Mesaj tarihi:
zapata oynar kalede.

bide hagiden bahsediyoruz büyük ihtimal solda emre yerine hakan balta oynar.yekta yerinede barış yada mustafa sarp oynar.geriye düşersek yektayı alır

edit:cana yokmuş :P onu görmemişim.o zaman dediğin gibi mecbur o kadroyla çıkıcak
Mesaj tarihi:

Hagi: "Adnan Polat'a Arda'dan artik fazla birsey beklemedigimi ve oyun planini onun uzerine kuramiyacagimi belirttim"

Hagi: "Arda'ya güvenerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Kendini takima vermiyor bir kaptan gibi yasamiyor."

Hagi: "Seneye istenirse Arda satilabilir. Seneye Galatasaray kadrosunu Arda'siz planlamaya basladim bile"
Mesaj tarihi:
e kaptan gibi yaşamaz tabii ki, 23 yaşında kaptan nerede görülmüş? daha gezecek tozacak, kaptanlıktan daha öncelikli şeyleri olacak hayatta. zaten meşhur laf vardır "yıldız oyuncudan kaptan olmaz" diye. haklı bir laf.

Ama satılması çok saçma olur. Tut elinde, ilk 11 oynasın. Tek oyuncuya sistem bağlayacaksan t.d.'lik yapma bir zahmet, ama o adamı da oynat yani. Zaten piyasada adam gibi Türk yok olanları da elinden kaçırma.
Mesaj tarihi:
Lucas Neill ve Lorik Cana için Rumen teknik adama şart koştu: "Gelecek sezon da onlarla yola devam edeceğiz." Hagi'nin genç bir kadro kurma planı çerçevesinde sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Lucas Neill ile yola devam etmeme fikrini öğrenen Galatasaray yönetimi, savaşçı kimliği ve lider karakteriyle sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Avustralyalı yıldızla yeni kontrat yapmayı planlıyor. 32 yaşındaki Neill'a, Asya Kupası dönüşü 2 yıllık yeni kontrat önerecek olan sarı-kırmızılı yönetim, sezon başında kadrosuna kattığı Lorik Cana'ya da gelen teklifleri geri çevirdi.

-30 olan kredisinde birkaç iyileştirme yaptı Polatcan ekürisi, eğer sırf laf değilse

Arda olayında ise, bu sezon sonuna kadar Yekta'yı izleyip karar vereceğim ben.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Hagi: "Adnan Polat'a Arda'dan artik fazla birsey beklemedigimi ve oyun planini onun uzerine kuramiyacagimi belirttim"

Hagi: "Arda'ya güvenerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Kendini takima vermiyor bir kaptan gibi yasamiyor."

Hagi: "Seneye istenirse Arda satilabilir. Seneye Galatasaray kadrosunu Arda'siz planlamaya basladim bile"

ardaya pubis te$hisi koymu$lar lan.

Antalya maçında yeniden sakatlanan Galatasaraylı Arda Turan için resmi siteden “Sol kasığında belirgin olmak üzere çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerinde zorlanma saptandı” açıklaması yapıldı. Bu teşhis doktorlarca ‘pubis’ olarak yorumlandı.

G.Saray’da sakatlık Arda Turan’ın yakasını bir türlü bırakmak bilmiyor. İlk kez 7 Eylül’de deplasmanda oynanan Belçika millimaçında sakatlanan Arda’nın uzun süre inkar edilse de sonra ‘Pubis’ olduğu belirlendi. Bunun üzerine Milli Takım ve Cimbom’un Hollandalı hocaları Hiddink ile Rijkaard’ın arası açıldı. Yaklaşık 3 ay sonra 11 Aralık’taki G.Birliği maçıyla sahalara geri dönen genç kaptan, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Antalya mücadelesinde yeniden sakatlandı.

Tedavisi süren ve “Kasığından sakat, pubis değil” denilen Arda için resmi siteden “Arda’nın yapılan tetkik ve kontrollerinde, sol kasığında belirgin olmak üzere çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerinde zorlanma saptandı ve tedavisine başlandı” açıklaması yapıldı. Kulüp doktorları bir açıklama yapmaktan kaçınırken ortopedistler “Sitedeki açıklama Arda’nın pubis olduğunun resmi göstergesidir. Ne kadar zamanda iyileşeceği hakkında bir açıklama yapmak yanlış olur. Ancak sezonu bile kapatma riski bulunuyor” ifadelerini kullandı. Şimdi Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi, Arda hakkında verilecek kesin kararımerakla beklemeye başladı. Genç yıldızın durumu ciddiyse, operasyon geçirmesi bile gündeme gelebilir.

PUBİS NEDİR?

Sporcularda kasık bölgesinde görülen aşırı kullanım sakatlıklarından biridir. Uyluk iç yan kaslarının kasığa yapıştığı bölgede ağrı ile kendini gösterir. Bu bölgede hem karın kasları hem de uyluk iç yan kasları, kasıkta pubis kemiğine yapışır. Tendon hasarı yanında asıl olarak pubis kemiği içinde ödem gözlenir. Tedavisi uzun ve sabır gerektiren bir süre alır. Çok ilerlemiş vakalarda cerrahi yolla tedavi de yapılır. Uzmanlara göre, hastalığın temel nedeni yetersiz egzersiz ve kaslara yapılan aşırı yüklenme.
Mesaj tarihi:
GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Servet, Hakan, Insua, Ayhan, Yekta, Barış, Kazım, Culio, Stancu

bu kadro iş yapar.kolay yenilmeyiz

1-0 olsun bizim olsun

ayrıca ardayı ciddi anlamda sevmiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...